WSPOMIENIA...

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

FemalePostNapisane by marfefka26 » 5 Oct 2007, 16:25 WSPOMIENIA...

O CZY PAMIETACIE NAJBARDZIEJ? Z KIM WIAZA SIE WASZE WSPOMNIENIA? KOGO CHCIELIBYSCIE ZAPAMITAC? KOMU POSWIECACIE CZASEM SWOJE MYŚLI?

[ Dodano: Pią Paź 05, 2007 17:56 ]
JA CZESTO MYSLE O LUDZIACH, KTORZY OD NAS ODESZLI-ZNAJOMI, KTORZY NIE PRZEŻYLI WYPADKU SAMOCHODOWEGO, NIE UMIELI POKONAC ŚMIERCI (CHORZY NA RAKA)... JEST MI SMUTNO I ZLE JAK POMYSLE O NADCHODZACYM SWIECIE BOŻEGO NARODZENIA...O ŚWIĘCIE ZMARŁYCH...(PIERWSZE BEDZIE) BUUU... PLAKAC MI SIE CHCE... TYLU SIE BLISKICH ZOSTAWIŁO W polszy I ZAWSZE SIE BOJE ZE KTOS ZADZWONI I POWIE-WRACAJ, BO KTOS..., BO MAMA, BO TATA... TEGO SIE NAJBARDZIEJ BOJĘ... POJECHAŁAM (A RACZEJ- poleciałam-uch!!!-te ladowania...) do POLSKI, do rodziny... I stwierdziłam, ze wcale za mna nie tesknili-nikt poza moja o 7 lat mlodsza siostra...ale to chyba inny temat...? tak chciałabym napisac jak ... :-D co czułam jak JĄ zobaczyłam-pomijajac te glupie łzy :-( w czasie pobytu w polsce odwiedzilismy z mezem cmętarz... ) Tak sie złożyło, że bliska mi BABCIA zmarła tydz. po wyjezdzie mojego meza-nawet nie miałam juz z kim pogadac... moja rozpacz-sorki-bez słów...ktos moze by sie zdziwil? tak-ja nie tesknie tak za mamą i tata jak za moja siostra.. czy to głupie? jest miedzy nami 6,5 roku roznicy-ona ma urode TATUSIA-ŁADNIUTKA, SZCZUPLUTKA (MĘŻATKA!!!), JA JESTEM PO MAMUSI- ŁADNA BLONDI, NIE JAK DODZIA, ALE ZAWSZE...NIE SZUKAM NOWEGO ktosia , BO JESTEM MEZATKA... TYLKO PISZE O SWOICH UCZUCIACH...

marfefka26
Rozeznany

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by maja » 5 Oct 2007, 17:39 Re: WSPOMIENIA...

kobieto,opamietaj sie.piszesz o takich smutach,ze plakac sie chce,a jesien to najlepsza pora na "pania depresje".masz kochajacego meza,jest wam tu dobrze,nie mozna miec wszystkiego czyli calej rodziny przy sobie."cos kosztem czegos.ja tez jestem tu z mezem i z synkiem i jestesmy daleko od naszych rodzin do ktorych jestesmy przywiazani.wiecej usmiechu na co dzien,glowa do gory.pozdrawiam. :grin:

maja
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by marfefka26 » 5 Oct 2007, 17:47 Re: WSPOMIENIA...

JASNE- to motto, ktorego nie lubi moj maz... zawsze milo, zawsze rodzina, zawsze jakies :zawsze:-a my? chwila-ja mam dopiero 35 lat, czyli 18 i w ch.. miesiecy, czemu piszesz O MNIE JAK O KOBIECIE JESIENNEJ? MAJA-SORKI, ALE CHYBA JESTES NIE W TEMACIE...

marfefka26
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by Mike » 5 Oct 2007, 17:59 Re: WSPOMIENIA...

nie krzycz bo az glowa boli :571:
Mike
Zadomowiony

Reputation point: 13
Neutralny
0

FemalePostNapisane by maja » 5 Oct 2007, 18:04 Re: WSPOMIENIA...

marfefka,zle mnie zrozumialas.nie pisze o Tobie jak o kobiecie jesiennej,nie pisze,ze masz depresje.chodzi mi o to, ze jesien to taka wstetna pora,ze prawie wszyscy maja takie smutne mysli,ale nie wolno sie temu poddawac bo dol murowany.sorki chcialam ci pocieszyc.

maja
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by pietia1 » 5 Oct 2007, 19:14 Re: WSPOMIENIA...

poznaj mnie ze swoja siostra :)

pietia1
Raczkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by moniavika » 9 Oct 2007, 16:21 Re: WSPOMIENIA...

Marfefka napisala po prostu o tym co czula w danej chwili i juz....

A ja tesknie za sloncem,za woda,za zapachem polskiego morza....
Nie chce pisac o ludziach,bo na ten moment nie tesknie za nikim....
Tak jakos.
No moze odrobinke za moja siora...

Marfi trzym sie
moniavika
Rozeznany

Reputation point: 3
Neutralny
0

FemalePostNapisane by Ana :) » 15 Oct 2007, 09:08 Re: WSPOMIENIA...

A ja tesknie do wspanialych chwil z moja rodzina i do meza,choc jest przy mnie nie czuje tego...tesknie do radosci która w nas wygasla do uniesien i czulych rozmów,do nie zyjacych przyjaciól i mojej ukochanej mamy ZAPALMY SWIECZKE ZA ZMARLYCH A I MY POCZUJEMY SIE LEPIEJ :cry:

Ana :)
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by Insanity » 18 Oct 2007, 08:24 Re: WSPOMIENIA...

Wczoraj, dostałem linka do portalu Nasza Klasa, zarejestrowalem sie tam. Od razu znalazlem osoby, z ktorymi nie mialem kontaktu od kilku, gadu, rozmowa... piosenka Jacka Kaczmarskiego jest tak cholernie prawdziwa.
Az sie lza w oku kreci..

Insanity
Wtajemniczony

Reputation point: 1
Neutralny
0

FemalePostNapisane by Ana :) » 18 Oct 2007, 08:36 Re: WSPOMIENIA...

www.nasza-klasa.pl zapraszam bo warto jestem tam od dawna jest super zobaczyc znajomych

Ana :)
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by 19831114 » 1 Dec 2007, 10:45 Re: WSPOMIENIA...

Także polecam :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
19831114
Stały Bywalec

Neutralny
0

FemalePostNapisane by alexandra » 1 Dec 2007, 11:31 Re: WSPOMIENIA...

Wspomnienia... Hmmm... No nie wiem... Jak sobie przypomnę, to dam znać ;p

alexandra
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by Sobert » 12 Dec 2007, 01:27 Re: WSPOMIENIA...

'' Nasza Klasa '' to naprawde dobry portal!
'' Juz nigdy papieros nie bedzie tak smaczny a wodka taka zimna i pozywna'' / swietlicki /
No i Kaczmarski...
A o kim mysle i kogo wspominam? Moja byla dziewczyne... Szesc lat w zwiazku nie pozwala zapomniec, nawet gdy juz prawie rok mina od rozstania. No coz, taka karma :cry:
Sobert
Rozeznany

Neutralny
0

Return to HYDE PARK