Baniaki
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Napisane by vactum77 » 5 Dec 2012, 11:23 Re: Baniaki
Alzak wrote:vactum77 wrote:w aucie mozesz przewozic 20 l w metalowych kanistrach na legalu po calej europie. na prom cie tez z kanistrem wpuszcza. z plastykiem mialem kilka lat temu problem. pozdrowienia, szerokosci.
Dodano: -- 4 gru 2012, 12:53 --Alzak wrote:Co za kombinacje dobre... paliwo na kontynencie jest tansze takze nie rozumiem kombinowania no chyba ze kupowane z tirow... a jak take to pozostawie to be komentarza.
Jeszcze jedna uwaga nie zapomnij powiadomic ubezpieczyciela o dodatkowym nielegalizowanym zbiorniku paliwa napewno sie ucieszy...
Zadziwia mnie pomyslowosc ludzi dla zaoszczedzenia paru £.
co do paliwa z tirow ----- to samo kupujesz kolego na stacji paliw, bo na tych samych stacjach tankujesz autko co ja tira takze bez obaw jak dasz rade to kombinuj. pozdrowionka.
Nie zrozumielismy sie wiem ze paliwo to same tylko jest jedna zasadnicza roznica ja tankujac na stacji nie jestem zlodziejem/paserem ...
pozdrawiam kombinatorow ...
Nikt mnie za reke nie zlapal wiec (((( moze to tylko mala premia ))))). :lol:
-
- vactum77
- Raczkujący
- Reputation point: -2
0
Napisane by Alzak » 5 Dec 2012, 11:39 Re: Baniaki
vactum77 wrote:
Nikt mnie za reke nie zlapal wiec (((( moze to tylko mala premia ))))). :lol:
Super podejscie gratuluje ... ktos daje Ci prace pozwala utrzymac siebie samego i rodzine a Ty go okradasz ... rzeczywiscie to powod do dumy i chwalenia sie tym na forum.
-
- Alzak
- Zadomowiony
- Reputation point: 55
0
Napisane by mam37 » 5 Dec 2012, 11:42 Re: Baniaki
witam
nie wolno miec baniaka ze soba robi sie to nielegalnie w niemczech nie mozna przelewac paliwa jak cie złapia to ci dadza mandacik ot tyle
paliwo jest w wszedzie w podobnej cenie wiec nie rozumiem po co ci ten baniak chyba ze chcesz gdzies na trasie ognisko zrobić jak by korek byl i zima sroga hahah
Dodano: -- 5 gru 2012, 12:43 --
a i chciałam powiedzieć ZŁODZIEJOM stop
to straszne ze można sobie dać przyzwolenie na kradzież nazywajac to premia zal
nie wolno miec baniaka ze soba robi sie to nielegalnie w niemczech nie mozna przelewac paliwa jak cie złapia to ci dadza mandacik ot tyle
paliwo jest w wszedzie w podobnej cenie wiec nie rozumiem po co ci ten baniak chyba ze chcesz gdzies na trasie ognisko zrobić jak by korek byl i zima sroga hahah
Dodano: -- 5 gru 2012, 12:43 --
a i chciałam powiedzieć ZŁODZIEJOM stop
to straszne ze można sobie dać przyzwolenie na kradzież nazywajac to premia zal
-
- mam37
- Stały Bywalec
- Reputation point: 45
0
Napisane by joseph85pl » 5 Dec 2012, 16:37 Re: Baniaki
Ej ludzie co wy jacys dziwni jestescie rope kupuje za 50 pi!!!!! wiec oplaca mi sie kombinowac na takim odcinku czy tym kogos okradam !!??Nie tylko niektorych chu... strela ze ktos sobie zaoszczedza czy ma jakies patenty i mu sie chce .jest mozliwosc to trzeba wykozystac jak sie da.a to jest post na pytanie dotyczace baniaczkow a nie kradziezy!!!pozdrawiam
-
- joseph85pl
- Początkujący
0
Napisane by Alzak » 5 Dec 2012, 16:44 Re: Baniaki
joseph85pl wrote:Ej ludzie co wy jacys dziwni jestescie rope kupuje za 50 pi!!!!! wiec oplaca mi sie kombinowac na takim odcinku czy tym kogos okradam !!??Nie tylko niektorych chu... strela ze ktos sobie zaoszczedza czy ma jakies patenty i mu sie chce .jest mozliwosc to trzeba wykozystac jak sie da.a to jest post na pytanie dotyczace baniaczkow a nie kradziezy!!!pozdrawiam
A co ta ropa z nieba sie wziela za mniej niz polowe ceny ?
Jak nie zlodziej to paser... glupota niektorych mine zadziwia ...
