Przylot.
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam.
Orientuje się ktoś może w jakiś stronach z tanimi liniami lotniczymi albo coś takiego?
Jeszcze parę tygodni temu cena biletu nie przekraczała 200 PLN, a teraz wołają sobie 800 jak nie więcej. Jest może jakaś możliwość tańszego przylotu do Birmingham w okresie wakacji?
Dziękuje, pozdrawiam. ;)
-

-
David65
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
Ryainer tylko Leci do Bham
-

-
Czarna123
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 9
I tylko z niektorych miast, chyba Katowice, Gdansk i jeszcze jedno.
Polecam aplikacje SkyScanner na Adnroidka. Bardzo ladnie mozna znalezc najtansze polaczenia (czasami jest to kwestia jednego dnia w jedna lub druga strone).
Podpowiedz taka, ze czesto loty do East Midlands sa o wiele tansze, a stamtad mozna juz wskoczyc do autobusu do Coventry (koszt jakies £5.40 przy bookowaniu przez internet) a z Coventry zlapac autobus 900 z glownego dworca i dojezdzamy do Birmingham. Koszt z Coventry do Bham to dla doroslej osoby £2.
-

-
edmun
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 48
Jak ja szukam do East Midlands-Krakow sa raczej drozsze niz Bham -Katowice.
Ogolnie Krakow jest drozszy niz Katowice
This board requires you to be registered and logged-in before you can view hidden messages
-

-
ann11281
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 10
dlatego ja wyszukuje lot przez aplikacje a bookuje na stronie przewoźnika
-

-
edmun
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 48
malaroksi wrote:Ja proponuję w ogóle szukać np na wyszukiwarce , ale bukować bilet bezpośrednio ze strony danego przewoźnika , wyszukiwarki często pobierają prowizję ,moja siostra mieszkająca w Polsce i Ja tutaj,szukałyśmy w tym samym czasie lotu , ona przez wyszukiwarkę ja na stronie Ryanair , ceny były identyczne do momentu kiedy zaczęła kupować ten bilet wychodziło jej 200zł drożej , gdy przeszła bezpośrednio na Ryanaira problem zniknął.
No dla mnie to oczywiste. Nawet mi nei przyszlo do glowy,ze ktos robi inaczej :mrgreen:
-

-
ann11281
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 10
Return to SZUKAM INFORMACJI