Samotni faceci w Birmingham

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....

MalePostNapisane by kurier1111 » 18 Apr 2013, 12:25 Re: Samotni faceci w Birmingham

bawa31 i P-C

oj tam ,oj tam tym razem wam sie udalo :D
kurier1111
Rozeznany

Reputation point: 4
Neutralny
0

FemalePostNapisane by bawa31 » 20 Apr 2013, 08:10 Re: Samotni faceci w Birmingham

kurier1111, zszokowałeś mnie właśnie :shock: A jakby nam się nie udało to co, że zapytam by nam groziło? ;) Kary cielesne czy dożywotnia ekskomunika?

bawa31
Stały Bywalec

Reputation point: 35
Pokojowy
0

MalePostNapisane by kurier1111 » 26 Apr 2013, 12:12 Re: Samotni faceci w Birmingham

bawa31 wrote:kurier1111, zszokowałeś mnie właśnie :shock: A jakby nam się nie udało to co, że zapytam by nam groziło? ;) Kary cielesne czy dożywotnia ekskomunika?

czepiacie sie juz wszystkiego , ze tak to ujme :P

ps. poznalem wreszcie normalna kobiete,jest poprostu cudowna,kochana,slodka i bardzo ok ! Nie bede pisal o szczegolach,ale mowie wam uhhhh co za kobieta :)
kurier1111
Rozeznany

Neutralny
0

FemalePostNapisane by bawa31 » 26 Apr 2013, 16:28 Re: Samotni faceci w Birmingham

kurier1111, żartowałam przecież, no nie naburmuszaj się bo mi smutno będzie ;)

i gratuluję poznania tej najcudowniejszej :grin:

bawa31
Stały Bywalec

Pokojowy
0

MalePostNapisane by P-C » 26 Apr 2013, 20:28 Re: Samotni faceci w Birmingham

kurier1111 wrote:
ps. poznalem wreszcie normalna kobiete,jest poprostu cudowna,kochana,slodka i bardzo ok ! Nie bede pisal o szczegolach,ale mowie wam uhhhh co za kobieta :)

Kurier, skąd znasz moją dziewczynę??
P-C
Stały Bywalec

Reputation point: 61
Poczciwy
0

MalePostNapisane by Sebastian81 » 27 Apr 2013, 01:34 Re: Samotni faceci w Birmingham

Kurier chyba pisał o mojej żonie :)

Sebastian81
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by P-C » 27 Apr 2013, 06:55 Re: Samotni faceci w Birmingham

Sebastian81 wrote:Kurier chyba pisał o mojej żonie :)

Chyba małżonka ( pozdrawiam serdecznie ) czyta to forum. Przypunktowałeś:D
P-C
Stały Bywalec

Reputation point: 61
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by boszka » 27 Apr 2013, 12:32 Re: Samotni faceci w Birmingham

Hej , samotni szukajcie, szukajcie :!: Ja znalazłam :roza:

boszka
Raczkujący

Reputation point: 6
Neutralny
0

MalePostNapisane by kurier1111 » 27 Apr 2013, 17:08 Re: Samotni faceci w Birmingham

Nie ma takiej drugiej osobki jak ta przeze mnie poznana , wiec sie nie wysilajcie z tymi docinkami Panowie :D
kurier1111
Rozeznany

Neutralny
0

FemalePostNapisane by malaroksi » 27 Apr 2013, 17:17 Re: Samotni faceci w Birmingham

kurier1111 wrote:cudowna,kochana,slodka i bardzo ok !
To my się znamy ? ;)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputation point: 170
SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by Dariusz83 » 27 Apr 2013, 18:12 Re: Samotni faceci w Birmingham

