Blackpool
Jesli znasz jakieś ciekawe miejsca w Birmingham i okolicach możesz sie nimi podzielić na tym forum
Witam czy może ktoś był w tym roku w Blackpool bo chcielibyśmy się tam wybrać z synkiem i ciekawa jestem waszych opini jak tam jest i moze polecicie nam jeszcze ciekawe miejsca z góry dziękuje i pozdrawiam .
-

-
myszka_823
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 1
Bylismy z zona w zeszla niedziele jak najbardziej polecamy duza plaza mnostwo pabow wesole miasteczka na molo warto pojechac.
-

-
sirol
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 1
Również polecam ,świetna zabawa podczas rodzinnego i przyjacielskiego wyjazdu :grin:
Można poszaleć :)
-

-
Drya
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 7
moze ktos polecic jakis dobry i niedrogi hotel, b&b?
-

-
xvioletx
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 11
Polecam ten hotel najlepiej bukować wcześniej,gospodarze bardzo mili ludzie śniadanka dobre nie jest duży tak że pełen relax znajduje się praktycznie w centrum wszędzie blisko posiada parking jak ktoś jest samochodem.
http://www.rhoslyn-hotel.co.uk/
-

-
Darwas
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 58
Haha, niezapomniane przezycie. Dzieki za hotele, sprawdze je.
Bylam pare razy w Blackpool, ale nigdy na noc. Przynajmniej wiem na co sie szykowac, chociaz mysle, ze pewne widoki w pazdzierniku mi nie groza.
-

-
xvioletx
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 11
Hej! Ja chcę wybrac się w nadchodzącą sobotę na cały dzień. Dodam, że zabieramy mojego tatę, który będzie w odwiedzinach. Chciałam się zapytać co więc warto zobaczyc w Blackpool oczywiście oprócz molo, plaży etc. Czy jest coś wartego uwagi? A może możecie polecic też jakąś dobrą restaurację/knajpkę na pyszny obiad?
-

-
stillinback
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 13
Return to CO WARTO ZOBACZYĆ