W pogoni za marzeniami.

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MalePostNapisane by michas2525 » 19 Jan 2013, 16:19 Re: W pogoni za marzeniami.

Dzien dobry wieczor usmiech :)

Tak sledzac ten watek, postanowilem sie niesmialo wpisac, aby tym samym zorganizowac jeszcze jedna grupe, tuz obok pasjonatow fotografii, pasjonatow fototgrafii bez sprzetu i tych ze sprzetem z malymi umiejetnosciami i takich ktorzy w ogole nie sa pasjonatami fotografii, a tylko chca cos zobaczyc ciekawego... Niesmialo wpisujacy sie z checiami do podrozowania :)

Swoja droga, tez lubie czasem cos popstrykac, ale i tu zaskoczenie, najlepsze obrazy i tak niestety znajduja sie w pamieci mojego malego móżdżku :D

Miejmy nadzieje, ze Wacpannie uda sie cos fajnego zorganizowac, bardzo chetnie zalape sie na jakis wypad, chocby nie daleko, rowniez pomyslami moge sie podzielic o ile ktos bedzie chetny mnie wysluchac :)

PS Gdynia, bardzo piekne miasto z Polska Duma Okretowa.... pozazdrosic :)

Pozdrawiam
Michal
michas2525
Rozeznany

Reputation point: 1
Neutralny

MalePostNapisane by Magnus » 20 Jan 2013, 14:48 Re: W pogoni za marzeniami.

Jeśli jest tak wielu zainteresowanych fotografią to zapraszam do aktywności w dziale "Fotografia". Wiedzę o fotografowaniu można nabywać nawet nie posiadając aparatu. Jeśli ktoś ma jakieś pytania w tym temacie to zapraszam.

Magnus
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny

FemalePostNapisane by *Gdynianka* » 22 Jan 2013, 11:06 Re: W pogoni za marzeniami.

michas2525 wrote:Dzien dobry wieczor usmiech :)

Tak sledzac ten watek, postanowilem sie niesmialo wpisac, aby tym samym zorganizowac jeszcze jedna grupe, tuz obok pasjonatow fotografii, pasjonatow fototgrafii bez sprzetu i tych ze sprzetem z malymi umiejetnosciami i takich ktorzy w ogole nie sa pasjonatami fotografii, a tylko chca cos zobaczyc ciekawego... Niesmialo wpisujacy sie z checiami do podrozowania :)

Swoja droga, tez lubie czasem cos popstrykac, ale i tu zaskoczenie, najlepsze obrazy i tak niestety znajduja sie w pamieci mojego malego móżdżku :D

Miejmy nadzieje, ze Wacpannie uda sie cos fajnego zorganizowac, bardzo chetnie zalape sie na jakis wypad, chocby nie daleko, rowniez pomyslami moge sie podzielic o ile ktos bedzie chetny mnie wysluchac :)

PS Gdynia, bardzo piekne miasto z Polska Duma Okretowa.... pozazdrosic :)

Pozdrawiam
Michal

Witaj :) Ja na razie skupiam się na znalezieniu pracy i poukładaniu sobie angielskiej rzeczywistości. Jak już się pozbieram i odłożę trochę grosza to zacznę planować wypady :) Myślę że będzie to w okolicach lata tego roku.

Jeśli jednak znajdą się inni chętni na eskapady wcześniej to jak najbardziej polecam ten wątek do umawiania takich spotkań :)

Co do Gdyni zaś to piękne miasto położone w dolinie rzek Redy i Chylonki. Swój zróżnicowany krajobraz zawdzięcza ona lodowcom. Z jednej strony jest otoczona wzgórzami morenowymi porośniętymi lasem należącym do trójmiejskiego parku krajobrazowego, z drugiej zaś otaczają ją morze i strome klify. Punkty widokowe na SeaTowers w Centrum, na Dąbrowej oraz przy Kolibkach ukazują jej piękno w pełnej krasie. Uważam że jest to wyjątkowe miasto.

Pozdrawiam wszystkich pasjonatów przyrody :)

Dodano: -- 22 sty 2013, 11:08 --

Magnus wrote:Jeśli jest tak wielu zainteresowanych fotografią to zapraszam do aktywności w dziale "Fotografia". Wiedzę o fotografowaniu można nabywać nawet nie posiadając aparatu. Jeśli ktoś ma jakieś pytania w tym temacie to zapraszam.

O widzę że Kolega zorientowany w temacie fotografii, super :) Chętnie dowiem się jakiś nowych rzeczy ;)
*Gdynianka*
Początkujący

Neutralny

MalePostNapisane by michas2525 » 22 Jan 2013, 12:07 Re: W pogoni za marzeniami.

*Gdynianka*, co do eskapad, tych dalszych, troche grosza moze byc wskazane... co do mniejszych juz nie koniecznie... ale za to checi by na pewno byly mile widziane;)

Co do pracy... hmmm... ciezka sprawa jesli chodzi o styczen... ale chyba jeszcze kilka agencji pracy pamietam;)... jesli oczywiscie Pani chcialaby skorzystac z mojej wiedzi i zgtomadzonego doswiadczenia;)
michas2525
Rozeznany

Neutralny

None specifiedPostNapisane by grzywka_1 » 22 Jan 2013, 17:55 Re: W pogoni za marzeniami.

A czy jest tu w birmingham jakis polski klub foto, gdzie ludzie sie spotykaja i czasem robia razem jakies projekty foto. Sorki ale na tym forum fotograficznym, to nie widac zeby cos sie dzialo.

grzywka_1
Przyczajony

Neutralny

MalePostNapisane by michas2525 » 22 Jan 2013, 19:36 Re: W pogoni za marzeniami.

grzywka_1, Mysle, ze godnym polecenia bedzie dzial "Nasze Hobby - Fotografia" zdaje sie, ze tam duzo amatorow i nie tylko fotografii, ale o szczegoly, to juz chyba musisz pytac w danym dziale :)
michas2525
Rozeznany

Neutralny

Previous

Return to PRZEDSTAW SIĘ