szukam pracy

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

MalePostNapisane by Hunteros30 » 23 Oct 2012, 18:40 Re: szukam pracy

EwaiMati wrote:Witam jestem od tygodnia w Birmingham i szukam pracy jako mechanik autobusowy lub ciężarowy.
Mam doświadczenie przetłumaczone referencje.
Czy ktoś z was może mi dać kilka wskazówek gdzie szukać pracy i czy jakieś agencje specjalizują się w tej branży :)
Pozdrawiam Mateusz.

Siemka. Spróbuj zdać papiery do national express bo z tego co wiem szukają kierowców. Podobnie z resztą z innymi firmami przewoźniczymi jak Black diamond, blue diamond.
Pozdrawiam
Hunteros30
Stały Bywalec

Reputation point: 42
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by EwaiMati » 23 Oct 2012, 20:06 Re: szukam pracy

Tak już tam sprawdzałem ale oni szukają kierowców a ja jestem mechanikiem i szukam tylko w tym zawodzie.

EwaiMati
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by samiec » 24 Oct 2012, 10:56 Re: szukam pracy

Witam, jestesmy grupka mlodych (od 20 do 21 lat) 5 osob ktorzy szukaja pracy w bham, wszelkie wskazowki co gdzie jak mile widziane. Jezyk angielski w stopniu komunikatywnym :D najlepiej jak bysmy pracowali i mieszkali razem. Interesuje nas wyjazd od juz.
Ewentulanie prosze pisac pm gdyby ktos potrzebowal 5 osob na juz.

Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomocne wypowiedzi :grin:

samiec
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by ziomeq18 » 25 Oct 2012, 15:13 Re: szukam pracy

dolaczam sie do pytania gdzie akutalnie potrzebuja ludzi do pracy znam jezyk ang. b.dobrze w mowie pismie i czytaniu bede wdzieczny za wszelkie informacje

ziomeq18
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by xxxx30 » 25 Oct 2012, 15:40 Re: szukam pracy

Jak znasz angielski bardzo dobrze to jaki problem ze znalezieniem pracy? Zalezy tez czego szukasz. Generalnie pochodz po agencjach albo po kilku firmach w okolicy i praca sie znajdzie.

Mąż pracuje przez pertemps i znaleźli mu szybko fajna prace i za dobra kasę.... Więc pertrmps bym poleciała,ale tam bez angielskiego niema szans Nio i 6msc.referencji!!!!

Ze sie tak wyraze g*wno prawda. Prace maja jak kazda wieksza agencja. Placa conajmniej srednio a z platnosciami nie raz trzeba ich pilnowac bo nie do konca jest tak jak byc powinno. Ogolnie jak dla mnie pertemps duzo gada malo robi.
xxxx30
Rozeznany

Reputation point: 6
Neutralny
0

MalePostNapisane by ziomeq18 » 25 Oct 2012, 15:46 Re: szukam pracy

moge prosic o jakis namiar do pertemps ?

ziomeq18
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by xxxx30 » 25 Oct 2012, 15:52 Re: szukam pracy

prosz... KLIK
xxxx30
Rozeznany

Neutralny
0

PostNapisane by Guest » 25 Oct 2012, 19:55 Re: szukam pracy

No nie wien ja pracowalem dla pertamps i mam dobre wspomnienia z platnosciami zadnych problemow co do stawek to tak jak wszyscy placa w moim zawodzie (w pewnym momecie z danymi umiejetnosciami stawka jest nie do przeskoczenia. I jak mowisz jaka praca Cie interesuje az jaka miej wiecej stawek to nie wciskaja Ci na sile pakowania za minimalna. Maja duzo pracy w technicznych zawodach

Guest

0

MalePostNapisane by czajonik » 26 Oct 2012, 11:55 Re: szukam pracy

siemka ! szukam pracy wraz z dziewczyna . Jestesmy zarejestrowani w wielu agencjach i ciagle dzwonimy , jednak wciaz nic . Jesli wiecie gdzie sie mozna dostac , prosze o info . Z gory dziex .

czajonik
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by xxxx30 » 26 Oct 2012, 13:48 Re: szukam pracy

xxxx wrote:No nie wien ja pracowalem dla pertamps i mam dobre wspomnienia z platnosciami zadnych problemow co do stawek to tak jak wszyscy placa w moim zawodzie (w pewnym momecie z danymi umiejetnosciami stawka jest nie do przeskoczenia. I jak mowisz jaka praca Cie interesuje az jaka miej wiecej stawek to nie wciskaja Ci na sile pakowania za minimalna. Maja duzo pracy w technicznych zawodach

W moim zawodzie tez jest mniej wiecej z gory narzucona mniej wiecej stawka a jednak pertemps potrafil sie ne raz nie dwa wyglupic i wyskoczyc z 6.08...
xxxx30
Rozeznany

Neutralny
0

FemalePostNapisane by Czarna123 » 26 Oct 2012, 17:27 Re: szukam pracy

xxxx30 wrote:
xxxx wrote:No nie wien ja pracowalem dla pertamps i mam dobre wspomnienia z platnosciami zadnych problemow co do stawek to tak jak wszyscy placa w moim zawodzie (w pewnym momecie z danymi umiejetnosciami stawka jest nie do przeskoczenia. I jak mowisz jaka praca Cie interesuje az jaka miej wiecej stawek to nie wciskaja Ci na sile pakowania za minimalna. Maja duzo pracy w technicznych zawodach

W moim zawodzie tez jest mniej wiecej z gory narzucona mniej wiecej stawka a jednak pertemps potrafil sie ne raz nie dwa wyglupic i wyskoczyc z 6.08...

maz pracuje w tym samym zawodzie co ty i przez pertemps i napewno niema takiej stawki jak 6.08

Dodano: -- 26 paź 2012, 18:27 --

xxxx30 wrote:

maz pracuje w tym samym zawodzie co ty i przez pertemps i napewno niema takiej stawki jak 6.08

Czarna123
Rozeznany

Reputation point: 9
Neutralny
0

MalePostNapisane by xxxx30 » 27 Oct 2012, 08:31 Re: szukam pracy

Ja nie mowie o tym czy Twoj maz ma stawke 6.08 czy nie. Mowie o tym ze Pertemps potrafil taka zaproponowac jako wynagrodzenie za prace w owym zawodzie. Czytanie ze zrozumieniem :mrgreen:
xxxx30
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by bobek555 » 27 Oct 2012, 09:40 Re: szukam pracy

Witam wszystkich. Szukam dodatkowej pracy na weekendy (jestem wolny w piątek od 15 oraz full sobota i niedziela). Mój angielski jest komunikatywny. Szukam w zasadzie każdej pracy w każdych godzinach - obojętne czy nocka czy dzień. Jeśli ktoś coś wie to proszę o info. Pozdrawiam

bobek555
Przyczajony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by Czarna123 » 27 Oct 2012, 12:46 Re: szukam pracy

xxxx30 wrote:Ja nie mowie o tym czy Twoj maz ma stawke 6.08 czy nie. Mowie o tym ze Pertemps potrafil taka zaproponowac jako wynagrodzenie za prace w owym zawodzie. Czytanie ze zrozumieniem :mrgreen:

rozumiem co napisales :D a jak tam dalej w DHL?? :)

Czarna123
Rozeznany

Reputation point: 9
Neutralny
0

MalePostNapisane by xxxx30 » 27 Oct 2012, 15:56 Re: szukam pracy

Teraz TPN :]
xxxx30
Rozeznany

Neutralny
0