Expresowepaczki

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

FemalePostNapisane by sandru$ » 20 Aug 2013, 06:18 Expresowepaczki

Witam czy korzystal ktos z ich uslug i jakie sa wasze opinie. Maja extra oferte teraz na wakacje ale jak zaczelam szukac o firmie to znalazlam nie ciekawe opinie tylko ze ostatnia dodana 5 stycznia 2012 troche stara ta opinia moze ktos z was korzystal nie dawno i moze sie ze mna podzielic swoimi odczuciami. Z gory dziekuje :)
sandru$
Rozeznany

Reputation point: 20
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by gosiulek » 20 Aug 2013, 08:02 Re: Expresowepaczki

witam!Korzystalam z uslug tej firmy pod koniec lipca.Kurier dojechal w ustalonym czasie, o wszystkim na biezaco bylam informowana sms-em jak rowniez moglam sprawdzic na stronie jaki jest status paczki.Przesylka dotarla na miejsce w ustalonym terminie, niezniszczona.Rzeczywiscie maja fajne promocje.Ja skorzystalam z paki za 10f!!Jesli o mnie chodzi to napewno skorzystam jeszcze z ich uslug.pozdrawiam

gosiulek
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by stillinback » 20 Aug 2013, 17:57 Re: Expresowepaczki

Korzystalam z ich uslug w lutym tego roku. Szczerze mowiac, to wszystko wyglada rewelacyjnie, wiec sie skusilam. Tez mialam wszelkie informacje smsem, na stronie podglad paczki. Kurier przyjechal w sobote i mowil, ze w srode paczka bedzie w miejscu docelowym (paczka 20kg). Niestety ani w srode, ani w czwartek, ani w piatek nie zostala dostarczona. Na miejscu byla w poniedzialek. Ale niestety to nie wszystko. Karton byl rozerwany, wszystko przeszukane, a co najgorsze zniknela kilka cennych rzeczy. Obiecano mi, ze zostanie mi zwrocona kwota, na ktora zostaly oszacowane straty. Poinstruowali mnie co mam zrobic dalej. Wiec wwszystko wypisalam, wyslalam, ale gowno za przeproszeniem z tego mam. Wydzwanialam do nich, pisalam listownie, mailowalam i nic. Teraz tez niedawno sie do nich zglaszalam, to ponownie zostala sluchawka rzucona. Nie polecam...

This board requires you to be registered and logged-in before you can view hidden messages
stillinback
Rozeznany

Reputation point: 13
Neutralny
0

FemalePostNapisane by sandru$ » 21 Aug 2013, 07:11 Re: Expresowepaczki

Dziekuje za informacje co prawda nie rozwialyscie moich obaw :( Raczej nie pokusze sie na ta wakacyjna promocje.
sandru$
Rozeznany

Reputation point: 20
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by malenkagdz » 21 Aug 2013, 10:16 Re: Expresowepaczki

ja korzystalam a raczej chcialam bo kurier nigdy sie nie pojawil do odbioru paczki w pl mimo iz bylo ustalone ze w taki dzien i o takiej godzinie sie pojawi..

malenkagdz
Zaangażowany

Reputation point: 47
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by stillinback » 23 Aug 2013, 19:23 Re: Expresowepaczki

sandru$ wrote: nie rozwialyscie moich obaw

No prosze Cie! Ja walcze z draniami od marca (w polowie lutego korzystalam z ich uslug). Jestem taka wsciekla, ze chetnie narobilabym im duzo wiekszego smrodu. Jesli chcesz, to mozesz zaryzykowac. Nie moge powiedziec, ze 99% wysylanych paczek jest okradana. Ja szczerze mowiac bede odradzac ich wszystkim.
stillinback
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by Bartsun » 23 Aug 2013, 20:44 Re: Expresowepaczki

eurobus nie ma ceny 10kg za 10f tylko 20f tak mi odpowiedzieli emailem

moze znacie jakas dobra firme ktora do 10kg mala paczka zazyczy sobie 10f?
Bartsun
Stały Bywalec

Reputation point: 1
Neutralny
0

MalePostNapisane by Hunteros30 » 24 Aug 2013, 10:39 Re: Expresowepaczki

La transport.wysylam nimi paczke i dochodzi bez problemu.polecam
Hunteros30
Stały Bywalec

Reputation point: 42
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by stillinback » 24 Aug 2013, 20:44 Re: Expresowepaczki

Bartsun wrote:eurobus nie ma ceny 10kg za 10f tylko 20f tak mi odpowiedzieli emailem

no cos Ty?? :shock: Ja jak pierwszy raz podjelam z nimi kontakt to dzwonilam i powiedziano mi, ze do 10kg - 10f. Hmm moze cos zle zrozumialam? W sumie jeszcze nie wysylalam takiej "lekkiej" paczki, zawsze w okolicach 20kg
stillinback
Rozeznany

Neutralny
0

Return to SZUKAM INFORMACJI