Powiem tak wszystkim samotnym bo obu stronach. Samotnosc nie jest najgorszym stamen. Najgorzej jest wejsc w gre pozorow. Gre pozorow umieja roztoczyc jak i panny jak i my faceci. Kazdy z nas ma oczekiwania od partnera i to nie tylko te fizyczne kazdy z nas czegos innego szuka. Niekiedy kobieta w zwiazku szuka wsparcia ochrony bezpieczenstwa stabilizacji jednym slowem chce aby ktos byl dla niej jak plaszcz. Drugie natomiast niechca plaszcza a same chca byc plaszczem i szukaja facetow ktorzy chca aby ktos ich tym plaszczem o tulil. Najgorzej jest kiedy z tej samotnosci chcemy grac dla drugiej osoby wedlug jej oczekiwan. Pozniej rodza sie konflikty panowie pozostaja o pustych portfelach dziewczyny z dziecmi. Bo niespelnilismy swoich oczekiwan i wszystko musialo kiedys kleknac a jak kleklo pojawila sie nienawisc i zal ze nie tego sie spodziewalismy. Ale to wy panie jestescie w gorszym polozeniu niekiedy bo pusty portfel to tylko portfel a dziecko to juz dziecko ktore trzeba wychowac i pokazac mu swiat wartosci a zeby to zrobic trzeba kogos znalezc mnostwo facetow slyszac ze jest dziecko odbija od tematu bo jak wiadomo dziecko to zobowiazania a w duzej mierze w glowie mezczyzn pojawia sie glos dlaczego biore kobiete z bagazem czy mnie niestac na swoje. A wiec jeden moral z tego wszystkiego niech samotnosc niepopycha nas do glupich decyzji bo zycie w szczesciu z partnerem to spelnienie swoich oczekiwan wzajemnych i dobre zrozumienie ich.

Dariusz83
Rozeznany

Reputation point: 26
Pokojowy
4

MalePostNapisane by kurier1111 » 27 Apr 2013, 19:04 Re: Samotni faceci w Birmingham

malaroksi wrote:
kurier1111 wrote:cudowna,kochana,slodka i bardzo ok !
To my się znamy ? ;)

hihihihi...:D
kurier1111
Rozeznany

Neutralny
0

FemalePostNapisane by boszka » 27 Apr 2013, 19:43 Re: Samotni faceci w Birmingham

Hej Dariusz83 Bardzo trafne spostrzeżenia, ale wiesz sam że życie całkiem inaczej pisze scenariusz. To my jesteśmy od tego aby je korygować, ale nie zawsze wychodzi. Zauroczenie, zaślepienie i samo życie. Po czasie człowiek mądrzeje , ta mu się wydaje że nie popełni tych lub podobnych błędów. Ale dobre zrozumienie to już połowa sukcesu :!:

boszka
Raczkujący

Reputation point: 6
Neutralny
0

MalePostNapisane by Dariusz83 » 27 Apr 2013, 20:26 Re: Samotni faceci w Birmingham

Nawet w milosci musimy miec oczy szeroko otwarte a pierwszym i zasadniczym pytaniem ze stron ktore chca byc razem powinno byc pytanie czego oczekujesz od partnera lub partnerki wtedy wiemy na czym stoimy. I nie myslmy glowkami tymi na dole a glowami tymi u gory a bedzie dobrze. Anyway trudno byc singlem jak nawet szafa z ikei w instrukcji zawiera elementy prorodzinne. Wynika z niej ze do montazu jej do pomocy mezczyznie jest potrzebna kobieta. Zalamalem sie ale nie poddalem i nawet bez jej pomocy poskladalem ja ale bylo ciezko.

Dariusz83
Rozeznany

Reputation point: 26
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by bawa31 » 27 Apr 2013, 20:36 Re: Samotni faceci w Birmingham

Dariusz83, po części masz rację, ale jak mężczyzna jest dojrzały emocjonalnie to nie zadaje sobie takich pytań
Dariusz83 wrote: w glowie mezczyzn pojawia sie glos dlaczego biore kobiete z bagazem czy mnie niestac na swoje

znam mężczyzn, którzy dojrzale zdecydowali się na bycie z kobietą "z bagażem" i nie żałują tego wcale a co więcej jej dzieci stały się jego do tego stopnia, że on stał się dla nich autorytetem i wzorem do naśladowania. Fakt, że nie każdego faceta na to stać. To samo dotyczy kobiet, bo nie każda potrafi być dobrą matką dla swoich dzieci nie mówiąc o tych jego. Dojrzałość, chęć podjęcia wyzwania, siła uczucia. Moim zdaniem tu tkwi problem. Jeśli ktoś patrzy tylko na to co sam może zyskać lub stracić wchodząc w związek to nie powinien w ogóle o tym myśleć. Marne szanse na powodzenie a spore na rozczarowanie. Pozdrawiam

Dodano: -- 27 kwi 2013, o 20:42 --

Dariusz83 wrote:do montazu jej do pomocy mezczyznie jest potrzebna kobieta

nie lepiej dać ogłoszenie typu "kobieta potrzebna od zaraz na umowę krótkoterminową w celu wspólnego złożenia szafy bez dalszych konsekwencji prawnych i życiowych"?

bawa31
Stały Bywalec

Pokojowy
0

PreviousNext

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to STREFA UCZUĆ