Samotni faceci w Birmingham

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....

MalePostNapisane by relentless » 9 Mar 2013, 15:45 Re: Samotni faceci w Birmingham

Panowie, kobiet nie da sie zrozumiec, bo prawda jest taka ze one same siebie nie rozumieja do konca;) i nie zawsze wiedza czego chca tak naprawde. Jednego dnia mowia tak.. a kolejnego zupelnie na odwrot. Ci ktorzy probowali zrozumiec i rozszyfrowac kobiete siedza teraz w szpitalu psychiatrycznym :grin: . Trzeba wiedziec jak sie obchodzic z nimi.. :P i traktowac tak zeby czula sie przy Tobie jak wspaniala kobieta :)

Jak chcesz ja poznac to wyjdz do pubu,biblioteki,gdzie kolwiek.. one czekaja na Ciebie.Przelam sie i podejdz do niej,nie badz natarczywym chamem,wiedz kiedy ustapic i powiedziec "nie".Wiecej pewnosci siebie,usmiechu (jak nie umiesz sie usmiechac to tymczasowy sztuczny usmiech :) ).Uwierz w siebie bo jak nie sprobujesz to sie nigdy nie dowiesz,jak Ci powie "nie" to i tak jej sie milo zrobi a jej kolezanki w gruncie rzeczy beda jej zazdroscic ze podszedles wlasnie do niej a nie do nich.

..dla poprawy humoru kilka tekstow ktorym zadna sie nie oprze :grin: :grin: :

BAJER No, no – naprawdę fajna z ciebie dupa z twarzy.
OCENA Super! Damy, uwielbiaja kreatywne, niedosłowne i wysublimowane komplementy!

BAJER Ściągaj majty, będziemy się całować!
OCENA Bez zbytniego przekombinowania, romantycznie i zmysłowo.

BAJER Ej, suczka – co tak stoisz jak widły w gnoju? Zatańczymy?
OCENA Świetny sposób, polecany zwłaszcza przy podrywie dziewczyny z wielkiego miasta, która doceni nawiązanie do sielskiej wsi.

BAJER Wow, dziewczyno! Masz suty jak wentyle od Kamaza!
OCENA Super! Imponujesz spostrzegawczością i znajomością niszowej motoryzacji sprzed lat.

BAJER Mam swoje zasady i zwykle nie umawiam się z totalnymi pasztetami. Ale dla ciebie mogę zrobić wyjątek.
OCENA Wielkie brawa – na kobietę nic nie działa tak, jak zaznaczenie jej absolutnej wyjątkowości.

BAJER E, lala – biorę cię pod uwagę. Nie spier.... tego!
OCENA Dajesz kobiecie do zrozumienia, że chodzi o coś poważniejszego, że naprawdę ci zależy.

BAJER Ależ ładne nogi! O której się rozkładają?
OCENA O, proszę – podryw godny prawdziwego dżentelmena. Grzecznie, taktownie i na czasie.

BAJER Maleńka, pozwólmy sobie na więcej, nie jesteśmy przecież rodzeństwem.
OCENAUdowadniasz, że jesteś czysty i niewinny, a kazirodztwo tudzież inne wynaturzenia są ci obce.

BAJER Hej, mała, pode mną to chyba jeszcze nie jęczałaś?
OCENA Jak wiadomo, kobiety są szczególnie wrażliwe na głos. To zdecydowanie trafny sposób podrywu.

BAJER Masz może mapę? Bo się zgubiłem w twoich oczach.
OCENA Panie mają instynkt opiekuńczy, tak więc metoda bardzo dobra.

BAJER Jestem informatykiem. Zamień mój software w hardware!
OCENA Nie od dzisiaj wiadomo, że kobiety kochają umysły ścisłe, a informatycy rozpalają je jak nikt inny!

BAJER Hej, jestem strażakiem. Obczaisz moją sikawkę?
OCENA Damski fetysz: męscy i twardzi strażacy. Te słowa rozpalą każdą!

