Magazyny-praca

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

FemalePostNapisane by marfefka26 » 7 Dec 2007, 13:00 Magazyny-praca

W ogłoszeniach PRACA jest oferta na magazyny. Chętnie bym ją podjęła, ale zastanawia mnie jedno... Dlaczego piszą,że język-tylko polski? no i [b][i] wynagrodzenie-8.41 funta/godz.? Czy ktos sie moze orientuje o co tu chodzi, bo conajmniej juz stawka godzinowa jest dziwna?!Przeważnie oferują tą najniższą albo trochę ponad, a tu AŻ TYLE!!! :roll:

marfefka26
Rozeznany

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by magdunia22 » 7 Dec 2007, 13:10 Re: Magazyny-praca

Hej
Wlasnie ja tam jestem umuwiona
na jutro do faceta ,wiem tylko tyle ze jest za Wallsal ,jest to hurtownia paczek.
Dzis moj kolega tam pojechal do tego goscia,aby sie wszystkiego dowiedziec,jak bede wiedziala to tu napisze

Ale masz racje ze ta stawka cos za duza jest :roll: moze dlatego ze jest to praca nocna :?: :?:

magdunia22
Rozeznany

Neutralny
0

FemalePostNapisane by marfefka26 » 7 Dec 2007, 13:46 j.w

o jak fajnie, ja tez mam na jutro spotkanie z tym gosciem. o 10 mam jeszcze zadzwonic. moze sie odnajdziemy obie :mrgreen:

marfefka26
Rozeznany

Neutralny
0

FemalePostNapisane by magdunia22 » 7 Dec 2007, 15:02 Re: Magazyny-praca

ja tez mam o 10stej,mam dzwonic:D:D:d
:-D :-D wiec wieczorkiem napisze co moj kolega sie dowiedzial :wink:

magdunia22
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by piopaw » 7 Dec 2007, 19:00 Re: Magazyny-praca

Witam ja tam dzisiaj byłem u tego gościa.I moje zdanie jest takie ze to wielka lipa a kostek tylko paczy jak zarobić na polakach.Wszystko to było tak koleś zaprosił nas do pokoju jeśli można to nazwać pokojem.A potem była rozmowa co i jak.Jak testy zdać i takie tam i miedzy czasie popijał sobie piwko a na koniec powiedział ze załatwienie pracy bierze 10 funta.

I co na ten temat myśleć?

piopaw
Rozeznany

Reputation point: 5
Neutralny
0

FemalePostNapisane by magdunia22 » 7 Dec 2007, 19:03 Re: Magazyny-praca

Zartujesz chcial 10 funa o boze :sad:
Cos mi sie wydawalo jak gadal mi przez telefon ze cos jest nie tak, : :evil:
Coz za POLAK
Ale tak szczerze ostatnio bylo tez ogloesznie,ze tez jest praca zadzwonilam umuwilam sie z Polka a ona ze zalatwi mi prace ale jesli jej dam 90 funa :mad:
Wiec chca na nas zarobic :!: :!: :!:
Dzieki za info pewnie juz tam nie pojade

[ Dodano: Pią Gru 07, 2007 21:19 ]
Hej
Faktycznie moj kolega tez potwierdzil ze chce ten chlopak 10 funa malo tego ten chlopak byl bardzo pijany.Wiec jednak nie radze tej pracy :sad:
A juz myslalam ze fajna robota sie kreci :!: :!:
Pozdrowienia

magdunia22
Rozeznany

Neutralny
0

PostNapisane by KA i PE » 7 Dec 2007, 21:25 Re: Magazyny-praca

ja bym na waszym miejscu zglosil sprawe na policje i do trading standards

pozdr

pe

KA i PE

0

FemalePostNapisane by marfefka26 » 7 Dec 2007, 21:33 j.w.

no to sie wkur...zyłam... a juz mialam nadzieje na pare groszy na świeta, a tu klapa... chociaż nie wiem- 10 to nie dużo, ale tylko jeśli podejmę prace, bo jutro na spotkaniu za cholere bym nie dała... magdunia22, a Ty co myslisz o tym wszystkim?

marfefka26
Rozeznany

Neutralny
0

FemalePostNapisane by magdunia22 » 7 Dec 2007, 22:53 Re: Magazyny-praca

]marfefka26 wiec ja tez sie nastawilam na ta prace,nie wiem sama czy isc czy nie,poniewaz gdy mu zaplace ,to czy napewno bedzie praca :roll: ,czy jesli juz bede pracowac czy naprawde dostane pensje :roll: :roll: .Powiem ci tak ,ze jestem zalamana,ze tak ten Polak zrobil :sad: ,ale chyba nie bede ryzykowac i nie pojde,wole nie zawracac sobie glowy z takim oszustem.

