Przedstawiam się. Jeszcze z Gdyni, w Bham od soboty 25maja.

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
siema ;p

xnicki12
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny

to co? kiedy? ;) u mnie tylko weekendy wchodzą w grę. i to też niestety nie wszystkie;)

espeioes
Początkujący

Neutralny

hej , lądój na ziemi obiecanej .Ja może się zapiszę na sesję psychologiczną.Zawsze rażniej jak ziomal wysłucha. :lol:

boszka
Raczkujący

Reputation point: 6
Neutralny

Witamy w UK, psychologia chyba sie przyda jak dobrze zakręcisz, a na bank sie przyda Tobie jak zobaczysz obraz nędzi i rozpaczy tego kraju. Z rok zajmuje zanim człowiek zrozumie ze oni po prostu tak mają. Tak naprawde wyprowadzasz sie na prowincję i jedyna przewagą UK nad PL są zarobki, nic więcej. Ale nikt z nas nie jest małym dzieckiem wiec dasz sobie radę.. :D
Pozdrawiam - była Gdynianka (Witomino) / Reda-Rekowo

W sumie spotkanko ludzi z okolic 3city super sprawa.
Thesignerka
Rozeznany

Reputation point: 67
Poczciwy

Cze Nie wiemy, gdzie w Birmingham mieszkaja Polacy

aniaint111
Przyczajony

Neutralny

Hej, Wy tu gadu gadu, a ja nic o tym nie wiem. Dziś rano jeszcze w Gdyni, teraz już w Saltley w Bham. Niewyspany, ale ruszam do centrum zobaczyć co tam słychać w sobotę wieczorem. Gdyby ktoś chciał się przyłączyć, to mój numer: 0774 183 7642

lukeng
Początkujący

Reputation point: 8
Neutralny

bylo pelno ludzi na gay pride dzisiaj pewnie widzac centrum natkales sie pewnie na ludzi malo trzezwych :)

i witam w birmingham :)

malenkagdz
Zaangażowany

Reputation point: 47
Pokojowy

Tą paradę mijałem na dzień dobry, szukając z walizką i plecaczkiem przystanku, miejsca gdzie sprzedają bilety okresowe itp. Wieczorem trafiłem w rejony, które wyglądały całkiem kulturalnie, choć i całkiem wesoło. No, może oprócz towarzystwa na przystanku gdy wracałem. A jutro dalej jakieś święto! Fajnie, jest czas by się zaaklimatyzować, wchłonąć trochę informacji, dobrze nastroić ;-) i przygotować do akcji. Ale od wtorku już tylko szukanie pracy i oszczędność. Jakieś plany już się krystalizują. Dobrze, że przyjechałem bo z Polski trudno sobie wyobrazić jakie są tu realia i klimat.

lukeng
Początkujący

Neutralny

dzis jest drugi dzien gay pride a jutro bank holiday :) to tez bedzie wesolo w centrum hehe

malenkagdz
Zaangażowany

Pokojowy

Zle mi sie tu mieszka, bo europejczykow rzadko sie spotyka i w pracy nie ma europejczykow

aniaint111
Przyczajony

Neutralny

..to jak Trójmiasto? ktoś ma ochotę na jakieś piwko jutro wieczorkiem? ;) np. w centrum?

espeioes
Początkujący

Neutralny

Hej, ja juz sie wstepnie umowilem, ze wpadne do Domu Polskiego na koncert reagge. Jest o 19-stej. Tylko wjazd 10F. Jak tam bedziesz, to pewnie sie spotkamy. Umowilibysmy jakies znaki rozpoznawcze ;-) Moze ktos jeszcze?

lukeng
Początkujący

Neutralny

A o której kończy się koncert? ;) ja tym razem się nie wybieram.

espeioes
Początkujący

Neutralny

Europejczykow nie spotykasz? To gdzie ty mieszkasz? Bo Ja Europejczyków codziennie widzę :roll:

malenkagdz
Zaangażowany

Pokojowy

malenkagdz wrote:Europejczykow nie spotykasz? To gdzie ty mieszkasz? Bo Ja Europejczyków codziennie widzę :roll:

:-) A moja ostatnia, najświetniejsza podróż, to było przez Afrykę Południową - od Namibii przez Zambię i Zimbabwe, po Mozambik. Tam to dopiero nie było Europejczyjów... :D Większość drogi przejechałem we trójkę z poznanymi tam Amerykanką i Chińczykiem, ale czasem byłem jedynym białasem w całej okolicy. Przez cały pierwszy miesiąc miałem doła na myśl, że będę musiał wrócić do Europy.

lukeng
Początkujący

Neutralny

PreviousNext

Return to PRZEDSTAW SIĘ