suknia slubna...
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Heyka ludzie :smile: Orientuje sie ktos moze, czy jak pojde do najblizszej pralni to przyjma mi suknie slubna :?: :?: :?: Czy musi byc to jakas specjalna pralnia :?: :?: :?: Pracuje od 7 rano az do wieczora i nie mam jak sie dowiedziec...
Moze ktoras z Was juz to robila :?: :?: :?: i wie gdzie i za ile... :?: :?: :?:
-

-
magusia
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 0
Wystarczy zwykła pralnia chemiczna, wiem ze koło Five Ways jest jedna przez nas już sprawdzona. W Polsce również moja suknie oddalam do normalnej pralni chemicznej, z tego co wiem kosztuje to więcej jak płaszcz i czyszczą inna metoda. :wink:
-

-
Anek
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 27
a wiecie moze gdzie sa jakeis tanie salony slubne z sukniami?
-

-
malenka-rudi
- Przyczajony
-
-
dzieki Anek za info, a orientujesz sie moze w jakich granicach cenowych wykonuja takie uslugi :?: :?:
A kolezanka malenka-rudi jaki ma rozmiar ciuchow :?: :?: :?: Ja chce swoja sprzedacwiec jak jestes zainteresowana to mozemy pogadac na privie :-D
-

-
magusia
- Raczkujący
-
-
Przykro mi ale nie wiem :mrgreen: Wiem ile zaplacilam za plaszcze ale nie sadze zeby to Cie interesowalo....... :mrgreen: za suknie pewnie bedzie drozej. :wink:
-

-
Anek
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 27
-

-
magusia
- Raczkujący
-
-
bardzo ladne suknie i bardzo tanie ma Justyna na Walsall. Firma Princessa jest z reszta w katalogu firm na tej stronie.
-

-
pa_paj
- Przyczajony
-
-
Czy ktos sie orjetuje czy ta pralnia dalej sie tam znajduje i gdzie dokladnie ona jest lub jaka kowiek pralnie ktora wypierze i wyprasuje suknie slubna?
-

-
marzencia2333
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 8
Return to SZUKAM INFORMACJI