Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;

None specifiedPostNapisane by arzon » 23 Sep 2006, 18:01 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

do justynkiii21 :wink:
droga kolezanko nie martw sie nieznajomoscia miasta i tym ze nie trafisz do tego lokalu,najwazniejsze ze jestes zdecydowana.jestem przekonany ze nie ma sensu zmieniac miejsca spotkania-jesli nadal bedziesz chciala sie z nami spotkac to moge wyjsc po ciebie w umowine miejsce np. kolo wyzej wspomnianego byka i razem powedrujemy na spotkanie.

najwazniejsze sa checi reszte da sie zalatwic

pozdrawiam

arzon
Raczkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by Lee » 23 Sep 2006, 18:14 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

Witam witam!
A wiec postanowione!!!

06.10.2006 w klubie "Branigans" godzina 19:00

(klub ten znajduje sie na broad street tak na wysokosci job center ktore znajduje sie na przeciwko!!!)

Do zobaczenia !!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lee
Stały Bywalec

Reputation point: 3
Neutralny
0

FemalePostNapisane by Anek » 23 Sep 2006, 19:26 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

Mi rowniez pasuje i postaram sie byc na 100%. Pozdrawiam :wink:
Anek
Wtajemniczony

Reputation point: 27
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by justynkaii21 » 23 Sep 2006, 19:39 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

Do arzon :grin:
Jesli wyjdziesz po mnie to bylo by fajnie bo nie znam jeszcze tych pubow tu....dzieki, pozdrawiam i do zobaczenia :mrgreen:

justynkaii21
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by bogunia » 23 Sep 2006, 21:20 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

arzon wrote:jesli nadal bedziesz chciala sie z nami spotkac to moge wyjsc po ciebie w umowine miejsce np. kolo wyzej wspomnianego byka i razem powedrujemy na spotkanie.

a co na to twoja "Miss" powie :mrgreen: :wink:

bogunia
Administrator

Neutralny
0

MalePostNapisane by Lee » 23 Sep 2006, 21:52 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

hehe :mrgreen:
Lee
Stały Bywalec

Neutralny
0

FemalePostNapisane by te-ha » 24 Sep 2006, 10:46 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

wczoraj wieczorem
zaliczylam mala wycieczke do bham...

z kubkiem w reku o 22 mialam proste zadanie przedostania sie z jednej kuchni w moim akdemiku do kuchni akademika dokladnie naprzeciwko...

coz zabladzilam w bham... :)

troche widzialam
troche mi sie spodobalo

wiec jak wszystko pozwoli
przybede chcoiaz na krociutko

ale ja sie zglosze do arzona
bo taki mily byl i zaproponowal wczesniej pomoc milej innej kolezance
wiec jakby mily byl takze dla mnie
chetnie spotkalabym sie tez przy byku :)

te-ha
Zaangażowany

Neutralny
0

MalePostNapisane by Lee » 24 Sep 2006, 11:02 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

arzon, Arzon stary wracaj na forum !!! bo jestes rozrywany !!!
:)
Lee
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by wielki szu » 24 Sep 2006, 15:19 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

No to i ja sie zapisze na te spotkanko,sprawdze tylko czy niee bedzie pracy w tym terminie...Pozdrowionka dla Wszystkich...
wielki szu
Początkujący

Neutralny
0

None specifiedPostNapisane by arzon » 24 Sep 2006, 20:06 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

witam

do boguni
jesli chodzi o moja jak ja nazwalas "miss" to nie musi czuc sie zagrozona,nie ma takiej drugiej ktora by jej dorownala :grin:

do te-ha
jesli chodzi o wczesniejsze spotkanie przy byku czy gdziekolwiek"to jeszcze omowimy" to nie ma problemu,tylko godzina naszego spotkania musi byc oczywiscie wczesniejsza o te 20 minut zeby w klubie byc na czas.o tym pomowimy juz na gg bo nie sadze zeby to wszystkich interesowalo :wink:

pozdrawiam

arzon
Raczkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by te-ha » 24 Sep 2006, 22:34 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

ok :)

ja sie pisze
na takie sie umawianie:P

zreszta proponuje jakos blizej terminu
to bede wiecej wiedziala
czy moge(oby) czy nie

bo wlasciwie nie pracuje
ale z nudow zaczynam czegos szukac
bo jestem zbyt energiczna na siedzenie

te-ha
Zaangażowany

Neutralny
0

MalePostNapisane by kris » 25 Sep 2006, 12:23 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

witam wszystkich
co do daty to wogule mi nie pasuje
ale i tak sie pojawie nawet jakbym dostal dyscyplinarne :wink:

kris
Przyczajony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by Zuzka » 25 Sep 2006, 13:56 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

Witajcie forumowicze,
wlasnie dolaczam do tej wesolej gromadki Polakow w Birmingham. Jak dotad mialam okazje poznawac tylko Anglikow, a nie ukrywam ze bardzo brakuje mi polskiego temperamentu:) WIdze, ze kolejne spotkanie zostalo juz zorganizowane, nie pozostaje mi nic innego jak wyrazic chec uczestnictwa:)
Juz nie moge sie doczekac tego spotkania...a w zwiazku z tym pytanko? Umawiacie sie juz w "tym" pubie? Czy moze w jakims charakterystycznym miejscu? Prosze o wszelki kontakt grup zorganizowanych:)

Do zobaczenia
Zuzka

Zuzka
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by Lee » 25 Sep 2006, 16:44 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

Zuzka, umawiamy sie w tym pubie ale z tego co widze kolega arzon zbiera wczesniej pare osob wiec mozna sie miedzy soba jakos umowic i spotkac wczesniej:)
Lee
Stały Bywalec

Neutralny
0

FemalePostNapisane by adamirus » 25 Sep 2006, 19:43 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

Kurde no szkoda ze kolejne spotkanie przejdzie nam kolo nosa..... :sad:
Moze jeszcze cos wykombinujemy...ale z pracą to nie za bardzo da się kombinowac....
Póki co nie gdybie,i nie obiecuje...
Ale milo by bylo....Was wszystkich zobaczyc z dala od komputerków :grin:

adamirus
Stały Bywalec

Reputation point: 21
Pokojowy
0

PreviousNext

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to TOWARZYSKIE