Sklep z nicmi do szydelkowania-gdzie
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
gdzie najlepiej kupic nici do szydelkowania -chodzi mi o zwykle na szpulce . moze na jakims rynku , hali targowej. - pytanie do kobietek lubiacych szydelkowac. moze znace sklepy internetowe ,znalazlam jeden ale duzego wyboru nie ma.
-

-
potatos
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 0
Indor Market w Centrum- jest tam kilka takich stoisk.
-

-
Andra7
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 7
Co prawda sam nie dziergam, ale moja lepsza polowa to uwielbia, zawsze po wszystko co potrzebuje jezdzimy do Hobby crafta albo wlasnie do IndoorMarket w centrum Bham.
-

-
anirad
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 76
Jak jeszcze mieszkałem na sheldon to tam był taki sklepik na rogu Cranes park road a Church Rd ;)
-

-
lesny69
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 43
dzieki za informacje , podejrzewalam INDORA :mrgreen: ale takze na ebayu znalazlam za doslownie pensa abym tylko nie wpadla jak sliwka w kompot jak sie pomyle z grubosia nici :lol:
-

-
potatos
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 0
ja jezdze do Hobbycrafta,fakt nie po nici ja sobie bazgram :wink: ale tam widzialam pelno roznych rzeczy do szydelkowania..jak najbardziej polecam!!my jezdzimy do wolverhampton
-

-
Steinik
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 25
ja tez w hobby crafcie kupuje;) i dziergam ;) ostatnio wypuscili taka gezetkle do dziergania dają po dwie wełny wzory i druty albo szydełko pierwszy numer 0,99 drugi 2,99 kazdy nastepny 4,99 a potem mozna prenumerowac i dostac prezenty fajna gazetka z płyta cd i segregator
-

-
Ivoneczka23
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 40
Return to SZUKAM INFORMACJI