szukam pracy

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

MalePostNapisane by Radekk23 » 23 Aug 2012, 22:12 Re: szukam pracy

Zapomniałem dodać, że mam również uprawnienia europejskie na wózki widłowe.

p.s. Na poloniuszu, tzn?

Dzięki z góry za odpowiedź.

Radekk23
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by LadyHekate » 24 Aug 2012, 20:19 Re: szukam pracy

dlaczego na poloniuszu ? na polskich portalach masz tez place minimalna...;/ mierz wyzej! probuj- proponuje wejsc na strone jobcentre (wpisz w google: jobcentre find a job) wejdz na stronke-zaznaczasz post code w ktorym mieszkasz, odleglosc maksymalna do pracy, wpisujesz nazwe stanowiska, a jesli chcesz obejrzec wszystkie oferty wpisujesz all jobs- bardzo duzo tam jest ofert na wozki widlowe i maszyny cnc. tylko trzeba poszukac i sie nie bac. tam stawki sa duzo korzystniejsze! pozdrawiam
LadyHekate
Rozeznany

Reputation point: 16
Neutralny
0

MalePostNapisane by Hunteros30 » 25 Aug 2012, 10:29 Re: szukam pracy

LadyHekate tutaj się z Tobą zgadzam. Mierzyć należy wyżej. Dlaczego nie sprawdzić CV libary lub Monster jobs. Jest sporo portali z pracą, poza tym ukierunkować się na to co chce się robić ewentualnie uderzyć do firmy o profilu w którym chce się pracować. Co do stawek to można trafić na bardzo korzystne. Uwierzyć w siebie i do przodu ;) Ppozdrawiam
Hunteros30
Stały Bywalec

Reputation point: 42
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by kamila.zie » 25 Aug 2012, 10:35 Re: szukam pracy

praca na pakowaniu, nie jestem pewna, ale chyba w Wolverhampton-http://www.poloniusz.pl/o1-1kbg04/
kamila.zie
Rozeznany

Reputation point: 4
Neutralny
0

FemalePostNapisane by Ljusal » 25 Aug 2012, 21:36 Re: szukam pracy

ja wlasnie zgarlam numer do restaracji, wiec jutro bede dzwonic !
Ljusal
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by MadRide » 27 Aug 2012, 21:51 Re: szukam pracy

glowa, 2 rece, jezyk angielski, samochod (lub inny szybki srodek transportu) i praca sie znajdzie...
W kazdej agencji pytaja o samochod. Wiadomo, trzeba sie porozumiec, wiec jezyk potrzebny. Jest duzo ludzi, wiec maja w czym (kim) przebierac...
MadRide
Początkujący

Reputation point: 1
Neutralny
0

FemalePostNapisane by Ljusal » 28 Aug 2012, 20:27 Re: szukam pracy

u Mnie niestety dalej lipa ;/ jutro mam rozmowe w agencji, zobaczymy co mi powiedza;) a za miesiac chyba i tak czeka mnie przeprowadzka wiec.. badzmy dobrej mysli .;dd
Ljusal
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by damian1991 » 29 Aug 2012, 17:49 Re: szukam pracy

agg wrote:czlowieku, zastanow sie co piszesz :roll: mowimy tu o pracy. pracy w anglii, obcowaniu z ludzmi roznych kultur, ktorzy nauczyli mowic sie po angilesku w celu komunikacji, tak?

lysy wrote:moze jeszcze zacznijmy na forum tylko po angielsku pisac w koncu jestesmy w uk tak????
nie ogladajmy polskiej telewizji.........
nie jezdzijmy do pl na urlopy czy tez jak ktos woli holiday-e..........

to co robisz sam ze soba w domu, w jakim jezyku rozmawiasz z zona/dziecmi, jaka tv ogladasz gdzie i z kim jezdzisz na wakacje nikogo nie obchodzi, bo to Twoje osobiste sprawy. Jak idziesz do urzedu, na poczte czy gdziekolwiek indziej to mowisz do Pani w okienku po polsku (zakladajac, ze nie jest polka)? nie? dlaczego? :roll: moze dlatego, ze jezykiem urzedowym w uk jest angielski :idea:: a to, ze otrzymujemy pomoc w postaci tlumaczy wynika chyba jednak z zyczliwosci rzadu w uk.
dlaczego tez w Polsce wymagamy by mowiono po polsku? wyobrazmy sobie anglika/niemca/pakistanczyka/hindusa etc. w Polsce na izbie przyjec. czy ktos mu zapewni tlumacza?