BAJER Siema, masz zegarek? No to która godzina? Bo wiesz, mój stanął na twój widok...
OCENAWiadomo, panie kochają zegarki i panów, którzy też interesują się tym zagadnieniem...

BAJER Cześć, mogę postawić ci drina czy od razu wolisz kasę?
OCENA Proponując szeleszczącą gotówkę w erze bankowości elektronicznej, pokazujesz, że jesteś dżentelmenem starej daty. Strzał w dziesiątkę!

BAJER Siemka, pokrako! Na którym zamku straszysz?
OCENA Kłaniają się Norwid, Słowacki i Mickiewicz. Piękna zaczepka w stylu literatury okresu romantyzmu.

BAJER Fajne masz buty, dasz się przelecieć?
OCENA Właśnie! Co kobiety kochają bardziej od zegarków? Obuwie! Mamy więc do czynienia z pewnym podrywem!

BAJER Jesteś zmęczona? Bo całą noc biegałaś mi w myślach.
OCENA Idealnie – zwłaszcza gdy mamy do czynienia z dziewczyną kochającą zdrowy sportowy tryb życia
relentless
Rozeznany

Reputation point: 44
Pokojowy
4

MalePostNapisane by P-C » 9 Mar 2013, 16:16 Re: Samotni faceci w Birmingham

Lista tekstów na podryw fajna. Myślę, że zastosowanie ich w praktyce powinno przynieść doskonałe efekty.
Heheh ciekawe kto takie teksty wymyśla:-)

PS. Worcester?
:-)
P-C
Stały Bywalec

Reputation point: 61
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by Ivoneczka23 » 9 Mar 2013, 21:49 Re: Samotni faceci w Birmingham

teksty smieszne ale takie dosc rozmrażane...za kilka nawet dalabym po pyszczydłu ;)

Ivoneczka23
Stały Bywalec

Reputation point: 40
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by bawa31 » 9 Mar 2013, 21:58 Re: Samotni faceci w Birmingham

Widzę, że panowie coś przycichli :D Jeśli nie liczyć tych tekstów na podryw dość zabawnych

relentless wrote:Jak chcesz ja poznac to wyjdz do pubu,biblioteki,gdzie kolwiek.. one czekaja na Ciebie.Przelam sie i podejdz do niej,nie badz natarczywym chamem,wiedz kiedy ustapic i powiedziec "nie".Wiecej pewnosci siebie,usmiechu (jak nie umiesz sie usmiechac to tymczasowy sztuczny usmiech ).Uwierz w siebie bo jak nie sprobujesz to sie nigdy nie dowiesz,jak Ci powie "nie" to i tak jej sie milo zrobi a jej kolezanki w gruncie rzeczy beda jej zazdroscic ze podszedles wlasnie do niej a nie do nich.

Widzę,że panowie zyskali eksperta w szybkim podrywie :D

bawa31
Stały Bywalec

Reputation point: 35
Pokojowy
0

MalePostNapisane by relentless » 10 Mar 2013, 11:08 Re: Samotni faceci w Birmingham

P-C, worcester :)

Ivoneczka23,
...dalabym po pyszczydłu...
tez calkiem niezly tekst hehehehe ;)

bawa31, :grin: :grin:
relentless
Rozeznany

Reputation point: 44
Pokojowy
0

MalePostNapisane by plazermen » 10 Mar 2013, 11:20 Re: Samotni faceci w Birmingham

A dzisiaj to nie dzień mężczyźniany przypadkiem?
Jak co roku dziewczęta zasypują nas wręcz życzeniami :)
plazermen
Wtajemniczony

Reputation point: 92
Poczciwy
0

MalePostNapisane by -eMPe- » 10 Mar 2013, 11:45 Re: Samotni faceci w Birmingham

Kiedyś cały rok był dla mężczyzny, i w ramach wyrównania szans dano jeden dzień kobietom. Teraz tylko jeden dzień dla mężczyzny, a kwiatków i życzeń nie ma.. ;)

-eMPe-
Rozeznany

Reputation point: 19
Neutralny
0

FemalePostNapisane by boszka » 10 Mar 2013, 13:17 Re: Samotni faceci w Birmingham

