Gdzie mozna kupic laptopa z portem rs232 czyli tkz com
Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp
Poszukuje takiego laptopa nowych chyba juz takich nikt nie robi wiec szukam uzywany ale nie chce kupowac z netu tylko ogladnac na zywo i tyle. Tak wiec gdzie sa jakies sklepy gieldy itd
Mam laptopa ale niestety jest za nowoczesny i odrazu mowie ze przejsciowki nie wchodza w gre musi byc fizyczny port rs232
-

-
Eryk1
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 16
przejsciowki spelniaja swoja funkcje, tylko trzeba kupic odpowiednia i dobrze ustawic porty
-

-
wsiaz
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: -1
Niestety nie w przypadku interfejsu samochodowego ktory na pewno nie bedzie sie laczyl wykorzystujac przejsciowke usb-rs323 polaczy sie poprzez przejsciowke karta pcmia (argosy) -rs232 ale jak posiadam juz nowszy port express card wiec mnie to nie ratuje. Jest przejsciowka express card- rs232 ale tez nie bedzie chodzic wszystkie info mam od sprzedawcy interfejsu wiec lipa
-

-
Eryk1
- Stały Bywalec
-
-
Panna dostala nowego dell'a letitude i ma w nim RS'a
-

-
owen
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 0
Wow to spox musze popatrzyc na ich stronie myslalem ze juz tych portow nich nie stosuje :mrgreen:
-

-
Eryk1
- Stały Bywalec
-
-
Latitutude jak to nazwal moj znajomy handlowiec dell'a to:
Korporacyjny shitex ;]
niezle laptopy, ale do zostosowan biurowych a nie domowych :D Dlatego pewnie tez maja rs'a
W razie czego jakbys nie znalazl a nie potrzebujesz mocnego kompa, to mam starego IBM ThinkPada - co prawda sa drobne problemy z matryca, ale jak juz go odpalisz i nie bedziesz nia ruszal to dziala.
A do ceny sie jakos ugadamy.
Choc lubie tego laptopa, mimo iz nie jest juz mi praktycznie potrzebny, tak tez kup Della :P
-

-
owen
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 0
Program carsoft ( tylko bmw ) chodzi wylacznie na rs232 ewentualnie przejsciowka pcmia argosy usb nie pojdzie chocby nie wiem co - poprostu brak komunikacji z autem. Chce kupic tym razem uniwersalny feis robiacy wiekszosc aut do 2000r choc czasami i do 2004r narazie chodzi mi o Bmw wiec musze miec takiego kompa. :-D
-

-
Eryk1
- Stały Bywalec
-
-
Return to KOMPUTERY I ELEKTRONIKA