-
- Alzak
- Zadomowiony
-3
Napisane by Guest » 5 Dec 2012, 18:12 Re: Baniaki
Jak zwykle sami super uczciwi sie znalezli. Ciekawe czy kazdy z was tutaj krytykujacych jest taki super uczciwy i nigdy nikogo na niczym nie oszukal i jest czysty jak krysztal NIE WYDAJE mi sie
Dodano: -- 5 gru 2012, o 18:13 --
Jak zwykle sami super uczciwi sie znalezli. Ciekawe czy kazdy z was tutaj krytykujacych jest taki super uczciwy i nigdy nikogo na niczym nie oszukal i jest czysty jak krysztal NIE WYDAJE mi sie
-
- Guest
0
Napisane by joseph85pl » 5 Dec 2012, 18:46 Re: Baniaki
kurcze troche zdania sa podzielne z tym baniakiem.ale mysle ze jak 20l wezme na prom ze soba to bedzie ok a przed promem doleje sobie do pelna.jak by ktos mialk baniaczek metalowy to bym kupil bo mam plastikowe..pozdrawiam i prosze skonczyc pisanie na tym poscie o rzeczach nie zwiazane z nim....
-
- joseph85pl
- Początkujący
-2
Napisane by Alzak » 6 Dec 2012, 08:16 Re: Baniaki
xxxx wrote:Jak zwykle sami super uczciwi sie znalezli. Ciekawe czy kazdy z was tutaj krytykujacych jest taki super uczciwy i nigdy nikogo na niczym nie oszukal i jest czysty jak krysztal NIE WYDAJE mi sie
Moze i nie wszyscy uczciwi lecz napewno malo jest takich co okradaja reke ktora ich karmi ... a jezeli sa tacy to zycze powodzenia w zyciu ...
Napewno za to nieduzo jest idiotow ktorzy otwarcie sie tym chwala na forum z twarza w awatarze... ...
-
- Alzak
- Zadomowiony
1
Napisane by Guest » 6 Dec 2012, 17:17 Re: Baniaki
Wiesz dla mnie to jest zadna roznica czy okradniesz firme w ktorej pracujesz czy na przyklad jezdzisz tutaj samochodem na polskich tablicach nie placisz taxu okradasz Anglie dla mnie jedno i drugie jest zlodziejstwem, a takich przykladkow sa tysiace. Tak wiec praktycznie kazdy z nas w jakims stopniu jest oszustem jeden mniejszym inny wiekszym. Jedni swoje slabosci trzymaja w tajemnicy inni sie nimi chwala tak jest skonstruowany swiat. Prawda jest taka, ze zycie samo wszystko weryfikuje i zazwyczaj takie sytuacje predzej czy puzniej do nas wracaja i kopia w tylek dwa razy mocniej.
8)
8)
-
- Guest
0
Napisane by mam37 » 6 Dec 2012, 18:11 Re: Baniaki
xxxx, a jesli nei jedzie sie polskim autem i uczciwie płaci sie podatki i nigdy nie robi sie nic przeciw drugiemu człowiekowi to co?
skąd masz pewnośc iż kazdy z nas kradnie
każdy mierzy swoja miarą kochani
skąd masz pewnośc iż kazdy z nas kradnie
każdy mierzy swoja miarą kochani
-
- mam37
- Stały Bywalec
- Reputation point: 45
0
Napisane by Guest » 6 Dec 2012, 19:40 Re: Baniaki
Mam37 ok Ty jestes super osoba nigdy nikogo nie oszukalas nawt na 0,10£ albo 0,50zl zglos sie do najbliszego proboszcza napewno oglosi Cie swieta.
Dla mnie jest norma to, ze np. parkuje na parkingu Tesco (parking dla klijetow), a wcale nie ide tam na zakupy (to tez jest oszustwo) takich przykladow sa miliony, a teraz sie jeszcze raz dobrze zastanow czy nigdy nikogo nie oszukalas.
Masz racje mierze swoja miara i dlatego nie wierze, ze jest na swiecie choc jedna osoba, ktora nikogo nigdy nie oszukala. Dlatego nie osadzam kogos kto kradnie z pracy paliwo (choc dla mnie to jest poza norma).
Dla mnie jest norma to, ze np. parkuje na parkingu Tesco (parking dla klijetow), a wcale nie ide tam na zakupy (to tez jest oszustwo) takich przykladow sa miliony, a teraz sie jeszcze raz dobrze zastanow czy nigdy nikogo nie oszukalas.
Masz racje mierze swoja miara i dlatego nie wierze, ze jest na swiecie choc jedna osoba, ktora nikogo nigdy nie oszukala. Dlatego nie osadzam kogos kto kradnie z pracy paliwo (choc dla mnie to jest poza norma).
-
- Guest
0
Napisane by joseph85pl » 7 Dec 2012, 04:52 Re: Baniaki
ja nie moge ludzie czy wy to typy wrednego charskteru chu.... cie obchodzi z kad co i jak czlowieku!!!! post tyczy sie baniaczkow i ile mozna miec ze soba a ja mam swoja np. stacje benzynowa i co w takim przypadku?jak np. nie wiesz to nie pisz zbednych komentarzy bo nikogo nie obchodzi co ty myslisz itp.
-
- joseph85pl
- Początkujący
0
27 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2