PRACA-Gdzie pracujecie?
Napisane by Dzidzia » 1 Nov 2007, 23:26 Re: PRACA-Gdzie pracujecie?
Pozdrawiam :wink:
-
- Dzidzia
- Początkujący
- Reputation point: 0
Napisane by olivka » 2 Nov 2007, 07:17 Re: PRACA-Gdzie pracujecie?
Anek wrote:Wydaje mi sie ze forum to takie miejsce gdzie porusza sie wszystkie tematy. Jednych bedzie interesowal temat zwiazany z praca drugich nie. Jeszcze innych przykladowo sprawy maciezynskie na dzien dzisiejszy moga nie interesowac natomiast innych tak. Wiec troche luzu w wolnosci slowa i laskawie prosze nie komentowac ( chodzi mi tu szczegolnie o jedna osobe) :wink:
Tak na marginesie to nie wchodze do dzialu mamusie i nie robie tam zamieszania :mrgreen:
jestes sprzeczna sama ze soba - skoro wg ciebie tu jest wolnosc slowa to po co sie czepiasz o komentowanie pewnej osoby....
a co do macierzynstwa - to widocznie masz powod zeby tam niewchodzic bo z tego co czytam wchodza tam osoby "zainteresowane w temacie" i majace cos do powiedzenia..
poza tym jak masz ochote komus cos powiedziec to wal z "imienia" a nie filozofujesz "chodzi mi tu szczegolnie o jedna osobe" a potem wypisujesz ze zamieszania w dziale mam nie robisz - z tego co wyczytalam to ktos cie tam nawet o to delikatnie poprosil zebys nie pisala tam o czyms o czym jeszcze niemasz pojecia...
zreszta - nie badz taka drazliwa i pisz smialo o swoich sukcesach, nikt ci tego nie zabrania przeciez.
jak dla mnie to nawet w dziale z elektryka mozesz napisac o tym ze zostalas menagerka :-)
-
- olivka
- Zadomowiony
- Reputation point: 6
Napisane by rondzik » 2 Nov 2007, 07:49 Re: PRACA-Gdzie pracujecie?
Olivka, mysle ze nie do konca rozumiesz pojecie wolnosci slowa. Ktos kiedys powiedzial, ze w spoleczenstwie wolnosc jednostki konczy sie tam gdzie zaczyna sie wolnosc innej jednostki. Moim zdaniem wolnosc slowa nie uprawnia do obrazania i rzucania inwektywami. Wiec przy wyrazaniu opinii nalezy postepowac zgodnie z ogolne przyjetymi zasadami (moralnymi, etycznymi, czy jak je tam sobie nazwiemy).
W akapicie dotyczacym macierzynstwa to w sumie obie napisalyscie to samo :)
Pozdrawiam z rana i zycze milego dnia
Napisane by Anek » 2 Nov 2007, 08:15 Re: PRACA-Gdzie pracujecie?
Co do maciezynstwa to ja mam inne priorytety w moim zyciu na pierwszym planie i to jest wylocznie moja sprawa :wink:
-
- Anek
- Wtajemniczony
- Reputation point: 27
Napisane by agamiltko » 2 Nov 2007, 08:53 Re: PRACA-Gdzie pracujecie?
[ Dodano: Pią Lis 02, 2007 08:56 ]
Powiem Ci, ze twoja wypowiedz podniosla mnie na duchu, ze mozna cos osiagnac. Czyli za dwa, trzy lata tez napisze, ze mam prace, ktora mi odpowiada.
-
- agamiltko
- Rozeznany
Napisane by creo » 2 Nov 2007, 08:59 Re: PRACA-Gdzie pracujecie?
Omg.
Na biegunie pólnocnym też coś można osiągnąć np. satysfakcję ze wspinaczki po górach ;]
Masełko było maślane spoko nic nie zrozumiałem z waszych postów.
-
- creo
- Raczkujący
Napisane by oliwka_26 » 2 Nov 2007, 09:21 Re: PRACA-Gdzie pracujecie?
