Birmingham-Katowice
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Moze taki temat juz byl, ale ciezko sie rozeznac w tym gaszczu. Ktos wie jak wyglada sytuacja z tanimi przelotami z Birmingham na poludnie Polski? A najlepiej do Katowic.
-

-
madhavendra
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
Birmingham nie ma raczej tanich polaczen...Sprawdz linie Wizz z Coventry na Pyrzowice.Ostatnio na listopad mieli bardzo tanie bilety...
-

-
moniavika
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 3
moniavika wrote:Birmingham nie ma raczej tanich polaczen...Sprawdz linie Wizz z Coventry na Pyrzowice.Ostatnio na listopad mieli bardzo tanie bilety...
z pl do uk bilety na listopad sa naprawde tanie (nawet poniezej 100pln z oplatami lotniskowymi) w druga strone nie sprawdzalem
-

-
lysy
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 2
madhavendra wrote:Moze taki temat juz byl, ale ciezko sie rozeznac w tym gaszczu
Jak bys przeczytał regulamin to bys uzyl opcji
szukaj i bys wiedzial czy temat byl czy nie, bez rozeznawania sie w gąszczu :mdleje:
-

-
Adam
- Administrator
-
-
- Reputation point: 33
-
ja ostatnio na pazdziernik kupowalem do katowic linii SKYEUROPE i wyszlo 115funtow natomiast powrot WIZZAIR 63funty. kupowalem z miesiecznym wyprzedzeniem. Tak to wyglada, chyba ze trafisz w jakas naprawde x-tra promocje bo i tak sie zdarza choc to juz kupowalem w PROMO i takie ceny niestety.
-

-
jaco2000eu
- Początkujący
-
-
sprawdź sobie na stronach:
do Krakowa
www.skyeurope.pl
do Katowic z Coventry
www.wizzair.pl
do Warszawy
www.norwegian.pl jeżeli zależy ci na dużym bagażu to tymi liniami możesz zabrać najwięcej bo 40 kg rejestrowegoi 15 kg podręcznego na osobe, bilety nawet na pare dni przed odlotem nie są drogie. Pozdrawiam
-

-
Moni3103
- Przyczajony
-
-
Moni a ty myslisz ze ja kupowalem te bilety na stadionie dziesieciolecia? Ale tak, jak juz wczesniej powiedzialem dzisiaj kupisz bilet za 100f a jutro przysla cie e-mailem ze jest promocja za 30f. bo i tak bywalo. pozdrawiam
-

-
jaco2000eu
- Początkujący
-
-
Dlatego nie jestem zwolenniczką kupowania biletów miesiąc wcześniej. Ja kupuje w ostatnich dniach i zawsze jest jakaś promocja. Pozdrawiam
-

-
Moni3103
- Przyczajony
-
-
Return to SZUKAM INFORMACJI