birmingham-boston,pomocy
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
witam goraco i bardzo prosze o pomoc i wskazowki.w czerwcu przylatuje na jakis czas do uk.przystankiem w mojej drodze jest birmingham.musze sie dostac do bostonu.wiem ze z dojazdem jest strasznie ciezko,szczerze to jestem zdziwniona.przewertowalam juz mnostwo stron ale nigdzie nie moge znalezc czym tam dojechac(oprocz samochodu) o ktorej godzinie i skad sa jakies srodki transportu:).bardzo bede wdzieczna o jakies wskazowki.bede podrozowac sama i troche sie tego obawiam.bardzo prosze o pomoc. z gory dziekuje :roza: :)
[ Dodano: Nie Maj 27, 2007 11:43 ]
buu,widze ze nie bardzo potrafi mi ktos pomoc..moze pytanie bylo za trudne:)moze to bedzie latwiejsze:)jakim autobusem mozna sie dostac z lotniska do stacji kolejowejna new street?jesli ktos mialby jakis link z rozkladem jazdy to bede wdzieczna,gdyz szczerze przyznam ale nie bardzo rozumiem te niektore strony z rozkladami jazdy.dziekuje
-

-
dagi
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
http://www.travelwm.co.uk/ [ Dodano: Pon Maj 28, 2007 10:13 ]dodam, ze tam kiedys bylem, dojazd samochodem tereny Lincoln, boston i New york, szalowe nazwy miejscowosci, mieszkalem w Nowym yorku, w caravan park przy lotnisku wojskowym, ****** , jak startowaly samoloty pionowego startu i ladowania, to praktycznie caravany odlatywaly razem z tym samolotem
-

-
wsiaz
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: -1
oj Dagi Dagi, cos slabo szukalas, mi zajelo 3 minuty i znalazlem dla Ciebie 2 polaczenia.
Mowie o podrozy Bham-Boston
Masz dwie opcje
1. National Express- czyli ulepszona wersja polskiego PKSu, taniej ale z tego co pamietam 8! godzin
2. National Railway, czyli nasz PKP, drozej ale 3 godziny
Wszystko znajdziesz na stronach danego przewoznika. Ja bym wybral pociag, przy czym sugeruje Ci kupic bilet wczesniej przez internet. Bedzie duyzo taniej
-

-
tomik111
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 1
Return to SZUKAM INFORMACJI