Club eXplosion

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;

MalePostNapisane by szerJERRY » 27 May 2008, 00:01 Club eXplosion

Hehe , a wiec na West Bromwich 4 tyg temu otworzyli nowy klub , ktos byl ? jakie opinie ?

Co sobote podobno super imprezy do 6 rano :)
szerJERRY
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by DjXeed » 4 Jun 2008, 18:56 Re: Club eXplosion

Residend Dj do kitu, a mnie ciecie przyjac nie chcieli, lasery i naglosnienie mam lepsze w domu, i nie przesadzam. Ogolnie zbyt szybko, popatrzysz na sciany to widzisz ze nie dokonczone - chyba ze p robili, to nic dziwnego, ogolnie do bani. Goraco NIE polecam.

DjXeed
Rozeznany

Reputation point: 3
Neutralny
0

MalePostNapisane by 080774 » 15 Jun 2008, 10:32 ochroniarz-czarnuch

wczoraj byłem z żoną,dyskoteka w sumie wporządku,ale uważajcie na ochroniarza,zostałem wczoraj skopany przez niego tylko za to że stanąłem w obronie żony,którą tn czarny gnój popchnął,nie wiem kto tam jest włascicielem,ale w pale mi sie nie miesci żeby to było ok,że wPolskiej dyskotece ,polak zatrudnia murzyna który nap.......la polaka,napiszcie co sądzicie o tym,a może przeczyta to własciciel-explosion i zastanowi się nad doborem swoich pracowników

080774
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by wsiaz » 16 Jun 2008, 00:22 Re: ochroniarz-czarnuch

080774 wrote:wczoraj byłem z żoną,dyskoteka w sumie wporządku,ale uważajcie na ochroniarza,zostałem wczoraj skopany przez niego tylko za to że stanąłem w obronie żony,którą tn czarny gnój popchnął,nie wiem kto tam jest włascicielem,ale w pale mi sie nie miesci żeby to było ok,że wPolskiej dyskotece ,polak zatrudnia murzyna który nap.......la polaka,napiszcie co sądzicie o tym,a może przeczyta to własciciel-explosion i zastanowi się nad doborem swoich pracowników

Niezle ja sobie nie wyobrazam, zebym zostal skopany jako niewinny w dyskotece, dlatego wolalbym omijac takie miejsca, jezeli to prawda, to swiadczy to o wlascicielach jakich smnieci zatrudniaja.
wsiaz
Zadomowiony

Reputation point: -1
Neutralny
0

FemalePostNapisane by moniavika » 16 Jun 2008, 13:32 Re: Club eXplosion

A dlaczego ja popchnal????Bylam na wielu dyskotekach tutaj i nie spotkalam sie z agresywnymi bramkarzami w stosunku do kobiet.No chyba,ze sa zacpane i pijane i agresywne-ale to tez jakos zalatwiaja delikatnie sprawe.Dlatego pytam za co ja popchnal???
Tak po prostu?Nie wierze.
No chyba,ze poleciala z tekstem:ty czarnuchu albo cos kolo tego.
Ale to tez nie upowaznia go do agresji w stosunku do kobiety.
Wiec odpowiesz mi>?
moniavika
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by 080774 » 16 Jun 2008, 22:13 Re: Club eXplosion

za to że chcielismy odebrać cos co zostawilismy u tego pseudo-ochroniarza przed wejsciem na dyskotekę,ale to nie ma większego znaczenia,a dla Ciebie jako osoby która gosciła na wielu dyskotekach,powinien być znany zakres obowiązków-ochroniarza.Osobę,która nawet zakłuca porządek,powinien uspokoić,nawet ubezwładnić,poczym wezwac policję,ale nie walnąć na glebę i kopać po żebrach

080774
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by K.J. » 17 Jun 2008, 15:09 Re: Club eXplosion

To macie nauczke na przyszlosc, trzeba uwazac z kim sie zalatwia interesy na bramce. Jak sie chcialo odebrac kokaine, czy inny medykament to nie dziw, ze czarny ochroniarz nie chcial tego oddac z powrotem. Takie czasy.
K.J.
Stały Bywalec

