praca kierowcy
Napisane by Majkel13 » 8 Feb 2008, 19:10 Re: praca kierowcy
corrado1980 wrote:to odpowiadaj, że masz doświadczenie...
w tej chwili prowadzę rozmowy z GAPP PERSONELL z Walsall - w sprawie roboty na c+adr , rozwożenie medykamentów dentystycznych...., stawkę zażądałem 9 f/h , nocki - jak sie zdażą to 12f/h , mają poinformować mnie kiedy mam zacząć ...., ale ja nie chcę tam pracować....
więc chłopie uderzaj do tej agencji , jak ci się uda dostać tą robotę daj znać....pozdr i powodzenia
Spoko, dzięki za cynk skontaktuję sie z nimi...
Mam nadzieje ze co z tego bedzie, bo potrzebuje roboty na wczoraj!!!
:smile:
A w sprawie tego doświadczenia to moze masz rację mozna sciemniac jezeli chodzi o C, ale robota na C+E wydaje mi sie wymga jednak troche wprawy, wiec po pierwszym moim kontakcie z ciagnikiem siodłowym i ewentualna próba chociazby podpiecia naczepy ktos od razu zorientuje sie ze nie mam experience, gdyz nigdy nie jezdzilem takim skladem... :roll:
Pozdro
-
- Majkel13
- Przyczajony
- Reputation point: 0
Napisane by corrado1980 » 9 Feb 2008, 14:22 Re: praca kierowcy
aż w końcu sie nauczysz...., pamiętając tylko aby szerszym łukiem brać zakręty.... ;)
-
- corrado1980
- Rozeznany
Napisane by Jacob » 9 Feb 2008, 14:48 Re: praca kierowcy
-
- Jacob
- Rozeznany
Napisane by Majkel13 » 12 Feb 2008, 14:35 Re: praca kierowcy
spotkanie w czwartek.... mam nadzieję, że nie skonczy się tylko na rejestracji i
stwierdzeniu: "Jak bedziemy coś mieli to zadzwonimy!".... :grin:
-
- Majkel13
- Przyczajony
Napisane by Bartsun » 12 Feb 2008, 15:22 Re: praca kierowcy
-
- Bartsun
- Stały Bywalec
- Reputation point: 1
Napisane by Jacob » 12 Feb 2008, 15:37 Re: praca kierowcy
Bartsun wrote:okres jest "quiet
to kiedy zaczyna sie okres "busy", bo rozumiem ze wtedy najlepiej zaczac szukac pracy ? :?: ?
-
- Jacob
- Rozeznany
Napisane by Bartsun » 12 Feb 2008, 16:32 Re: praca kierowcy
-
- Bartsun
- Stały Bywalec
- Reputation point: 1
Napisane by Jacob » 12 Feb 2008, 18:29 Re: praca kierowcy
-
- Jacob
- Rozeznany
Napisane by Mlody » 12 Feb 2008, 18:54 Re: praca kierowcy
corrado1980 wrote:kłam, oszukuj....cel uświęca środki....nikt ci nie sprawdzi, że w Polsce pracowałeś...
aż w końcu sie nauczysz...., pamiętając tylko aby szerszym łukiem brać zakręty.... ;)
no pewnie a pozniej mamy takie sytuacje na drodze http://www.youtube.com/watch?v=faCUQtGq8n4 , przestan bruzdzic innym i psuc robote innym, tacy jak Wy powoduja ze zaczynaja zmieniac zdanie o kierowcach, nie masz doswiadczenia to sie przyznaj, zacznie sie sezon, zacznie sie pobor, pojdziesz do pracy i cos spierdo..... lisz, nie daj Boze zabijesz kogos lub sam zostaniesz kaleka, jestes pewien ze dasz rade z tym zyc do konca zycia??
Wiesz jak sie zachowuje naczepa podczas hamowania na sliskiej, mokrej nawierzchni?
wiesz jak rozmiescic ladunek na naczepie zeby podczas jazdy nic sie z nim nie stalo? jak i co zabezpieczyc? pozniej takie barany jezdza i blachy pasami spinaja a na podkladki kawalki kartonow daja, zabijesz siebie, ch....j Ci w leb, ale jak zabijesz kogos to pojdziesz do pierdla, a ludzie ktorych oszukales, tez beda mieli zajebiste nieprzyjemnosci przez Ciebie! pomysl zanim zrobisz, po fakcie juz jest za pozno!
