Straszne nudy na tym forum.

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MalePostNapisane by bham_ster » 7 Jun 2008, 09:51 Straszne nudy na tym forum.

No właśnie!
Od czasu do czasu mam "przyjemność" wpaść TU i szukać czegoś co mogło by oderwać mnie od codzienności, zabawić lub w jakiś sposób zainteresować.
I cóż znajduję? Nic.
Parę interesujących osobowości - głównie z ostrzeżeniami (K i P - chyba jakoś tak ?) a reszta to tzw. TWA (Towarzystwo Wzajemnej Adoracji).
Do jednej rzeczy muszę się przyznać. Jestem, byłem na wielu, różnych forach (za czasów BBS-ów i modemów lata '90 ).
NIESTETY zawsze z ciekawego początku robi się grupka TWA a wtedy... pora szukać gdzieś indziej?!

:)

PRYWATA:
Dzięki raffi (?) kimkolwiek jesteś że tak długo promujesz mój 'nick'. To miło z Twojej strony. Nie masz zbyt dokładnych informacji o mnie (piciu czy też nie piciu przeze mnie wódy ;) ) ale Ci wybaczam boś dość młody i zapewne jeszcze bardzo głupi :P.
bham_ster
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by K.J. » 7 Jun 2008, 15:36 Re: Straszne nudy na tym forum.

No masz racje poczatkujacy bham sterze, tutaj jest tylko garstka naprawde interesujacych osob - masz inne zdanie na temat czegos - nie ma cie tutaj, nie istniejesz. Ale coz , niech gadaja co chca. Pozdrawiam.
K.J.
Stały Bywalec

Reputation point: 5
Neutralny
0

MalePostNapisane by hidalgo4 » 7 Jun 2008, 18:08 Re: Straszne nudy na tym forum.

tego wlansie sie balem KJ znow zaczyna macic hahah
hidalgo4
Stały Bywalec

Neutralny
0

PostNapisane by KA i PE » 7 Jun 2008, 20:01 Re: Straszne nudy na tym forum.

hidalgo4 wrote:tego wlansie sie balem KJ znow zaczyna macic

ja po prostu wlaczam taki filtr, to sie nazywa 'kj blocker' i to filtruje wszystkie jego wypociny. zgugluj sobie, download kosztuje piecset hrywien, ale warto :-)

pe

KA i PE

0

FemalePostNapisane by olivka » 7 Jun 2008, 21:32 Re: Straszne nudy na tym forum.

bham_ster wrote:Straszne nudy na tym forum.

no nieda sie ukryc ze nudnawoo tu sie zrobilo..
kiedys pamietam mozna bylo przy drinkowac przy nocnych pogaduchach tu z niektorymi a teraz.... prawie nikt tu nie zaglada... :roll: :roll: :roll:
olivka
Zadomowiony

Reputation point: 6
Neutralny
0

MalePostNapisane by bham_ster » 7 Jun 2008, 21:37 Re: Straszne nudy na tym forum.

K.J. dobrze prawi! Polać mu trzeba!
K.J. jest TU garstka ciekawych osób ale nie masz się co martwić - postanowiłem zacząć się bardziej udzielać. Zawsze to o jedną osobę więcej :P

hidalgo4
nie sądzę by k.J. mącił. Po prostu pisze tak jak myśli (szacun ;) ) a nie miętosi się z paroma słowami jakby był Bayronem :P

KA i PE.
to i mnie już możesz wrzucić do dev/null - zawsze w historii wybitne jednostki które choć trochę wyprzedzały swoje czasy bądź wyróżniały się od "szarej masy" były tępione. Nic więc dziwnego że Ty po ponad tysiącu postów nie masz żadnego ostrzeżenia - pewnie jesteś jednym z tych TWA?!
Jesteś aż tak normalny że aż... jaki? Sam wybierz.

