szukam szkoly dla syna

Wasze opinie na temat szkół w Birmingham...

FemalePostNapisane by Asiooolkaa » 10 Nov 2007, 11:35 szukam szkoly dla syna

mam syna w wieku 16 lat nie wiem do jakiej szkoly go mam wyslac jestem matka wychowujaca sama dzieci jest mi ciezko doradcie mi prosze........chcialabym wyjechac z polski za przaco zeby dac dziecia lepszy byt zycia.Nie wiem jaka jest najlepsza dielnica w Birmingham
i praca

Asiooolkaa
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by wsiaz » 10 Nov 2007, 11:40 Re: szukam szkoly dla syna

wszedzie jest oki, pomijajac handsworth i okolice soho rd
wsiaz
Zadomowiony

Reputation point: -1
Neutralny
0

FemalePostNapisane by moniavika » 11 Nov 2007, 21:12 Re: szukam szkoly dla syna

wsiaz...ja mieszkam na Handsworth i jakos nie narzekam.Denerwuja mnie takie teksty.
Moze nie jest tutaj najczysciej,ale mieszkaja tu tacy sami ludzie jak gdzie indziej no i chyba plusem jest rowniez to,ze nie jest bardzo drogo.
moniavika
Rozeznany

Reputation point: 3
Neutralny
0

MalePostNapisane by wsiaz » 11 Nov 2007, 21:50 Re: szukam szkoly dla syna

moniavika wrote:wsiaz...ja mieszkam na Handsworth i jakos nie narzekam.Denerwuja mnie takie teksty.
Moze nie jest tutaj najczysciej,ale mieszkaja tu tacy sami ludzie jak gdzie indziej no i chyba plusem jest rowniez to,ze nie jest bardzo drogo.

Tak, tak ja tam mieszkalem i swoje wiem ogolnie syf i dziadostwo, wszeddobylskie szczury na ulicach, najgorsze menty murzynskie i gruzinskie czy jakies podobne oraz oczywiscie polskie, kazdy ci powie ze to jest dziadostwo- ta dzielnica, i soho i mysle, ze ta dyskusja jest niepotrzebna, bo poza jednym argumentem , ze jest taniej , to nie ma zadnych innych , zeby tam mieszkac , mieszkalem przy soho rd , przy victoria rd -rewelacja
wsiaz
Zadomowiony

Reputation point: -1
Neutralny
0

MalePostNapisane by Kaliszanin81 » 12 Nov 2007, 00:14 Re: szukam szkoly dla syna

Handsworth -has a high percentage of ethnic minorities in the area with the figure being 67.1%!!!!!!!!!!!!!! (16,975) of the population being of an ethnic minority (mainly Indians), as opposed to 29.6% for Birmingham in general.

Nine Birmingham wards were estimated to have at least 75% of their population falling within the 10% most deprived Super Output Areas (deprivation, crime and living environment).
They were Washwood Heath (98.9%), Lozells & East Handsworth (97.2%), Sparkbrook (88.6%), Aston (88.2%), Kingstanding (84.6%), Nechells (84.5%), Soho (81.3%), Bordesley Green (78.8%) and Ladywood (76.5%).

na podstawie http://www.birmingham.gov.uk/

Te dane mówią same za siebie nie trzeba chyba tego nawet komentować???
Jakiekolwiek inne komentarze na temat ELITARNEJ dzielnicy Handsworth są chyba zbyteczne.
Kaliszanin81
Rozeznany

Reputation point: 0
Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZKOŁY