piłka nożna

Rozmowy dotyczące różnych dziedzin sportowych, meczy, drużyn , spotkań sportowych
ej faceci trzeba sie zebrac i pokopac , zawsze troche brzucho spadnie a i kondycje po zimie fajnie naprawic a jka sie rozkrecimy to bedziemy lac Angolii a co tam ja zawsze tego chialem "wygrac z ngolami u NICH"
pozdrawiam i licze na prawdziwych fanow kopanej

ebula
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by kucza21 » 4 Mar 2008, 04:12 Re: piłka nożna

Ja 8 lat w GKSie Tychy grałem, później parę lat przerwy, a w sumie czuję się świetnie i bym pokopał trochu !! Dajcie znać jak coś zorganizujecie;)

kucza21
Rozeznany

Reputation point: 7
Neutralny
0

MalePostNapisane by siwy » 12 Mar 2008, 11:51 Re: piłka nożna

witam, ja juz znow jestem w miescie i moze wreszcie bysmy cos pograli teraz to juz chyba na dworzu mozna, ze mna nagranie by sie pisalo pewnie jeszcze ze 3 osoby zgrajmy sie moze w koncu:)

siwy
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by kucza21 » 13 Mar 2008, 03:00 Re: piłka nożna

Będzie termin który mi będzie odpowiadał jestem gotów wsiąść w autobus i zagrać ! Ja może jedną osobę bym miał do gry .... To już mamy 6 !

kucza21
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by zizu » 13 Mar 2008, 14:34 Re: piłka nożna

No i ja się piszę na gierkę.
Mam autko więc miejsce dla mnie jest obojętne.
To już mamy 7 !

zizu
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by siwy » 13 Mar 2008, 19:59 Re: piłka nożna

no ale macie jakis pomysl gdzie pograc ? bo ja nie za bardzo wiem gdzie mozna gdzies pograc na dobrym boisku wiec dajcie jakies pomysly hm a termin...sam niewiem jeszcze jaki...

siwy
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by kucza21 » 14 Mar 2008, 01:44 Re: piłka nożna

No czekaj zbierzmy ekipę dobrą i będziemy mogli sobie pykać co jakiś czas. Jest goal5side można się zapisać do ligi kosztuję 5 za mecz . W innym wypadku są boiska trawiaste w parkach itp. Mamy już 7 osób jeszcze raz tyle i można się wybrać! Ja wiem, że są boiska - betonowe np w dudley . Generalnie jak się poszuka jest troszkę tego. Mi by odpowiadało mieć stałą ekipę i co tydzień - dwa tygodnie pograć, bo inaczej można uschnąć. Pozdro

kucza21
Rozeznany

Neutralny
0

FemalePostNapisane by Alicja23 » 16 Mar 2008, 14:20 Re: piłka nożna

kucza21 no prosze nie wiedzialam,ze kopiesz pileczke co jeszcze ciekawego robisz;)<buziak>
Alicja23
Raczkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by kucza21 » 16 Mar 2008, 22:27 Re: piłka nożna

Alicja23 wrote:kucza21 no prosze nie wiedzialam,ze kopiesz pileczke co jeszcze ciekawego robisz;)<buziak>

Oj widzę mało wiesz.
Panowie zbierajcie ekipę.
Sorry za OT

kucza21
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by siwy » 17 Mar 2008, 16:57 Re: piłka nożna

no widzisz tak to ta ekipa sie bedzie zbierala kolejne 3 miesiace....

siwy
Początkujący

Neutralny
0

Witam Wszystkich fanów piłki nożnej, jakiś czas temu (chyba w czerwcu) dałem ogłoszenie odnośnie Polskiej Ligi Piłkarskiej 5, nie wiem czy ten temat kogoś interesuje z osób które są na tym poście dotyczącym piłki nożnej, bo nie wiele się odezwało :oops: . Mam do Was pytanie czych cecie grać dorywczo i nieregularnie czy wziąć udział we współzawodnictwie i dobrej zabawie. Sprawa powraca bo jestem osobą ambitną i nie daję za wygraną , uważając ze to dla nas Polaków mieszkających tutaj wstyd żeby nie zebrać conajmniej 8-10 drużyn na początek i zacząć to w Birmingham Londyn potrafił a przecież nie jesteśmy gorsi. Mam propozycję abyśmy się spotkali za dwa tygodnie w grupie porozmawiali na żywo na ten temat a nie przez internet. Mam propozycję abyśmy grali w soboty lub w niedziele(najlepsze są weekendy) zdaję sonie sprawę że wiele osób wolałoby spędzić ten czas inaczej (indywidualny wybór-ja zapraszam), zapraszam osoby zdecydowane na do korespondencji ze mną prywatnie. Ja ze swojej strony gwarantuję profesjonalną organizację popartą latami doświadczeń, Pozdrawiam Jarek

jarolong72

0

MalePostNapisane by siwy » 31 Mar 2008, 12:24 Re: piłka nożna

ja jestem jak najbardziej za tym zeby to byla liga i dobra rywalizacja bo tak jest najfajniej ja niestety w kazdy weekend pracuje chyba ze mecze by byly rozgrywane w niedziele popoludniu tak o 18 to by bylo fajniej i wtedy sie pisze na wszystko pogadam jeszzcze ze znajomymi ja moze bym nawet mial sklad caly tak wiec trzeba dzialac.

siwy
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by bimber78 » 8 Apr 2008, 15:35 Re: piłka nożna

witam panowie, my jestesmy z burton on trent. Gramy regularnie nawet po 11, gralismy juz z chlopakami z derby na ich terenie jak i na naszym i mysle ze najwyzszy czas zeby ktos sie u was zabral za organizacje i gdybyscie sie kiedys postanowili zebrac w liczbie 11 badz wiecej osob i mieli ochote sie zmierzyc prosze o kontakt 07701014603. Troche sie wam dziwie swoja droga, chyba jednak brakuje wam jakiegos chlopa z jajami ktory cos ustali i sprobujecie sie spotkac a nie same spekulacje. A taki byl fajny turniej pol roku temu tam u was i zawodnikow bylo bylo...pozdrawiam i powodzenia
bimber78
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by denver80 » 9 Apr 2008, 17:07 Re: piłka nożna

ja tez chetnie z wami pokopie tylko ze nie mam zadnej druzyny:/

denver80
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by cras » 25 May 2008, 21:33 Re: piłka nożna

no ja bym tez z naprawde wielka checia pogralbym w pile. nie mam zadnej druzyny jestem 3 miesiace w bham i juz 3 miesiace nie gralem ;( dajcie szanse ;]

cras
Początkujący

Neutralny
0

PreviousNext

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SPORT