grzeczne pytanie do "moderatorow"

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by Pawel M » 9 Jun 2008, 22:50 grzeczne pytanie do "moderatorow"

"drodzy moderatorzy"!
przeczytalem regulamin waszego systemu dodawania ogloszen, co wiecej przeslalem je panu Jackowi W. jednemu z moderatorow najwiekszego polskiego portalu (jestescie w temacie, wiec na pewno o nim slyszeliscie), ktory po przeczytaniu ogolnych zasad dodawania ogloszen i pozniejszym przeczytaniu mojego ogloszenia stwierdzil ze owo ogloszenie W ZADEN SPOSOB NIE LAMIE ZASAD REGULAMINU. ogloszenie podawalo info o sprzedazy MOJEGO DOMU wraz z danymi wymaganymi od "moderatorow'. prosilbym o kilka slow wyjasnien, raczej konkretnych, bo zauwazylem, za za takich ludzi sie uwazacie, dlaczego moj anons zostal zdjety z wokandy z uzasadnieniem w odwolaniu do konkretnego pkt regulaminu. prosbe swoja motywuje tym iz NIE ZNALAZLEM PUNKTU W REGULAMINIE DO KTOREGO MOJE OGLOSZENIE MOGLO BY SIE NIE ODWOLYWAC. zaznaczam iz jest to tekst zawierajacy pytanie, wiec nie spodziewam sie zadnych ostrzezen z waszej strony.
w drugiej czesci chcialbym prosic o nie usuwanie tego tematu z forum, poniewaz uwazam, ze kazdy uczestnik waszego forum ma prawo dowiedziec sie czym kierujecie w momencie kasowania ogloszen (oczywiscie azeby uniknac moich "bledow" w przyszlosci)?? i wreszcie na koniec w zalaczeniu do powyzszego pytania chcialbym wiedziec czy jest to forum ogolno-publiczne, na ktorym kazdy zgodnie z konstytucja ma prawo SWOBODNEGO WYRAZAZNIA SWOICH OPINI oczywiscie dbajac jednoczesnie o kulture slowa i zasady poprawnej pisowni, czy moze, czego sie nie spodziewam, jest to forum prywatne i kazdy kto wg uznania kierujacych tym forum wypowiada swe opinie w sposob nie przypadajacy do gustu "moderatorow" zostaje usuniety, zbanowany a jego teksty i anonse wymazane z histori forum? nie spodziewam sie tego, jak juz napisalem, poniewaz w swietle prawa, nie wymagacie panstwo zadnych oplat czlonkowskich, lub innych form dywidendy, wskazujacych na fakt, iz dostep do strony i jej opcji jest w jakikolwiek sposob ograniczony i sprowadzony do poziomu "chybil - trafil"... czy moze jednak tak jest?
na sam koniec chcialbym szczerze poinformowac iz kopie tego listu zachowalem dla siebie, kolejna wyslalem swojemu znajomemu do analizy i zamierzam jej uzyc na innych polskich portalach do dyskusji na temat zasad przyznawania czlonkowstwa na zarowno publicznych jak i prywatnych portalach. zaznaczam iz jest to list o tresci pytajacej majacy na celu zobycie informacji jak moge na waszych stronach w dziale "ogloszenia - nieruchomosci" zamiescic anons o stosownej tresci ( podanie tresci w tym przypadku byloby zlamaniem zasad regulaminu).
prosilbym rowniez innych forumowiczow o wypowiedzenie sie w tym temacie, ewentualnie o porade jak to zrobic zeby owo oglosznie nie zostalo usuniete... bez podania przyczyny..
z powazaniem.. staly obsertwator strony bham.pl

Pawel M
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by kik1976 » 10 Jun 2008, 06:55 Re: grzeczne pytanie do "moderatorow"

hmmm, nie wiem o jaki post chodzi, ale jesli to bylo ogloszenie dane tu na forum, tojest zasada, ze sie tu takowych nie umieszcza, bo zwyczajnie bedzie balagan. od tego jest dzial z ogloszeniami. jesli sie orientuje to na kazdym forum jest taka zasada, ze na forum ogloszen sie nie daje. nie podaje sie tez danych konkurencyjnego forum ahhah, to przerobilam na wlasnej skorze. :mrgreen:
kik1976
Zadomowiony

Reputation point: 5
Neutralny
0

MalePostNapisane by Pawel M » 10 Jun 2008, 06:59 zgodnie z regulaminem

zamieszczone przeze mnie ogloszenie umiescilem w dziale ogloszen pod odpowiednim tematem

Pawel M
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by bogunia » 10 Jun 2008, 17:04 Re: grzeczne pytanie do "moderatorow"

hej!

Ja jestm powodem całego zamieszania, a więc juz wyjaśniam! rozumiem, że chodzi o ogłoszenie sprzedaży domu . Drogi Pawle: zakfalifikowałam Twoje ogłoszenie do dzialu usług nie do ogłoszeń dla osób prywatnych ponieważ w ogłoszeniu podaleś dopisek, który zostal przezemnie zinterpretowany jako oferowanie usług . Regulamin ogłoszeń mówi, że wszystkie ogłoszenia o uslugach zostaną usunięte. Jeśli sie pomyliłam to bardzo przepraszam, ale w tym samym czasie usunęłam 4 ogłoszenia Pana G., ktory jako osoba prywatna oferował do sprzedaży 4 domy i 25 pokoi do wynajęcia (w kilku ogłoszeniach)!!! Niestety większość naszych rodaków zawsze wybiera tą krótsza, bezpłatna drogę robiąc przy okazji wiele zamieszania wokół własnej osoby. Tyle w ramach wyjaśnienia.
Poza tym myśle, że takie sprawy, wyjaśnienia, pretensje załatwia sie meilem lub wiadomoscią prywatna!
pozdrawiam

