Dzień dobry.

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MalePostNapisane by tombedn » 10 Oct 2012, 08:21 Dzień dobry.

Dzień dobry.
Jestem tu nowy, więc się przedstawię.
Nazywam się Tomek, mam 35 lat, jestem mgr inż. budowlanym.
Pozdrawiam użytkowników forum i miłego dnia życzę przy okazji.
T.B
tombedn
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny

MalePostNapisane by mik247 » 10 Oct 2012, 09:30 Re: Dzień dobry.

Siemanko! Witamy na PB
mik247
Raczkujący

Reputation point: 2
Neutralny

MalePostNapisane by tombedn » 10 Oct 2012, 12:37 Re: Dzień dobry.

:)
Czy na forum są inżynierzy budowlani (projektanci albo kierownicy robót, budów, inspektorzy) pracujący w Anglii?
tombedn
Przyczajony

Neutralny

FemalePostNapisane by ona79 » 10 Oct 2012, 13:22 Re: Dzień dobry.

Witam.Widzę,że ludzie zaczynają się przedstawiać tytułami,dorzuć jeszcze,pochodzenie społeczne,wyznanie i orientację seksualną ;).Oj kolego za tego mgr.inż,zostaniesz tu słownie zlinczowany.Pozdrawiam,ja tylko po maturze. :)

ona79
Raczkujący

Reputation point: 1
Neutralny

MalePostNapisane by tombedn » 10 Oct 2012, 13:32 Re: Dzień dobry.

Dziękuję za informację.
mgr inż. pisze po to żeby nie pisać budowlaniec czyli pracujący na budowie budowlaniec bo prosiłem o konkretne wiadomości.
wcześniej pisałem o sobie posta i o co mi chodzi ale moderator go nie zamieścił na stronie z powodu: proszę poszukać odpowiedzi na forum.
co do linczowania - jestem przyzwyczajony (mam to na co dzień w kraju - zawsze komuś jest źle i manifestuje to w różnoraki sposób).
p.s
myślę, że ten post też moderator jak zwykle nie zamieści.
tombedn
Przyczajony

Neutralny

FemalePostNapisane by bawa31 » 10 Oct 2012, 15:54 Re: Dzień dobry.

Jednak zamieścił :) Witaj Tomku.

bawa31
Stały Bywalec

Reputation point: 35
Pokojowy

MalePostNapisane by michalherba » 10 Oct 2012, 17:18 Re: Dzień dobry.

Witamy witamy w naszych niskich progach :)
michalherba
Początkujący

Reputation point: 3
Neutralny

FemalePostNapisane by mandi84 » 11 Oct 2012, 09:12 Re: Dzień dobry.

Hejka czy na forum są to nie wiem ale mój mąż akurat sie zna na takich sprawach:P Pozdrawiam

mandi84
Początkujący

Neutralny

FemalePostNapisane by GIWI » 11 Oct 2012, 16:10 Re: Dzień dobry.

Jestem Grazyna i tez jestem mgr inz i dlaczego mam to ukrywac. Studia skonczone to powod do dumy, a nie odwrotnie. Po to by maturzysci czuli sie lepiej mamy ukrywac wyzszy poziom wyksztalcenia. Kazdy mial mozliwosc uczyc sie, a ze wiekszosci nie chcialo sie, wiec beda linczowac tych co mieli wieksze ambicje. Maturzysci sciagaja nas w dol, aby oni czuli sie lepiej. Poziom wyksztalcenia okresla kto kim jest i co przedstawia soba. Powinien byc podawany.Niby dlaczego mam rownac w dol ,do maturzystow. To osoby po studiach podnosza poziom wypowiedzi na forum i wnosza cos konstruktywnego.Czasem przeczytam cos bulwersujacego na tym forum po czym nie zagladam tu miesiacami.

Dodano: -- 11 paź 2012, 17:14 --

To bylo do " ona79"

GIWI
Rozeznany

Reputation point: 16
Neutralny

FemalePostNapisane by Marosu » 11 Oct 2012, 17:04 Re: Dzień dobry.

Witaj Tomku, jakich informacji potrzebujesz? :)
Nie jestem inzynierem budownictwa, ale moj partner scisle wspolpracuje z brytyjskimi.
jakie masz plany na pobyt w UK?

Przepraszam za OT:
Maturzysci sciagaja nas w dol, aby oni czuli sie lepiej.

Niby dlaczego mam rownac w dol ,do maturzystow

Giwi, ja jestem mgr, w trakcie doktoratu. Nie wiem czy w takim razie powinnam w ogole Ciebie zauwazac? Po co mam zanizac sobie poziom?
To co napisalas nie jest obrazliwe, jest jedynie nie na miejscu.

Moi rodzice nie maja praktycznie w ogole wyksztalcenia- Tato po technikum,Mama po zawodowce. Pewnie dla Ciebie to oni juz w ogole nie istnieja? A moze jest to 'szara masa', ktorej udajesz, ze nie widzisz, bo to przeciez glupi plebs?
Marosu
Raczkujący

Reputation point: 5
Neutralny

FemalePostNapisane by GIWI » 11 Oct 2012, 17:26 Re: Dzień dobry.