No niby jest dzisiaj Dzień Mężczyzny, ale jest bardzo mało popularny. Życzę wszystkim panom samych wspaniałości,radości i aby nie czuli się samotni. Pozdrawiam!! ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece:

Dodano: -- 10 mar 2013, 13:20 --

Mężczyźni są wspaniali-kochamy ich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece: ;srece:

boszka
Raczkujący

Reputation point: 6
Neutralny
5

MalePostNapisane by P-C » 10 Mar 2013, 16:40 Re: Samotni faceci w Birmingham

Jaki Dzień Mężczyzny?
Poganie!!!

Dzisiaj jest dzień 40 Świętych Męczenników z Sebasty!

Ehhh pogańskie świeta wymyslają! Komunistyczne! A pfuj...!!

Ale w sumie miło:-)
P-C
Stały Bywalec

Poczciwy
0

MalePostNapisane by plazermen » 10 Mar 2013, 17:15 Re: Samotni faceci w Birmingham

Ojtam wymyślają od razu. Pogaństwo na naszych ziemiach było na długo przed tą rzymską religią co to ją nam mieczem i ogniem wciśły krzyżowe rycerze. Także to religia naszych ojców można rzec. Na podlasiu na ten przykład umerykańskie święto walentyńskie jest zastępowane czerwcomym pogańskim świętem Kupały i jest okej :)

https://www.youtube.com/watch?v=H9p_F3VsMAA
plazermen
Wtajemniczony

Poczciwy
0

MalePostNapisane by P-C » 10 Mar 2013, 18:24 Re: Samotni faceci w Birmingham

Nikt nam jakoś specjalnie nie wciskał wiary chrystusowej.Ot, pewien kolo, Mieszek, chciał panny co to już chrzczona była. A, że chudobny był to sobie wymyślił, ze taniej mu wyjdzie hurtem ochrzcić kraj podległy mu cały niż pojedynczo każdego. Ot, radowali się ludziska, że już nie będą musieli w pogaństwie dni swych dożywać. Można to porównać do skoku cywilizacyjnego jak od ruskich gier Tetris do X-box Kinekt.

Co do Walentynek - nie cofajmy się zbytnio bo do czasów luperkalii dojdziemy a i nawet troszkę wcześniejszych i okaże się, ze niczym od pantofelka się nie różnimy.
P-C
Stały Bywalec

Poczciwy
0

MalePostNapisane by plazermen » 10 Mar 2013, 18:38 Re: Samotni faceci w Birmingham

To mówisz że wyprawy krzyżowe to były na zasadzie "chrześcijaństwo jest religią pokoju" prowadzone? :)

No wiele nas od niego pantofelka tego nie różni.
Sałata co ją do obiadu wcinamy ma z nami z 90% wspólnych genów przeca 8)
plazermen
Wtajemniczony

Poczciwy
0

MalePostNapisane by P-C » 10 Mar 2013, 18:47 Re: Samotni faceci w Birmingham

No ba! Oczywiście, że pokojowo wprowadzali.
Przecież po dobroci było - mówili, że fajnie będzie i, ze warto. A jak ludziska tępe były to im tylko lekko "pomagali" zrozumieć co dobre.
P-C
Stały Bywalec

Poczciwy
0

MalePostNapisane by plazermen » 10 Mar 2013, 19:10 Re: Samotni faceci w Birmingham

:D
plazermen
Wtajemniczony

Poczciwy
0

FemalePostNapisane by ulak » 11 Mar 2013, 18:03 Re: Samotni faceci w Birmingham

Pc :grin:
Odpowiedz godna mezczyzny :) Jestem pod wrazeniem.Przynajmniej jedna osoba ktora pisze konkretnie o sobie a nie o bzdetach..ze cos tam gdzies...ktos cos zrobil..A watek po prostu poszedl w las...Samotny pan zgubil sie po drodze..... :lol: Pozdrawiam

ulak
Raczkujący

Reputation point: 8
Neutralny
0

PreviousNext

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to STREFA UCZUĆ