Ile za taryfe z lotniska i czy sie opłaca niechMi ktos odp.
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam 1.02 przylatuje do Birmingham i czy mogł by mi ktoś powiedzieć ile mniej wiecej zaplace za taryfe z lotniska na harborne?? I czy sie oplaca albo ewentualnie jakieś polączenia kom. miejskiej?? Tylko To moze być zły pomysł z bagażami i wogole po za tym bedziemy w 4??
Bede wdzięczny za odp i POzdro Dla wszystkich Forumowiczow!!!!!
:mrgreen:
-

-
jendry$
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
z birmngham international airport wezcie coacha national expressu [4,60 na łeb], zawiezie was pod 5 ways, potem bierzecie taryfe za okolo 5 funtow do harborne.
strona national sexpressu:
http://www.nationalexpress.com [biletona trzbea nabyc przed podroza].
mozna takze wpakowac sie w pociag z lotniska i jechac na new street [okolo 3 funtow na leb] i potem w taryfe [cos okolo 7 funtow]
-

-
smerf_tsfaniack
- Raczkujący
-
-
Ja np za taxi z lotniska birmingham na perry barr zaplacilem 25 f.
-

-
Miniek
- Przyczajony
-
-
sobota polnoc z bham lotnisko na great barr 40f
-

-
Bartsun
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 1
Ja zaplacilem do aston (w sumie to calkiem blisko perry barr 1 stop shopping) 12 funtow. Jechalem Embassy cars z Alum Rock. Moze nie jest to najsolidniejsza firma w miescie, ale na pewno tania :)
A co do podrozy na harborn z lotniska... mysle, ze w 4 osoby taksowka sie oplaci bardziej niz komunikacja miejska. Moze nie bedzie doslownie taniej, ale stosunek jakosci do ceny na pewno bedzie lepszy :)
-

-
p.lewandowski
- Początkujący
-
-
-
Witam ponownie i dzieki wielkie za udzielenie inf :mrgreen: przynajmniej bede wiedzial i sie nie dam naciagnac pozdro dla wszystkich jeszcze napewno sie odezwe
-

-
jendry$
- Przyczajony
-
-
Return to SZUKAM INFORMACJI