Polski sklep
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
przydal by sie na Tiptonie w kierunku asdy. Nie ma tutaj takiego a najblizszy jest na
great bridge i trzeba isc spory kawalek, a i tak za duzego wyboru tam nie ma.
-

-
marzencia2333
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 8
A może orientuje się ktoś, gdzie jest polski sklep w okolicy Gillott Road? Podobno gdzieś koło ALDI, ale dziś obeszłam tam i nic nie znalazłam..
-

-
caroline2512
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
VA wrote:caroline2512, nie koło Aldi, ale w pobliżu Lidla, a właściwie nie polski sklep tylko ci..a z polskimi towarami - na rogu Dudley Rd. i Heath Green Rd.
Dzieki, sprawdzę sobie na mapie ;p
A nie orientujesz się, czy kupie tam kaszke dla dziecka?
-

-
caroline2512
- Początkujący
-
-
witam mam pytanko czy powstal juz ten polski sklep w dudley? jak tak to prosze o adres i opinie cy warto go odwiedzic:)
-

-
beki88
- Przyczajony
-
-
Są 2 sklepy co do oceny warto sprawdzic samemu ja dla mnie oby dwa sa super.
Adresy
1 High st dokładnie jest to za kościołem na przeciw asdy.
2 Wolverhampton st mały sklep wchodząc od centrum skrzyżowanie koło barcleysa to po prawej stronie jest sklep.
-

-
Darwas
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 58
nie wiem czy on teraz powstał czy już dawno tam był, ale jest w Dudley polski sklep.. na High Street, gdzieś mniej więcej na przeciwko Asdy - byłam tam jakoś przed Świętami - jak dla mnie za mało towaru i drożej w porównaniu do innych sklepów :) aaa i jeśli ma to dla kogoś jakieś znaczenie to raczej nie jest prowadzony przez Polaków - sprzedawca co mnie obsługiwał to z "urody" to raczej był Kurd ;-)
-

-
Gaba76
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 49
Wiec rozumiem ze oby dwa sklepy prowadza hindusi? Bo znalazlem na Wolverhampton street ale tam jest strasznie ciasny ten sklep i w sumie za wiele tam nie ma:(
-

-
beki88
- Przyczajony
-
-
W jednym tak jak wyżej chyba Kurd jest właścicielem i sprzedawcą zaś sklep na Wolverhampton street dokładnie nie wiem ale słyszałem jak właściciel który sprzedaje rozmawiał z żoną tak myślę i to był język ze wschodu może litewski.
-

-
Darwas
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 58
Return to SZUKAM INFORMACJI