bus 67
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Czy ktoś zna fabrykę gdzie dojeżdża się busem travela nr 67?
-

-
marfefka26
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 0
mój bus :D
Ale może troszke wiecej szczególów? bo troche fabryk i innych zakładów pracy sie po drodze mija:) jego trasa konczy sie w castle vale, i tam tez jest pare miejsc gdzie mozna pracowac :) np. to moje miejsce, które nawet bardzo lubię!
-

-
hermenegilda8
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 6
jaguar, gkn drive line...
jedna z lepszych lini ze wzgledu na czestotliwosc kursow, dadam jeszcze, ze nie ma obskurnych busow, poza wyjatkami...
:roll:
-

-
akam
- Początkujący
-
-
Awie ktoś może jakie agencje rekrutują do pracy w fabrykach na trasie :67:?
-

-
marfefka26
- Rozeznany
-
-
marfefka26 wrote:Awie ktoś może jakie agencje rekrutują do pracy w fabrykach na trasie :67:?
Hmmm , ale dziwne pytanie, nie lepiej by było gdybys sie przejechała tym busem porozglądała , pospisywała nazwy zakładow, popytała sie na bramach o nazwe agencji rekrutacyjnej , najczęsciej security moze cos troszke podpowiedziec np ze obecnie sa zwolnienia albo jest nabor. Powodzenia.
-

-
malaroksi
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 170

The Best Connection,z tego co wiem,ale nazwy firmy do ktorej rekrutuja to nie znam.Zadzwon albo przejedz się do tej agencji.Pozdr.
-

-
Magda31
- Rozeznany
-
-
a ja pracowałam w 2 miejscach na trasie 67, w sumie u kresu trasy tego busu ( śmiesznie to brzmi wypowiedziane głośno, te 4 słowa :D niewazne ) , bo w obu przypadkach wysiadalam na ostatnim przystanku ;) a bylam zatrudniona przez agencje na West Bromie, Ideal Employment. Więc nie ma żadnej zasady ze tylko jedna agencja rekrutuje do pracy tam własnie :wink:
PS: dziwne pytanie :-D
-

-
hermenegilda8
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 6
Return to SZUKAM INFORMACJI