CBT
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam. Szukam informacji na temat kursu CBT, a dokladniej na temat miejsca gdzie moglbym go zrobic w okolicach Oldbury. I mozliwych cenach.
-

-
VirusJah
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 0
Poszukaj w google i tyle . Koszt srednio 100f
-

-
bongorno
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 30
bongorno wrote:Poszukaj w google i tyle . Koszt srednio 100f
Myslisz ze nie szukalem, pozatym jesli nic nie w nosisz do tematu to po co sie wogole w nim udzielsz. Chyba nie jestes zbyt obeznany skoro nie wiesz ze na stronach od cbt koszty sa ukryte i trzeba do nich pisac mail'e lub dzwonic zeby sie dowiedziec.
Pytam sie ludzi ktorzy robili cbt i maja jakies pojecie i dodatkowo chca cos wniesc do tematu.
-

-
VirusJah
- Rozeznany
-
-
-

-
Schabik
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 4
Mąż robi CBT w poniedzialek w walsall firma solo" £120
-

-
hereedi
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 4
VirusJah wrote:bongorno wrote:Poszukaj w google i tyle . Koszt srednio 100f
Myslisz ze nie szukalem, pozatym jesli nic nie w nosisz do tematu to po co sie wogole w nim udzielsz. Chyba nie jestes zbyt obeznany skoro nie wiesz ze na stronach od cbt koszty sa ukryte i trzeba do nich pisac mail'e lub dzwonic zeby sie dowiedziec.
Pytam sie ludzi ktorzy robili cbt i maja jakies pojecie i dodatkowo chca cos wniesc do tematu.
To ty chyba innego googla używasz . Rozumiem ze po prostu nie chce ci się poszukać . Znalazłem kilka stron gdzie można cbt zrobić w twojej okolicy i nawet cena nie była top secret. I jestem jak to nazwałeś obeznany bo sam nie dawno robiłem cbt , jak i DAS. Ale znając życie twoje google nie rozszyfruje tego skrótu.
Powodzenia życzę.
Pierwszy przykład z brzegu...........
http://www.themotorbikelessons.co.uk/cb ... irmingham/
-

-
bongorno
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 30
Siemanko ja robilem kurs CBT w sobote, placilem za nie go 105f plus 10 na miejscu za kurtke,buty....
-

-
adamkryspin
- Przyczajony
-
-
Return to SZUKAM INFORMACJI