Reputation point: 5
Neutralny
0

FemalePostNapisane by mamuśka twins » 17 Jun 2008, 17:40 Re: Club eXplosion

Czasami az nie wierzy, ze takie pirdoły piszesz K.J.!
Moim zdanie bym sie bardzo wkurzyła na takiego CZARNUCHA (wcale nie jestem rasistka). Nie raz patrza zaczepnie na mojego meza, bo jest dobrze zbudowany. Moj maz nie wytrzymal by i tez by mu nerwy puscily jakby zle potraktowali jego zone.
mamuśka twins
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by K.J. » 17 Jun 2008, 18:51 Re: Club eXplosion

Moze i by mu puscily nerwy, ale to , ze jest dobrze zbudowany nic nie znaczy. Mam kolege , ktory i nie z takimi dawal sobie rade, cwiczy boks. Wiec sa pewnie i inni, ktorzy takich wielkoludow powaliliby na ziemie bez wiekszych problemow. Bez obrazy oczywiscie mamuska twins. No napisalem pierdole i co z tego. Nie wierze w ta bajeczke , ze sytuacja wygladala tak, jak opisuje ja ten uzytkownik kryjacy sie pod numerkami.
K.J.
Stały Bywalec

Neutralny
0

FemalePostNapisane by mamuśka twins » 18 Jun 2008, 15:37 Re: Club eXplosion

Nie tylko jest dobrze zbudowany (od malego byl postawny), ale i trenuje!
A jak w coś nie wierzysz - to wogole nie pisz. Czasami mam wrazenie, ze piszesz tylko po to zeby byc bardziej WIDOCZNYM (Nie koniecznie zawsze na temat), albo miec jak najwiecej postow!
mamuśka twins
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by 080774 » 18 Jun 2008, 21:41 do kj

skąd tys się człowieku urwał,jaką kokainę,chciałem odebrać puszkę piwa,szkoda mi ludzi z twojej malutkiej wioski z której pochodzisz bo się za Ciebie bardzo muszą wstydzić,kto oddaje kokaine dla ochroniarza,to nie jest ta bajka

080774
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by K.J. » 19 Jun 2008, 08:35 Re: Club eXplosion

Masz pod avatarem napisane skad, zas to o kokainie, to byla niewybredna polewka z mojej strony. A pisze mamuska twins glownie z nudow, poza praca. Zreszta co komu do tego, czy w cos wierze czy nie - mam prawo dodac swoja opinie tak czy siak. Ok , przepraszam uzytkownika, ktorego obrazilem, glupi post, glupi zart. Sorki.
Poza tym, zeby bylo wiadomo :
1. Nie kazdy urodzil sie w stolicy, ja jestem z miasta, male to ci ale zawsze miasto.
2. Miasto , to nie rodzina, co mnie obcy ludzie obchodza.

I tyle.

[ Dodano: Czw Cze 19, 2008 09:36 ]
P.S.
Tak na marginesie - lubie prowokowac ludzi i obserwowac ich reakcje. To bywa czasami zabawne.
K.J.
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by Bartsun » 19 Jun 2008, 15:51 Re: Club eXplosion

K.J. wrote:P.S.
Tak na marginesie - lubie prowokowac ludzi i obserwowac ich reakcje. To bywa czasami zabawne.

no to chyba miejsca pomyliles - do takich ekscesow pomoze ci onet albo wp (glownie komentarze)
Bartsun
Stały Bywalec

Reputation point: 1
Neutralny
0

MalePostNapisane by Misiael » 3 Jul 2008, 23:16 Re: Club eXplosion

A wracając do tematu??
JAKIEŚ POZYTYWNE OPINIE o tym lokalu :-| ??

Misiael
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by DjXeed » 5 Jul 2008, 12:30 Re: Club eXplosion

Nie.

DjXeed
Rozeznany

Neutralny
0