-
- Mlody
- Rozeznany
Napisane by KA i PE » 12 Feb 2008, 21:27 Re: praca kierowcy
pozdr
pe
-
- KA i PE
Napisane by Majkel13 » 13 Feb 2008, 09:18 Re: praca kierowcy
Mlody wrote:no pewnie a pozniej mamy takie sytuacje na drodze http://www.youtube.com/watch?v=faCUQtGq8n4
Zgadzam się, to całkiem inna jazda niż polonezem czy maluchem.... :-D
Dlatego wolę być fair i mówić , że dopiero zaczynam i nie mieć później problemów... :o
-
- Majkel13
- Przyczajony
Napisane by corrado1980 » 13 Feb 2008, 19:07 Re: praca kierowcy
no pewnie a pozniej mamy takie sytuacje na drodze http://www.youtube.com/watch?v=faCUQtGq8n4 , przestan bruzdzic innym i psuc robote innym, tacy jak Wy powoduja ze zaczynaja zmieniac zdanie o kierowcach, nie masz doswiadczenia to sie przyznaj, zacznie sie sezon, zacznie sie pobor, pojdziesz do pracy i cos spierdo..... lisz, nie daj Boze zabijesz kogos lub sam zostaniesz kaleka, jestes pewien ze dasz rade z tym zyc do konca zycia??
Wiesz jak sie zachowuje naczepa podczas hamowania na sliskiej, mokrej nawierzchni?
wiesz jak rozmiescic ladunek na naczepie zeby podczas jazdy nic sie z nim nie stalo? jak i co zabezpieczyc? pozniej takie barany jezdza i blachy pasami spinaja a na podkladki kawalki kartonow daja, zabijesz siebie, ch....j Ci w leb, ale jak zabijesz kogos to pojdziesz do pierdla, a ludzie ktorych oszukales, tez beda mieli zajebiste nieprzyjemnosci przez Ciebie! pomysl zanim zrobisz, po fakcie juz jest za pozno!
ty ....widzę , że z ciebie mistrz kierownicy....
nie twoja brocha , czy on kłamie , czy nie....sam jak zaczynałeś to byłeś takim neptykiem, że nie wiedziałeś jak do naczepy podjechać....ludzie chcą żyć i być tutaj, będą robić co chcą i nie zabronisz im tego....
pełno jest tutaj kierowców co nie potrafią jeździć , a jednak świat się kręci...wypadki się zdarzają nawet inwalidom na wózkach inwalidzkich....
opinię - o tym jakim jest się kierowcą - wyrabia sobie każdy z osobna....
a jak chcesz umoralniać świat ...to do RM !
a mnie osobiście to możesz cmoknąć....ale w nos !!! ...
w życiu prowadziłem : samolot, czołg, koparki , spycharki , cysterny , zestawy niskopodwoziowe , pociągi....itd....więc nie bądz taki mądry ...bo mnie śmieszysz swoją pychą !!!
masz się za niewiadomo kogo...
najgorsze to spotkać takiego - jak ty na drodze ...- który pozjadał wszystkie rozumy... , tacy jak Ty powoduja najczęsciej wypadki bo śa pewni swojej rutyny....
-
- corrado1980
- Rozeznany
Napisane by Mlody » 14 Feb 2008, 01:52 Re: praca kierowcy
Pozdro PE :-)
-
- Mlody
- Rozeznany
Napisane by KA i PE » 14 Feb 2008, 15:32 Re: praca kierowcy
Mlody wrote:Pozdro PE
no siema....
corrado1980 wrote:w życiu prowadziłem : samolot, czołg, koparki , spycharki , cysterny , zestawy niskopodwoziowe , pociągi....itd....
i to wszystko bez uprawnien z tego co rozumiem................... hmmmmmm.......
to jeszcze ci zostaly: samochod uprzywilejowany, helikopter, tramwaj, kolejke linowa na kasprowy wierch, winde, papamobile, yellow submarine, blondynke i kilka innych rzeczy.......... :arrow: :arrow: :arrow: do roboty !!!!
pozdr
pe
-
- KA i PE
Napisane by corrado1980 » 14 Feb 2008, 18:43 Re: praca kierowcy
przeczytaj swoj post i moj jeszcze raz i jak masz choc troche rozumu i samo krytyki w sobie to zastanow sie kto tu unosi sie pycha i uwaza sie za niewiadomo kogo :wink:
żal mi ciebie... !
gdzie tu pycha ?!ktoś mi wytyka niewiedze z zakresu obsługi pojazdów....to opisuję, komu może brakować doświadczenia... , to że sie ma doświadczenie i umiejętności - nie oznacza , ze sie z nim obnoszę, ale jak ktoś pyta odpowiadam....
widzę , że jesteś ofiara przyrody....bo ktoś ofiarował ci życie , a ty nie umiesz sobie w nim poradzić....!!!
zanim głupio stwierdzisz zapytaj ! nie wszyscy tak jak ty jeżdżą - mając prawo jazdy za gęsi....i to wszystko bez uprawnien z tego co rozumiem................... hmmmmmm.......
-
- corrado1980
- Rozeznany
-
- Similar topics
- Replies
- Last post
-
-
Jakie Auto dla Mlodego Kierowcy
1, 2 by Ziombel in MOTORYZACJA - 17 Replies