18lat i szkoła.
Wasze opinie na temat szkół w Birmingham...
Witam wszystkich serdecznie, jestem tutaj nowa i chciałabym uzyskać kilka informacji... Najprawdopodobniej w wieku lat 18 będę musiała wyjechać do Anglii... Niestety w związku z tym nie zdam Polskiej matury. Chciałabym ,więc zrobić A-Levels w Anglii w ciągu roku... Czy jest taka możliwość ? Czy na A-levels przyjmą mnie z dobrymi ocenami z Polski + certyfikat IELTS na około 6.5 ? Chciałam jeszcze zapytać czy podczas nauki da się pracować ?
-

-
lithia
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
Da sie pracowac podczas nauki, ale dobrze miec jakas wyjatkowo poszukiwana umiejetnosc, gdyz uczac sie / studiujac nie bedziesz mogla spedzic w pracy duzo godzin, tak wiec aby cokolwiek zarobic bedziesz musiala siedziec na dosc wysokiej stawce. Jednakze radzilbym ci w jakis sposob zdac mature, ja osobiscie majac dobre wyniki zostalem przyjety od reki. Jesli nie masz absolutnie zadnej mozliwosci zostac tam aby napisac mature, moze warto w jakis sposob 'ugadac sie' z jakas prywatna szkola ( liceum ), i mimo faktu ze do szkoly uczeszczac nie bedziesz, napisac mature w normalnym terminie? Ja bym tak sprobowal, bo ten jeden certyfikat moze byc za malo. Jesli chcesz troche wiecej informacji, to mozesz napisac na GG.
-

-
DjXeed
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 3
Return to SZKOŁY