A przyblizajac zaczynalam w hotelu (restauracja, meetings and events department) a obecnie pracuje jako administratorka w biurze ... o pieniadzach jednak nie bede sie rozpisywac bo kobiecie nie wypada o tym mowic..
-
- oliwka_26
- Rozeznany
- Reputation point: 8
Napisane by rondzik » 2 Nov 2007, 09:58 Re: PRACA-Gdzie pracujecie?
Bez obrazy
Napisane by te-ha » 2 Nov 2007, 09:59 Re: PRACA-Gdzie pracujecie?
nie pracuję :wink:
studiuje mi się jakoś
i to jest moje główne zajęcie
pracy szukać i szukałam -
ale nie znalazłam niczego, co by mnie zainteresowało
i robiłabym z przyjemnością
fabryka i takie inne podobne zajęcia z góry odpadają,
bo to już od razu brzmi strasznie
może kiedyś mi się uda i coś się znajdzie :mrgreen:
-
- te-ha
- Zaangażowany
Napisane by marfefka26 » 2 Nov 2007, 10:12 Re: PRACA-Gdzie pracujecie?
Wysłany: Wczoraj 19:14
--------------------------------------------------------------------------------
...a ja chodze do pracy zeby sie ponudzic i pokrzyczec na ludzi, heheh...
TO MOŻE INSANITY JESTES JAKIMS WAJZEREM? A JA TAK USILNIE SZUKAM PRACY... I NIE BEDE WYSYLAC TOBIE CV BO TYLKO MOGE POWIEDZIEC ZE B. MI ZALEZY I CHCE PRACOWAC BO OD SIEDZENIA W DOMU I GOTOWANIA OBIADKOW DLA MEZA DOSTAJE DO GLOWY...
-
- marfefka26
- Rozeznany
Napisane by agamiltko » 2 Nov 2007, 10:34 Re: PRACA-Gdzie pracujecie?
creo wrote:Na biegunie pólnocnym też coś można osiągnąć np. satysfakcję ze wspinaczki po górach ;]
Dobrze wiesz o co mi chodzilo.
Bardzo sie ciesze, kiedy czytam ze ktos po drabince wspina sie do gory, dostaje fajna prace, wieksze pobory i podwyzsza swoje kwalifikacje.
I mam nadzieje, ze nie jestem w tym odosobniona, bo nie wierze, ze taka zawisc panuje miedzy Polakami.
Tyle w temcie. Co do "masla maslanego", moja nauczycielka zawsze potarzala: "Nalezy czytac ze zrozumieniem"
-
- agamiltko
- Rozeznany
Napisane by Insanity » 2 Nov 2007, 10:47 Re: PRACA-Gdzie pracujecie?
marfefka26 wrote:Wiek: 20
Wysłany: Wczoraj 19:14
Czy Ty skopiowałaś moje...? Dlaczego...???
Ja w Anglii jestem od 4 stycznia, co dla mnie najważniejsze studiuje. Pracować pracuje, żeby mieć na 'własne wydatki' i dlatego nie robie narazie tego co bym chcial. Pracuje sobie w fabryce i ostatnio poprostu kontroluje prace mojego teamu. Jak sie nalezy to opierdzielam, jak nie, to siedze i gadam. O zarobkach nie chce pisac, bo nie moge... 'raczka, raczeke myje'. :-D
-
- Insanity
- Wtajemniczony
- Reputation point: 1
Napisane by rondzik » 2 Nov 2007, 10:51 Re: PRACA-Gdzie pracujecie?
Pozdrawiam
Napisane by marfefka26 » 2 Nov 2007, 11:14 Re: PRACA-Gdzie pracujecie?
-
- marfefka26
- Rozeznany
Napisane by tomik111 » 2 Nov 2007, 11:35 Re: PRACA-Gdzie pracujecie?
Ins ciesz sie, wpadles merfetce w oko. Teraz juz wie o Tobie wszystko (no prawie)
-
- tomik111
- Rozeznany
- Reputation point: 1
-
- Similar topics
- Replies
- Last post
-
-
Praca, staz dla grafika - gdzie szukac?
by Thesignerka in PRACA - 7 Replies