kanasta

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;

MalePostNapisane by hidalgo4 » 25 May 2008, 17:10 Re: kanasta

nie zgodze sie z Toba bo uwazam ze tacy jak my daja swiatu koloryt i jakies barwy, a co do szczerosci ja nie twierdzile nigdy ze rzucam szczeroscia na lewo i prawa na nie sobie trzeba tez zasluzyc ale ... nie zagryam jezyka - bo waz sam siebie tez moze zabic jadem hehhehe
hidalgo4
Stały Bywalec

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by K.J. » 26 May 2008, 20:47 Re: kanasta

Mordercy tez daja swiatu koloryt, tylko ze czarny i pozbawiony sensu. Swiat nie ma znaczenia, jak powiedzial Mark Twain : swiat nie zawdziecza ci niczego, istnial zanim sie urodziles. Tak wiec to czy cos powiemy w taki sposob, czy zrobimy cos w inny, niczego nie zmieni, barwa ziemi dalej bedzie taka sama. Urodzilismy sie i umrzemy, i nikt o nas nie uslyszy. Wolanie w prozni. Jestesmy tutaj tak czy siak. I umrzemy tak czy siak. Szczerosc jest potrzebna, zalezy od sytuacji jednak wszystko.
K.J.
Stały Bywalec

Reputation point: 5
Neutralny
0

MalePostNapisane by hidalgo4 » 26 May 2008, 22:04 Re: kanasta

moze i Twain cos tam wspomnail ale jest wile spraw na ktore jednostka ma wplyw i czasem a w tym swiecei nawet uwazam ze czesto powinno sie mowic duzo i prawde bo tak mozna zmienic swiat na lepsze a nie tylko milczec, milczenie jest dobre ale po smierci a za zycia staraj sie spelnic swoje zycie a nie tylko zmarnowac dana ci szanse i energie, bo nie wiesz czy dana ci zostanie jeszcze szansa na istninie.... ja to powiedzielm heheheh
hidalgo4
Stały Bywalec

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by Mustafa75 » 31 May 2008, 22:14 Re: kanasta

Ja mogę w tysiora na symboliczną kapuche i kierki są fajne :-D

Mustafa75
Rozeznany

Reputation point: 1
Neutralny
0