Dzień dobry. Wielkopolska wita ! :-)

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

FemalePostNapisane by Szafina » 30 Dec 2012, 14:55 Dzień dobry. Wielkopolska wita ! :-)

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mieszkam w Leicester u znajomych. Jestem tutaj od prawie miesiąca. Troszkę popracowalam...praca zabukowana z agencji. Cały czas szukam. Jesli będzie trzeba zmienię miejsce zamieszkania. Pozdrowienia :) ps nie wiem czy dobrze umieszczam wpis... :shock: :wink:
Szafina
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny

FemalePostNapisane by vanilia » 30 Dec 2012, 19:42 Re: Dzień dobry. Wielkopolska wita ! :-)

Szafina, Witaj! W okresie zimowym zawsze jest ciężko o pracę więc się nie zniechęcaj, początki zawsze są ciężkie, ale jak to mówią "dla chcącego nic trudnego". Pozdrawiam i życzę powodzenia. P.S. Na priv wysyłam kilka adresów agencji może Ci się coś przyda.
vanilia
Zadomowiony

Reputation point: 47
Pokojowy

FemalePostNapisane by Szafina » 31 Dec 2012, 07:41 Re: Dzień dobry. Wielkopolska wita ! :-)

Dziękują za możliwość dołaczenia do Waszego grona ! Niby się nie zniechęcam, ale juz odczuwam presje na samej sobie :shock: :wink: w sprawie pracy oczywiście. Czuję się troche ulomna, bo nie znam języka angielskiego... :( nie jest to moim atutem, gdybym wiedziala, że tak szybko tutaj przylecę, to choc w polowie szlifowalabym język. Z zawodu jestem technikiem krawieckim, pisząc w skrocie - szyję - głownie szycie ciężkie - tapicerka. Czytalam wiele ogloszeń w tej dziedzinie...a moze ktoś z Was wie cokolwiek o euroforce people solutions limited ? Troche czytałam, wypowiedzi są rózne...pozytywne i negatywne...

Dziekuje bardzo za wiadomość vanilia ! :) :) Pozdrawiam życząc udanego Sylwestra ! :)
Szafina
Początkujący

Neutralny

FemalePostNapisane by Mirella21 » 31 Dec 2012, 10:10 Re: Dzień dobry. Wielkopolska wita ! :-)

Wielkopolska? hmmm, a blizej rzecz ujmujac to z ktorej czesci kolezanka pochodzi, jesli mozna zapytac?

pozdrawiam

Mirella21
Raczkujący

Reputation point: 24
Pokojowy

FemalePostNapisane by Szafina » 31 Dec 2012, 23:07 Re: Dzień dobry. Wielkopolska wita ! :-)

Mirella21 wrote:Wielkopolska? hmmm, a blizej rzecz ujmujac to z ktorej czesci kolezanka pochodzi, jesli mozna zapytac?

pozdrawiam

Można zapytać. Do Poznania rzut beretem :wink:
Szafina
Początkujący

Neutralny

FemalePostNapisane by Marosu » 1 Jan 2013, 12:09 Re: Dzień dobry. Wielkopolska wita ! :-)

ja jestem z Konina :)
Marosu
Raczkujący

Reputation point: 5
Neutralny

MalePostNapisane by greg2904 » 2 Jan 2013, 13:29 Re: Dzień dobry. Wielkopolska wita ! :-)

witam, konin. Ja tez z konina aktualnie V osiedle, ale wczesniej zatorze, pozdrawiam

greg2904
Rozeznany

Reputation point: 10
Neutralny

FemalePostNapisane by stillinback » 15 Jan 2013, 13:38 Re: Dzień dobry. Wielkopolska wita ! :-)

Jako Wielkopolanka dopisuje sie do postu, bo dolaczylam do forum jakis czas temu, a sie nie przywitalam :) Tak wiec jestem z Kola :) Jestem w Anglii od pazdziernika. Podobnie jak kolezanka wyzej, ciezko z praca. Chodze o agencjach, ale ciagle mnie odstawiaja z kwitkiem i mowia, zeby przyjsc za pare tygodni. Raz mi sie udalo i mnie wyslali do Bilston - pracowalam az dwa dni!! Czyste szalenstwo :) Angielski tez nieco kula, ale nie poddaje sie :) Tak wiec witam wszystkich.
stillinback
Rozeznany

Reputation point: 13
Neutralny

FemalePostNapisane by klawamonia » 15 Jan 2013, 14:39 Re: Dzień dobry. Wielkopolska wita ! :-)

Witam serdecznie!

klawamonia
Przyczajony

Neutralny

FemalePostNapisane by Szafina » 25 Jan 2013, 22:15 Re: Dzień dobry. Wielkopolska wita ! :-)

Witajcie ! :grin: bardzo się cieszę, bo mam pracę :grin: przeszłam testy manualne, potem przez tydzień każdego dnia miałam sprawdzaną pracę :shock: :P ale udało się ! jupi jupi jej :D pracuję i bardzo się cieszę, pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia poszukującym ! :)
Szafina
Początkujący

Neutralny

FemalePostNapisane by stillinback » 26 Jan 2013, 10:38 Re: Dzień dobry. Wielkopolska wita ! :-)

To sie pochwal co i gdzie? :D Fajnie, ze sie udalo.
Powodzenia :)
stillinback
Rozeznany

Neutralny

FemalePostNapisane by Szafina » 10 Mar 2013, 11:33 Re: Dzień dobry. Wielkopolska wita ! :-)

Dżizas...muszę zaglądać tutaj częściej...
Nie wiem czy powinnam się chwalić, czy Bogu dziękować :) Póki co pracuję - szyję. W związku z nową pracą zmieniłam miejsce zamieszkania, by mieć bliżej do pracy. Wynajmuję pokój z innymi Polakami i na razie jest okeyas. Zaliczyłam też aż dwie potańcówki w przeciągu tych trzech miesięcy :D :wink: A co u Ciebie stillinback...? :)
PS Panom z okazji ich święta wszystkiego naj ! :grin:
Szafina
Początkujący

Neutralny

FemalePostNapisane by stillinback » 10 Mar 2013, 23:11 Re: Dzień dobry. Wielkopolska wita ! :-)

He he to fajnie :) Ja na chwile obecna zaprzestalam poszukiwan, ale niedlugo zaczne od nowa nachodzic wszystkich :P Ogolnie bez zmian i po staremu... No, oprocz tego, ze jestem po mega wielkiej przeprowadzce i chetnie wybralabym sie gdzies na sloneczny wypad ;)
stillinback
Rozeznany

Neutralny

FemalePostNapisane by Szafina » 12 Mar 2013, 21:54 Re: Dzień dobry. Wielkopolska wita ! :-)

Ohoho...na słoneczny wypad to sobie chyba poczekasz :lol: :wink: nic tylko słuchawki i łóżko :D
Szafina
Początkujący

Neutralny

FemalePostNapisane by stillinback » 12 Mar 2013, 22:39 Re: Dzień dobry. Wielkopolska wita ! :-)

Nie jest tak zle, ale z tym sloncem to naprawde przekichana sprawa... nawet do Polski sniegi ponoc wrocily..
stillinback
Rozeznany

Neutralny

Next

Return to PRZEDSTAW SIĘ