bogunia
Administrator

Neutralny
0

MalePostNapisane by Pawel M » 10 Jun 2008, 19:42 Re: grzeczne pytanie do "moderatorow"

dziekuje uprzejmie za wyjasnienie tej kwestii, zapewniam ze jest to oglosznie zupelnie prywatne i nie swiadcze uslug deweloperskich dla "rdzennych mieszkancow wyspy". co do uzywania priva dla takich tematow, sadzilem ze w przypadku moderatorow, nie powinno sie im zasmiecac skrzynki prywatnej, wiadomosci i pytaniami skierowanymi do ogolu. to tyle w tym temacie. jeszcze raz dziekuje za szybka reakcje i na sam koniec chcialbym prosic o przywrucenie mojego ogloszenia do dzialu, gdyz w dalszym ciagu jest ono aktualne. pozdrawiam.

Pawel M
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by skorpion1 » 15 Apr 2014, 00:54 Re: grzeczne pytanie do "moderatorow"

Do: bogunia re: "zakfalifikowałam Twoje ogłoszenie..."

A jakie 'kfalifikacje;)' posiada autorka i administratorka tej strony? Bo jesli takie przez 'f' to faktycznie trudno sie dziwic bledom i frustracji ze strony uzytkownikow...

Pozdrawiam:)

skorpion1
Początkujący

Reputation point: 8
Neutralny
11

FemalePostNapisane by Hannaaa » 15 Apr 2014, 09:26 Re: grzeczne pytanie do "moderatorow"

Hahahaha po sześciu latach odkopać wątek i kogoś pouczać! Bezcenne!!

Hannaaa
Przyczajony

Reputation point: 2
Neutralny
2

FemalePostNapisane by Ena21 » 15 Apr 2014, 17:05 Re: grzeczne pytanie do "moderatorow"

I po 3 latach sie z tego smiać... tez bezcenne ;)
Ena21
Raczkujący

Reputation point: 7
Neutralny
0

FemalePostNapisane by ktosienka » 15 Apr 2014, 18:01 Re: grzeczne pytanie do "moderatorow"

Ortografia nie ma daty przydatnosci do spozycia ;)

ktosienka
Stały Bywalec

Reputation point: 65
Poczciwy
0

MalePostNapisane by michal8 » 15 Apr 2014, 18:33 Re: grzeczne pytanie do "moderatorow"

Złota łopata za odkop roku :D

Image
michal8
Rozeznany

Reputation point: 8
Neutralny
3

FemalePostNapisane by Ena21 » 15 Apr 2014, 19:45 Re: grzeczne pytanie do "moderatorow"

:576: :576: :576:
Ena21
Raczkujący

Reputation point: 7
Neutralny
0

MalePostNapisane by jarocin » 15 Apr 2014, 20:00 Re: grzeczne pytanie do "moderatorow"

skorpion1, ale zabłysłaś , 6 lat się zastanawiać co napisać?

ktosienka wrote:Ortografia nie ma daty przydatnosci do spozycia ;)

A co to jest spozycie?
Słyszałaś o czymś takim jak Alt+z i klawiatura programisty ?
Last edited by jarocin on 15 Apr 2014, 22:23, edited 1 time in total.

jarocin
Rozeznany

Reputation point: 22
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by ktosienka » 15 Apr 2014, 21:38 Re: grzeczne pytanie do "moderatorow"

jarocin wrote:
ktosienka wrote:Ortografia nie ma daty przydatnosci do spozycia ;)

A co to jest spozycie?
Słyszałaś o czym takim jak Alt+z i klawiatura programisty ?

http://www.pwn.pl
O klawiaturze slyszalam, kilkanascie lat uzywalam, ale obecnie nie korzystam i nie mam tego w planach.

Gdyby udalo Ci sie jeszcze wcisnac jednoczesnie S i prawy przycisk alt na na koncu wyrazu "czym" Twoje pytanie zabrzmialoby odrobine bardziej serio. :mrgreen:

ktosienka
Stały Bywalec

Reputation point: 65
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by Hannaaa » 15 Apr 2014, 22:21 Re: grzeczne pytanie do "moderatorow"

Hahaha uwielbiam wszystkie fora dyskusyjne - plucie jadem i wytykanie sobie literówek to jest to co lubimy najbardziej :grin:

Hannaaa
Przyczajony

Reputation point: 2
Neutralny
0

MalePostNapisane by jarocin » 15 Apr 2014, 22:41 Re: grzeczne pytanie do "moderatorow"

Ja swój błąd poprawiłem, a ty jeśli nie masz w planach poprawnie pisać po polsku to przestań się czepiać innych, bo wygląda to żałośnie w wykonaniu osoby, która w co drugim słowie robi błąd.
I nie pisze tylko o braku polskich znaków ale o innych błędach, np: Kozystanie

ktosienka wrote:
Enigmaa wrote:Widzialam , ze takie praktyki jedna z polonijnych agencji od mydla i powidla na West Bromwich uskuteczniala.
Kozystanie z takich firm jest wg mnie ryzykowne, nigdy nie wiesz kiedy plany zyciowe i biznesowe wlasciela ulegna zmiania i czy nie wydarzy sie to pomiedzy nadaniem a odbiorem Twoich pieniedzy.

Zadna z instytycju finansowych posiadajacych gwarancje rzadowe wlasnie z "powodow osobistych" takich uslug nie swiadczy.

viewtopic.php?f=13&t=6898&p=136067#postingbox

jarocin
Rozeznany

Reputation point: 22
Pokojowy
0

Next

Return to SZUKAM INFORMACJI