Zerwane wiazadlo w kolanie , w prqcy

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by Radek_2010 » 7 Jan 2014, 11:26 Zerwane wiazadlo w kolanie , w prqcy

Witqm
moj problem. dotyczy. pracy w clubie praca na legalna. jako służba. pozadkow a ; ) - ochrona .8tyg temu mieliśmy nie zła zadyme. ; ) między gośćmi. w clubie ,jak wiAdomo my jesteśmy od ..i mamy za zadanie. opanować sytuacja w wyniku ,interwencji ,przepychanki ''. z kilku. osobowa grupa. doznałem urazu zerwanego wiazadla. w kolonię ..pierwszo... to pomyslalem przejdzie za kilka dni ale jednak nie przeszło po tym jak to prostu. dostałem zapalenie stawu zignorował em... problem pojawił się i powiększył się że nie mogę. chodzic normalnie .... odczuwam.. ból.. silny po każdej. próbie wstania z łóżka i przemieszczania się ..mam kilka pytan j. czy mimo to że to się stało. 8tyg. czy jeszczego mam szansę się ubiegać się o odszkodowanie ? którzy. prawnicy sawa tym najlepsi ? czy mógłbym otrzymać. namiar na takie firmy ,fajnie jak by był to sprawdzony czlowiek , to tyle
pozdrawiam. i miłego dnia
Radek_2010
Rozeznany

Reputation point: 6
Neutralny
0

FemalePostNapisane by malenkagdz » 7 Jan 2014, 12:17 Re: Zerwane wiazadlo w kolanie , w prqcy

o odszkodowanie mozna sie ubiegac do 3 lat od wypadku

malenkagdz
Zaangażowany

Reputation point: 47
Pokojowy
0

MalePostNapisane by rad » 7 Jan 2014, 12:53 Re: Zerwane wiazadlo w kolanie , w prqcy

Z tego co kojarzę, wypadek musiał zostać wcześniej zgłoszony w firmie. Wpisany do "Accident book", czy jakoś tak.

rad
Stały Bywalec

Reputation point: 25
Pokojowy
0

MalePostNapisane by Radek_2010 » 7 Jan 2014, 21:09 Re: Zerwane wiazadlo w kolanie , w prqcy

tam nie ma tego napewno wpisu .. .
:((( mowile dla kierownika ale nic nie pisalismy ..
Radek_2010
Rozeznany

Reputation point: 6
Neutralny
0

MalePostNapisane by rad » 7 Jan 2014, 21:22 Re: Zerwane wiazadlo w kolanie , w prqcy

Jak się dowiedziałem, musi być jakiś papier od doktora, iż miałeś wypadek/zdarzenie. Jak nic nie masz, to szanse na odszkodowanie minimalne, wręcz znikome.

rad
Stały Bywalec

Reputation point: 25
Pokojowy
0

MalePostNapisane by mahol » 8 Jan 2014, 01:13 Re: Zerwane wiazadlo w kolanie , w prqcy

Mam pytanie. W jakim języku napisany jest pierwszy post? Ani ortografia, ani interpunkcja nie pasuje mi do polskiego... Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam.
mahol
Stały Bywalec

Reputation point: 44
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by malenkagdz » 8 Jan 2014, 09:54 Re: Zerwane wiazadlo w kolanie , w prqcy

jak zwykle znajdzie sie ktos kto sie uczepi ortografii , nie kazdy pisze tak perfektycjnie jak Ty :roll:

malenkagdz
Zaangażowany

Reputation point: 47
Pokojowy
0

MalePostNapisane by Alzak » 8 Jan 2014, 10:34 Re: Re: Zerwane wiazadlo w kolanie , w prqcy

Radek_2010 wrote:tam nie ma tego napewno wpisu .. .
:((( mowile dla kierownika ale nic nie pisalismy ..

Skoro nie ma noty w "Accident report book" to wypadku nie bylo ...

No chyba ze masz kogos kto to widzial i potwierdzi co sie stalo.

Alzak
Zadomowiony

Reputation point: 55
Poczciwy
0

MalePostNapisane by mahol » 8 Jan 2014, 10:36 Re: Zerwane wiazadlo w kolanie , w prqcy

tu nawet nie chodzi o ortografię, te kropki powstawiane na chybił trafił, ten post po prostu ciężko zrozumieć... szacunek do resztyforumowiczów objawia się również w ortografii i poprawnej składni...
mahol
Stały Bywalec

Reputation point: 44
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by Aleksandra91 » 10 Jan 2014, 12:51 Re: Zerwane wiazadlo w kolanie , w prqcy

Ja bym na Twoim miejscu jak najszybciej sie udala do lekarza, juz nie chodzi o odszkodowanie czy o pojawienie sie u doktora tylko o Twoje zdrowie. Sama mialam pozrywane wiezadla w kolanie, a pozniej przeszczep tzw. rekonstrukcje kolana. Mozesz odczuwac bol bo np nagromadzila Ci sie woda w kolanie ( przez co ja prawie mialam amputacje). Na szczescie w pore zjawilam sie u lekarza i dal lek na osuszenie i oczywiscie zrobil punkcje. W moim przypadku leczenie bylo bardzo dlugie i kosztowne(prywatnie w Polsce). Rehabilitacja, stabilizator, kule itp. Na szczescie to juz za mna, ale radze nie ignorowac sprawy !
Aleksandra91
Raczkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

Return to SZUKAM INFORMACJI