Kto zna adresy najblizszych szrotow w Birmingham??

Dyskusje na temat wszystkiego, co ma kółka. Samochody, motory, rowery; sprawy techniczne ;
Szukam szrotow aby odkupic "zamek" do schowka w VW Polo 96/97. To niewielka czesc ktora mozna bez problemow wyciagnac. Potrzebuje ja bo za kilka dni jade do Polski nie chce jechac z otwartym schowkiem przez cala Europe.
Miekszam na Perry Barr dlatego szykac szrotu najblizej ale jesli macie jakies namiary na Szroty w Bham badz niedaleko to bede wdzieczny.
Pozdrawiam i czekam na szybka reakcje:)
Magdzia1983
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

zaloz skobelek, wtedy nie bedziesz musiala jechac przez cala europe z otwartym schowkiem..... zreszta otwarte schowki bywaja atrakcyjne..........

pozdrawiam

pe

KA i PE

0

Hmmmm mogę załatwić nowy ew. coś wyszarpać z takiej samej polówki idącej na aukcje sam... Info na PW lub GG
Pdzr

Janekk
Początkujący

Neutralny
0

PE jestes niepoprawny :mrgreen:

sa atrakcyjne jak cos w nich jest...... :razz:

Mlody
Rozeznany

Neutralny
0

winson (windson) green, naprzeciwko wiezienia

rally_driver
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by kubar » 30 Dec 2009, 20:32 adresy tanich części i szrotów w okolicach

witam jestem zainteresowany szrotami i miejscami z używanymi częściami samochodowymi oraz miejsca gdzie można kupić nowe i uzywane opony ale naprawde w dobrych cenach poradzcie coś :roll:

kubar
Przyczajony

Neutralny
0

A może coś bliżej o samochodzie? Miejsc jest setki albo i więcej. Opony w dobrych cenach, czyli im tańsze tym lepsze? Tylko nie pisz, że chcesz kupić Pirelli w dobrej cenie ;)
Acid Drinker
Stały Bywalec

Reputation point: 7
Neutralny
0

Acid Drinker wrote:A może coś bliżej o samochodzie? Miejsc jest setki albo i więcej. Opony w dobrych cenach, czyli im tańsze tym lepsze? Tylko nie pisz, że chcesz kupić Pirelli w dobrej cenie ;)
szukam miejsc gdzie moge kupić w miare tanie części na sprzedaż w polsce a nawet całe auta, interesują mnie hondy typu integra preluda civic vti golfy gti mk3-4 czesci do tych aut no i w okolicy bham :roll:

kubar
Przyczajony

Neutralny
0

Niestety nie posiadam żadnych informacji o tych autach, ale wiem, że są dobrze wyposażone cmentarzyska samochodowe na Smethwick (French Walls). Ja osobiście zaopatruje się na Eckersall Rd B38 (na samym końcu drogi). Jedyne miejsce gdzie mogę dostać wszystko do mojego Rover'a. Specjalizują się w wielu markach, więc możesz przedzwonić i się popytać.
Acid Drinker
Stały Bywalec

Neutralny
0

FemalePostNapisane by lucy » 2 Jan 2010, 19:50 szukam adres szrotow/warsztat

szukam szrotow gdzie moge kupic drobna czesc do Citroena C3/silniczek do wycieraczek
najlepiej byloby z okolic Handsworth, Perry Barr, Birchfield,Aston, Erdington

oraz ewentualnie rozsadnego warsztatu, ktorego rzetelnosc sprawdziliscie i jestscie w stanie polecic

za wszelkie informacje bede ogromnie wdzieczna
Pozdrawiam

lucy
Raczkujący

Neutralny
0

Mam jeden zaufany serwis. nie specjalizuje się w żadnej z marek, ale robi dosyć tanio i porządnie. Tu jest -> http://maps.google.co.uk/maps?q=52.4815 ... 08256&z=18

Teraz koło mnie jest serwis wyspecjalizowany w citroenie, ale cen ani rzetelności nie potwierdzę. Tu jest (w podwórku)-> http://maps.google.co.uk/maps?q=52.4247 ... 16512&z=17
Acid Drinker
Stały Bywalec

Neutralny
0

@Acid Drinker tak ufasz temu serwisowi :-D Oni przenieśli się około końca 2009, początku 2010. W połowie stycznia na 100% byli już w innym miejscu, niestety musiałem skorzystać.

TheRektor
Rozeznany

Reputation point: 11
Neutralny
0

Ja do nich jeżdżę od 2008 do dziś. Ostatni raz bylem kilka dni temu. Pracuje niedaleko i wiem, ze są tam od kilkunastu lat.
Acid Drinker
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by wmk16 » 7 Nov 2010, 10:39 INFORMACJA SZROTOWA

Witam - poszukuje PEUGEOT 407 i może jakiś dobry warsztat dysponujący ,,Peugeot Planet'' jak na razie nie spotkałem się z takowym - mieszkam na Erdingtonie i obczajam tylko te lokalne :
- Jak by ktoś szukał jakieś nietypowej części do aut z grupy VW to polecam szrot w Redditch na przeciwko stadionu - jest tam wszystko również z nowszych modeli.

wmk16
Przyczajony

Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to MOTORYZACJA