Expresowepaczki
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam czy korzystal ktos z ich uslug i jakie sa wasze opinie. Maja extra oferte teraz na wakacje ale jak zaczelam szukac o firmie to znalazlam nie ciekawe opinie tylko ze ostatnia dodana 5 stycznia 2012 troche stara ta opinia moze ktos z was korzystal nie dawno i moze sie ze mna podzielic swoimi odczuciami. Z gory dziekuje :)
-

-
sandru$
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 20
witam!Korzystalam z uslug tej firmy pod koniec lipca.Kurier dojechal w ustalonym czasie, o wszystkim na biezaco bylam informowana sms-em jak rowniez moglam sprawdzic na stronie jaki jest status paczki.Przesylka dotarla na miejsce w ustalonym terminie, niezniszczona.Rzeczywiscie maja fajne promocje.Ja skorzystalam z paki za 10f!!Jesli o mnie chodzi to napewno skorzystam jeszcze z ich uslug.pozdrawiam
-

-
gosiulek
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
Korzystalam z ich uslug w lutym tego roku. Szczerze mowiac, to wszystko wyglada rewelacyjnie, wiec sie skusilam. Tez mialam wszelkie informacje smsem, na stronie podglad paczki. Kurier przyjechal w sobote i mowil, ze w srode paczka bedzie w miejscu docelowym (paczka 20kg). Niestety ani w srode, ani w czwartek, ani w piatek nie zostala dostarczona. Na miejscu byla w poniedzialek. Ale niestety to nie wszystko. Karton byl rozerwany, wszystko przeszukane, a co najgorsze zniknela kilka cennych rzeczy. Obiecano mi, ze zostanie mi zwrocona kwota, na ktora zostaly oszacowane straty. Poinstruowali mnie co mam zrobic dalej. Wiec wwszystko wypisalam, wyslalam, ale gowno za przeproszeniem z tego mam. Wydzwanialam do nich, pisalam listownie, mailowalam i nic. Teraz tez niedawno sie do nich zglaszalam, to ponownie zostala sluchawka rzucona. Nie polecam...
This board requires you to be registered and logged-in before you can view hidden messages
-

-
stillinback
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 13
Dziekuje za informacje co prawda nie rozwialyscie moich obaw :( Raczej nie pokusze sie na ta wakacyjna promocje.
-

-
sandru$
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 20
ja korzystalam a raczej chcialam bo kurier nigdy sie nie pojawil do odbioru paczki w pl mimo iz bylo ustalone ze w taki dzien i o takiej godzinie sie pojawi..
-

-
malenkagdz
- Zaangażowany
-
-
- Reputation point: 47
-
sandru$ wrote: nie rozwialyscie moich obaw
No prosze Cie! Ja walcze z draniami od marca (w polowie lutego korzystalam z ich uslug). Jestem taka wsciekla, ze chetnie narobilabym im duzo wiekszego smrodu. Jesli chcesz, to mozesz zaryzykowac. Nie moge powiedziec, ze 99% wysylanych paczek jest okradana. Ja szczerze mowiac bede odradzac ich wszystkim.
-

-
stillinback
- Rozeznany
-
-
eurobus nie ma ceny 10kg za 10f tylko 20f tak mi odpowiedzieli emailem
moze znacie jakas dobra firme ktora do 10kg mala paczka zazyczy sobie 10f?
-

-
Bartsun
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 1
La transport.wysylam nimi paczke i dochodzi bez problemu.polecam
-

-
Hunteros30
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 42
Bartsun wrote:eurobus nie ma ceny 10kg za 10f tylko 20f tak mi odpowiedzieli emailem
no cos Ty?? :shock: Ja jak pierwszy raz podjelam z nimi kontakt to dzwonilam i powiedziano mi, ze do 10kg - 10f. Hmm moze cos zle zrozumialam? W sumie jeszcze nie wysylalam takiej "lekkiej" paczki, zawsze w okolicach 20kg
-

-
stillinback
- Rozeznany
-
-
Return to SZUKAM INFORMACJI