[ Dodano: Sob Cze 07, 2008 22:42 ]
olivka wrote:
bham_ster wrote:Straszne nudy na tym forum.

no nieda sie ukryc ze nudnawoo tu sie zrobilo..
kiedys pamietam mozna bylo przy drinkowac przy nocnych pogaduchach tu z niektorymi a teraz.... prawie nikt tu nie zaglada... :roll: :roll: :roll:

Obiecuję to zmienić :P Będzie trudno bo Admini to bardzo sympatyczni ludzie (znajmy mi mówił) i zawsze mogą ... WSZYSTKO mogą :((
bham_ster
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by olivka » 7 Jun 2008, 21:49 Re: Straszne nudy na tym forum.

bham_ster wrote: Admini to bardzo sympatyczni ludzie (znajmy mi mówił) i zawsze mogą ... WSZYSTKO mogą

no po to tu sa..
to ich stronka - choc dla "nas" wiec.... jak beda musieli to... to zrobia! :-D
pozdrawiam
olivka
Zadomowiony

Neutralny
0

PostNapisane by KA i PE » 7 Jun 2008, 22:00 Re: Straszne nudy na tym forum.

a moze malkontenci powinni zrobic secesje jakas, jak luter kiedys........ zalozyc sobie forum emigracyjnych wolnomyslicieli angielskich (w skrocie bedzie ewa)....

pozdr

pe

KA i PE

0

FemalePostNapisane by olivka » 7 Jun 2008, 22:03 Re: Straszne nudy na tym forum.

ktos tu jest zlosliwyyyyyyy
nie sprzeczajcie sie ludziska..
szkoda zycia na takie teksty
p/s a ewa to bardzo fajne imie jest... :wink:
olivka
Zadomowiony

Neutralny
0

MalePostNapisane by bham_ster » 7 Jun 2008, 22:14 Re: Straszne nudy na tym forum.

olivka wrote:ktos tu jest zlosliwyyyyyyy
nie sprzeczajcie sie ludziska..
szkoda zycia na takie teksty
p/s a ewa to bardzo fajne imie jest... :wink:

Wierzę że, nie myślisz iż KA i PE jest złośliwy?! Jeżeli tak, to strasznie to słabiutkie co napisał.

Na co nie szkoda Życia? Podaj jakieś przykłady.

"Życie to dziw... a potem umierasz/się żenisz" (dowolne skreślić :P )
bham_ster
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by plazermen » 7 Jun 2008, 23:20 Re: Straszne nudy na tym forum.

Ale nudno sie zrobilo w tym topiku. Tylko KaiPe to fajna i ciekawa osobowość. Reszta czyli bham_ster, olivka i K.J zrobiło tu grono wzajemnej adoracji.
Prowokacja?
plazermen
Wtajemniczony

Reputation point: 92
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by olivka » 8 Jun 2008, 05:46 Re: Straszne nudy na tym forum.

plazermen wrote:Ale nudno sie zrobilo w tym topiku. Tylko KaiPe to fajna i ciekawa osobowość. Reszta czyli bham_ster, olivka i K.J zrobiło tu grono wzajemnej adoracji.
Prowokacja?

wazeliniarz...
prowokacja?
olivka
Zadomowiony

Neutralny
0

MalePostNapisane by plazermen » 8 Jun 2008, 07:07 Re: Straszne nudy na tym forum.

Zgodze sie z Toba, Oliwka. Spojrzec wystarczy chocby na to:

bham_ster wrote:
K.J. dobrze prawi! Polać mu trzeba!

Po prostu pisze tak jak myśli (szacun ;) )

...wybitne jednostki ...

plazermen
Wtajemniczony

Reputation point: 92
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by olivka » 8 Jun 2008, 07:57 Re: Straszne nudy na tym forum.

plazermen, szczerze ci powiem ze taki tekst jakiego uzyles ze ja naleze do jakiegos grona adoracji wzajemniej byl bardzo nie na miejscu....mialabym prosbe do ciebie zebys nie pisal takich tekstow nastepnym razem.
olivka
Zadomowiony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by asia77 » 8 Jun 2008, 08:52 Re: Straszne nudy na tym forum.

nietstety, na forum coraz czesciej jest wiecej lania wody niz fajnej dyskusji
asia77
Rozeznany

Reputation point: 2
Neutralny
0

Next

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to HYDE PARK