Jesli chcesz proboj byc moze nie oszuka,ale ja juz za duzo stracilam nerwpw dla takich oszustow :neutral:
Pozdrowienia
Last edited by magdunia22 on 8 Dec 2007, 00:35, edited 1 time in total.

magdunia22
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by dodo1928 » 7 Dec 2007, 23:15 Re: Magazyny-praca

no na takich uważać ja bylem Świadkiem jak jeden polak pracował u innego 3 tyg wykończenia domu itd i tamten nic mu niezzaplacil mało tego temu co u Niego pracował Zona umarła chciał sie z Zona pożegnać ostatni raz prosil go zeby mu dal tylko na bilet żeby na pogrzeb pojechać do Polski i płakał usłyszał tylko polskie spier... szok jak to widziałem:(

dodo1928
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by porter » 8 Dec 2007, 07:02 Re: Magazyny-praca

Byłem tam wczoraj ... niepoważne osoby ... siedzące , pijacy piwo ... , do tego chamskie dogryzanie .... Przynajmniej by sie ubrali panowie w garniaka, kupili do tego śmierdzącego pokoju jakikolwiek odświeżacz , zachowali pewna kulturę.
Odradzam wszystkim, nie ma co sie denerwowac ...

porter
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by bartsimson » 8 Dec 2007, 09:55 Re: Magazyny-praca

Bylm tam masakra kolesie nie do wyje....pije se piwko on jest tłumaczem załatwia benfity i tak dalej ziom z kosmosu meta piracki polsat cuda browarow pełno tyskie wiec chłopaki juz chyba zarobili ktos powinien to zgłosic bo tak byc nie moze ja bym zgłosil ale nie spikam jak to ten koles gadal spikacie hahahah pozatym nie łudcie sie ze bedzie praca to wałkasz dal bum mu nawet 50 f za prace od tak se ale jak bede pracowal wtedy niema sprawy anie przed załatwienime wiadomo kazdy chce zyc jak ktos ma kontakty znajomsci jest gosc wiec moze brac kase ale nie jak ten ziomek smierdzi piwo pije wulgarny przy kobiecie masakra na policje z hu... 8.41 to kazdy sie skusi jak tam bylem to ludzie dzwonili do niego to mowil ze nie wie gdzie jutro bedzie czyli hyba sie przemieszcza dzwonilem do niego sobie pozniej jeszcze 2 razy nabite robilem jak sie agencja nazywa ile trzeba zapłacic za robote to powiedzial ze nie duzo ale ni emoze otym mowic przez tel byla godz 20 i mowie czy moge przyjsc w poniedzialek a on nie bo jets zajety i mowi tera jeszcze przyjmuja godz 20 ale zara zamykaja zara interes aja se mysle no zmeczyliscie sie i najeba ok pozdrawiam opowiadanie jest dobre

bartsimson
Raczkujący

Reputation point: -6
Wyśmiewca
0

FemalePostNapisane by magdunia22 » 8 Dec 2007, 10:05 Re: Magazyny-praca

Wiedze,ze bardzo duzo osob jest na nie
Jesli bym miala jakies jego namiary to bym poszla zglosic,bo takich powinno sie zgloscic ludzi naciagaczy
Moim zdaniem chcial kase za prace ,myslal ze mu sie uda ze Polak za wszelka cene pojdzie za taka cene na hurtownie,ale sie grubo mylil.20 ludzi po 10 funa i ma zarobek niezly :-|
Pozdrawiam
Zeby Nikt nie dal sie oszukac :wink:

magdunia22
Rozeznany

Neutralny
0

FemalePostNapisane by marfefka26 » 8 Dec 2007, 11:29 j.w.

nooo-madra ze mnie dziewczynka-już wczoraj przed snem postanowiłam nie jechać do DEBILA. szkoda mi było nawet 3 f wydać na bilet wiedząc że na pewno nic innego się nie okaże niż to co opisujecie na forum. pozdrawiam

marfefka26
Rozeznany

Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to PRACA