Basen w centrum

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

FemalePostNapisane by vanilia » 9 Nov 2012, 10:22 Basen w centrum

Gdzie w centrum wybrać się na basen? Jakie są koszta? Czy mogę skorzystać z basenu nie mając kontraktu na siłowni? Dzięki z góry za odpowiedź. Pozdrawiam
vanilia
Zadomowiony

Reputation point: 47
Pokojowy
0

MalePostNapisane by VA » 9 Nov 2012, 10:47 Re: Basen w centrum

W samym centrum nic ciekawego nie ma. Najbliżej jest nowy (w starym miejscu) basen na Harborne.
VA
Zaangażowany

Reputation point: 112
SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by mik247 » 9 Nov 2012, 10:54 Re: Basen w centrum

Z basenem w centrum raczej trudno,chyba nie ma,ale jak wpiszesz w google swimming pool Birmingham,to na pewno coś znajdziesz! A pytania odnośnie kontrektu na silowni,nie rozmumiem,bo ca ma siłownia do basenu! Co do basenu ,jeżeli masz transport to polecam basen w Sutton Coldfield Park,posiadaja dwa baseny ,dwie trampoliny I pod samym dachem sam rozbieg! I drugi trochę dalej ,ale warto,znajduje sie w Wolverhampton na Wednesfield : też dwa baseny ,jeden do plywania ,drugi z różnymi atrakcjami m.in sztuczna rzeczka tzn.można płynąć z prądem lub pod prąd,są sztuczne fale,jacuzzi ,sauna mokra i sucha i dwie zjezdzalnie! Byłem jeszcze na innych w Birmingham,ale to już syf i ubiegał,że tak sie wyraze!
mik247
Raczkujący

Reputation point: 2
Neutralny
0

PostNapisane by Guest » 9 Nov 2012, 12:50 Re: Basen w centrum

mik a ten w Sutton Coldfield jak oceniasz jest lepszy od tego w wednesfield (na tym bylem kilka razy ale wcale mi on nie podoba) najfajniejszy basen na jakim ja tutaj bylem to w Vilage Hotel (nie jestem pewny czy tak to sie pisze) w Walsall na 10 zjezdzie z M6 obok KFC tylko tutaj trzeba miec wykupiony karnet razem jest basen i silownia.

Guest

0

FemalePostNapisane by vanilia » 9 Nov 2012, 13:42 Re: Basen w centrum

mik247, pytam się bo wiem, że są w centrum siłownie z basenami tylko nie wiem czy jest możliwość korzystania z basenu jeśli nie jest się członkiem. Interesuje mnie tylko centrum. Dzięki wszystkim za odpowiedzi
vanilia
Zadomowiony

Reputation point: 47
Pokojowy
0

MalePostNapisane by VA » 9 Nov 2012, 15:26 Re: Basen w centrum

w samym centrum basen mają w http://www.bannatyne.co.uk/fitness/ ale to jest z siłownią - oczywiście kontrakt. W centrum nie nie znajdziesz nic innego, typowych basenów pływackich bynajmniej nie ma.
VA
Zaangażowany

Reputation point: 112
SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by mik247 » 10 Nov 2012, 18:28 Re: Basen w centrum

Jeżeli porównać baseny które wymieniłem,to zależy co chcesz ro ic i jak plywasz,jak z dziećmi to Wednesfield a jak lubisz skakać,to zdecydowanie Sutton! Tylko dawno tam nie byłem,ostatnio jakiś remont robili,ale to było dawno,więc powinien być już otwarty,chociaż ręki nie daje! ;)
A z basenem w centrum to,nawet nie wiedziałem że jakiś tam jest :) !

Dodano: -- 10 lis 2012, o 19:31 --

Aha,jeszcze jedno. Xxxx,poważnie nie podoba ci sie na wednesfield,jak dla mnie to nie byłem tu jeszcze w okolicy na basenie z tyloma "atrakcjami"! Ale oczywiście rzecz gustu!
mik247
Raczkujący

Reputation point: 2
Neutralny
0

PostNapisane by Guest » 11 Nov 2012, 14:18 Re: Basen w centrum

Mik nie podoba mi sie w wednesfield z dwoch powodow jest tam strasznie duzo dzieci, a wiadomo dzieci sie bawia krzycza czego nie mozna miec im za zle ale mi to przeszkadza (moze ja tak trafilem), a drogi punkt to dlatego, ze niestety jacuzzi jest strasznie zimne, a dla mnie wizyta na basenie wyglada tak plywanie 45-60min, a puzniej siedzenie na przemian suna jacuzzi, a tutaj jest mi poprostu za zimno.

Guest

0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI