dziewczyna szuka dziewczyny

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;

MalePostNapisane by K.J. » 10 Sep 2008, 18:34 Re: dziewczyna szuka dziewczyny

Dziwne ze gejom i lesbijkom zawsze latwiej jest znalezc partnera niz heterykom. Swiat sie kreci do gory nogami.
K.J.
Stały Bywalec

Reputation point: 5
Neutralny
0

MalePostNapisane by judash » 10 Sep 2008, 18:56 Re: dziewczyna szuka dziewczyny

K.J. wrote:Dziwne ze gejom i lesbijkom zawsze latwiej jest znalezc partnera niz heterykom. Swiat sie kreci do gory nogami.

Pozory. Tak naprawdę łatwość znajdowania partnera jest podyktowana swego rodzaju otwartością, która jest bardziej naturalna wśród seksualności mniejszościowych (poprzez ich seksualność właśnie)...
Może tak poeksperymentujemy?!
Wiek, rasa, narodowość, wyznanie, światopogląd, zainteresowania, etc. poszukiwanej (teoretycznej) wybranki :?:
judash
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by K.J. » 10 Sep 2008, 19:13 Re: dziewczyna szuka dziewczyny

Z tych wszystkich rzeczy ktore wymieniles, jedynie wiek ma fundamentalne znaczenie, reszta jest kwestia charakteru jeszcze.
K.J.
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by hidalgo4 » 10 Sep 2008, 19:51 Re: dziewczyna szuka dziewczyny

tez nie mieliscie gdzie sie przyczepic
hidalgo4
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by bham_ster » 11 Sep 2008, 10:43 Re: dziewczyna szuka dziewczyny

K.J. wrote:Z tych wszystkich rzeczy ktore wymieniles, jedynie wiek ma fundamentalne znaczenie, reszta jest kwestia charakteru jeszcze.

Nie zgadzam się z Twoim zdaniem. Myślę że jedynie pieniądze są istotne w "ostatecznym rozrachunku" :P
bham_ster
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by marcin.p » 11 Sep 2008, 10:49 Re: dziewczyna szuka dziewczyny

Bham ster

widze ze kiepsko z toba jak musisz placic za sex....

Ale nie przejmuj sie czasami tak bywa.

Alexandra mam troche znajomych w gejowskim srodowisku w bham ... jak chesz cie stykne z fajna ekipa.

marcin.p
Zadomowiony

Reputation point: 3
Neutralny
0

MalePostNapisane by judash » 13 Sep 2008, 00:22 Re: dziewczyna szuka dziewczyny

K.J. wrote:Z tych wszystkich rzeczy ktore wymieniles, jedynie wiek ma fundamentalne znaczenie, reszta jest kwestia charakteru jeszcze.

Wybrałeś całkiem sporą grupę docelową (obawiałem się, że może być ciężko), dlatego jestem zdziwiony odrobinę Twym problemem...
Wysyłam Ci na priv dwa adresy (na forum nie można ponoć niczego reklamować nie uiszczając jakiejś wpłaty), jeden całkowicie bezpłatny, drugi natomiast pobiera jakieś pieniądze za niektóre swe funkcje. Sam zdecydujesz w jakim zakresie (czy w ogóle) z nich skorzystasz. Jedna rada: bądź wyrazisty, w przeciwnym wypadku Twój anons może zagubić się w wielości podobnych sobie... przemyśl go - niech zwraca uwagę.
Polecał bym Afrykankę, z jakiejś byłej kolonii brytyjskiej (+1 do nauki angielskiego :-D ), ponoć nie są tak zmanierowane jak europejki...
Ufam, iż zdradzisz jakieś dane odnośnie losów eksperymentu ;)
judash
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by K.J. » 14 Sep 2008, 16:24 Re: dziewczyna szuka dziewczyny

Hej no dzieki wyslalem ci wiadomosc na priva. Tutaj nie bede nic juz dodawal .
K.J.
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by artis1990 » 1 Oct 2008, 23:14 Re: dziewczyna szuka dziewczyny

jej chodziło 150 za grupe ;D oczywiscie ilosc miejsc nieograniczona ;D... a ile seansów dziennie jestem ciekaw ;D? I czy jest mozliwosc wykupienia karnetu na cały dzien ;D

artis1990
Początkujący

Reputation point: 1
Neutralny
0

FemalePostNapisane by moniavika » 13 Nov 2009, 13:43 Re: dziewczyna szuka dziewczyny

Ja mialabym chetna....ale juz zajeta wiec popyta w swym towarzystwie.
Coz...fajnie macie laski przynajmniej o antykoncepcje nie musicie sie martwic :-P
moniavika
Rozeznany

Reputation point: 3
Neutralny
0

Previous

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to TOWARZYSKIE