Dobrze ,iz podjelam tamat, gdyz dowiemy sie ,ze mamy nawet doktorantow na forum.
Szanuje wszystkich ludzi,jesli tylko sa prawymi obywatelami, dobrze wykonuja swa prace, etc...Potrzebne sa w spoleczenstwie rozne profesje, nie wszyscy moga byc i nie musza byc mgr.
Jednak nie zgodze sie na restrykcyjne ukrywanie wyksztalcenia, gdyz maturzysci poczuja sie gorzej.
Coz,jesli jeden doktorant mnie nie zauwaza to nie bede rak zalamywac.

GIWI
Rozeznany

Reputation point: 16
Neutralny

FemalePostNapisane by ona79 » 11 Oct 2012, 19:29 Re: Dzień dobry.

GIWI,,coś Ci się chyba pomyliło,albo zle zrozumiałaś,co napisałam.Nie wstydzę się,że skończyłam edukację tylko na maturze.Mam w nosie,czy ktoś jest magistrem,docentem,itd.-mnie interesuje osoba,sama w sobie,nieważne jakie ma wykształcenie,tylko,co sobą reprezentuje i jakim jest człowiekiem.Może być,fryzjerką,sprzedawczynią w sklepie spożywczym-po zasadniczej szkole zawodowej!!!!!!Przeczytałam Twoje wypociny,adresowane do mnie i opadła mi szczęka.Głównym celem mojej wcześniejszej wypowiedzi,było to,że nikt normalny,nie zaczyna od jestem,magister,doktor habilitowany...,takie szczegóły,wychodzą po dłuższej konwersacji.Jeżeli Ty przedstawiasz się Grażyna X mag.inż to świadczy tylko o Twoim bufoniarstwie.Ja przedstawiam się na początku tylko imieniem,jak większość znanych mi osób.Ponieważ większość osób,tez ma w nosie wykształcenie innych.

ona79
Raczkujący

Reputation point: 1
Neutralny

FemalePostNapisane by Marosu » 11 Oct 2012, 19:48 Re: Dzień dobry.

Ja przedstawiam się na początku tylko imieniem,jak większość znanych mi osób.Ponieważ większość osób,tez ma w nosie wykształcenie innych.

;srece: ;srece: ;srece:
Ona, no wlasnie!
Marosu
Raczkujący

Reputation point: 5
Neutralny

FemalePostNapisane by bawa31 » 12 Oct 2012, 06:15 Re: Dzień dobry.

Zawsze znajdzie się na forum ktoś kto będzie udowadniał wyższość świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkanocy. Tomek pewnie już sobie w brodę pluje, że chcąc przedstawić się i znaleźć kontakty branżowe podał swoje wykształcenie i wywołał tym burzę w szklance wody. Nie możecie powstrzymać się od personalnych wycieczek i po prostu przywitać nowego na forum? Życzę wszystkim miłego dnia :grin:

bawa31
Stały Bywalec

Reputation point: 35
Pokojowy

MalePostNapisane by Dj T » 12 Oct 2012, 09:15 Re: Dzień dobry.

GIWI wrote: Maturzysci sciagaja nas w dol, aby oni czuli sie lepiej. Poziom wyksztalcenia okresla kto kim jest i co przedstawia soba. Powinien byc podawany.Niby dlaczego mam rownac w dol ,do maturzystow. To osoby po studiach podnosza poziom wypowiedzi na forum i wnosza cos konstruktywnego.Czasem przeczytam cos bulwersujacego na tym forum po czym nie zagladam tu miesiacami.

Dodano: -- 11 paź 2012, 17:14 --

To bylo do " ona79"

Hej Tomku witamy na Poloni:)

Do Giwi - nie no spoko wypowiem sie tu za wiekszosc osob - ale obrazasz ludzi swoja wypowiedzia -zauwazylas? Jezeli oceniasz ludzi po wyksztalceniu moge Ci tylko wspolczuc . Znam wiele fantastycznych ludzi ktorzy sa po podstawowce lub bez szkoly I uwierz mi ze moge powiedziec ze sa inteligetni I maja naprawde bardzo dobre prace I poszanowanie.
To zycie nas ksztaltuje , daje doswiadczenie I kazdego dnia nas czegos uczy.
Szkoly swoja droga - ucza I rozszerzaja poglady .Skonczylem w swoim zyciu 3 szkoly + wojsko.Ale to wlasnie zycie mnie nauczylo wszystkiego co najwazniejsze - jak milosc,wiernosc,szacunek,oddanie,przyjazn ,szczerosc.
Co do forum to publiczne forum I musisz przywyknac.

Tomku witaj serdecznie jeszcze raz:)jak bede w przyszlosci potrzebowal experta to bede wiedzial gdzie sie zglosic.

Pozdrawiam serdecznie.
Dj T
Rozeznany

Reputation point: 77
Poczciwy

Return to PRZEDSTAW SIĘ