forum jest polskie dla polakow, ktorzy posluguja sie jezykiem polskim. na angielski tez piszesz po polsku bo jeste polakiem?

wkurza mnie, ludzie niepotrafia zrozumiec tak prostych rzeczy :twisted:
nikt z nas nie wstydzi sie, ze jest polakiem, mamy polskie kluby, sklepy, tlumaczy... czy to malo? moze urzednicy niech obowiazkowo zaczna sie uczyc polskiego bo "poalcy przyszli"...

lysy wrote:chyba woda sodowa do glowki uderzyla !!!!!!

chyba komus innemu woda sodowa uderzyla do glowy... :roll:

Dodano: -- 29 sie 2012, 18:49 --

agg wrote:czlowieku, zastanow sie co piszesz :roll: mowimy tu o pracy. pracy w anglii, obcowaniu z ludzmi roznych kultur, ktorzy nauczyli mowic sie po angilesku w celu komunikacji, tak?

lysy wrote:moze jeszcze zacznijmy na forum tylko po angielsku pisac w koncu jestesmy w uk tak????
nie ogladajmy polskiej telewizji.........
nie jezdzijmy do pl na urlopy czy tez jak ktos woli holiday-e..........

to co robisz sam ze soba w domu, w jakim jezyku rozmawiasz z zona/dziecmi, jaka tv ogladasz gdzie i z kim jezdzisz na wakacje nikogo nie obchodzi, bo to Twoje osobiste sprawy. Jak idziesz do urzedu, na poczte czy gdziekolwiek indziej to mowisz do Pani w okienku po polsku (zakladajac, ze nie jest polka)? nie? dlaczego? :roll: moze dlatego, ze jezykiem urzedowym w uk jest angielski :idea:: a to, ze otrzymujemy pomoc w postaci tlumaczy wynika chyba jednak z zyczliwosci rzadu w uk.
dlaczego tez w Polsce wymagamy by mowiono po polsku? wyobrazmy sobie anglika/niemca/pakistanczyka/hindusa etc. w Polsce na izbie przyjec. czy ktos mu zapewni tlumacza?

forum jest polskie dla polakow, ktorzy posluguja sie jezykiem polskim. na angielski tez piszesz po polsku bo jeste polakiem?

wkurza mnie, ludzie niepotrafia zrozumiec tak prostych rzeczy :twisted:
nikt z nas nie wstydzi sie, ze jest polakiem, mamy polskie kluby, sklepy, tlumaczy... czy to malo? moze urzednicy niech obowiazkowo zaczna sie uczyc polskiego bo "poalcy przyszli"...

lysy wrote:chyba woda sodowa do glowki uderzyla !!!!!!

chyba komus innemu woda sodowa uderzyla do glowy... :roll:

damian1991
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by emid2 » 29 Aug 2012, 21:04 Re: szukam pracy

Proszę, czy ktoś zna agencję pracy 24-7 Recruitment? która chce sporej kasy za depozyt za mieszkanie? praca jest w jakimś magazynie,
czy to dobra agencja? czy oszustwo?

Z góry dziękuję za pomoc
Emi

emid2
Przyczajony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by Ljusal » 29 Aug 2012, 21:49 Re: szukam pracy

o boshe xd to ja zmienie temat i sie pochwale !
podpisalam umowe w agencji, wiem ze to jak narazie nic wielkiego ale czekam na prace ! maja dzownic na dniach wiec czekam z niecierpliwoscia ! :)
Ljusal
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by xxxx30 » 30 Aug 2012, 09:45 Re: szukam pracy

Nie chce Cię wyprowadzać z euforii ale podpisanie umowy w agencji często nic nie znaczy. Oni Cię rejestrują podpisujesz umowe a "będziemy dzwonić na dniach" to już nie jest takie pewne. Męcz ich i Ty dzwoń pytając o prace dla Ciebie. Jaka to agencja z ciekawości?
xxxx30
Rozeznany

Reputation point: 6
Neutralny
0

MalePostNapisane by Hunteros30 » 30 Aug 2012, 12:12 Re: szukam pracy

emid2 wrote:Proszę, czy ktoś zna agencję pracy 24-7 Recruitment? która chce sporej kasy za depozyt za mieszkanie? praca jest w jakimś magazynie,
czy to dobra agencja? czy oszustwo?

Z góry dziękuję za pomoc
Emi

Zapaliła się czerwona lampka.Tu stawiałbym na oszustwo.Nie znam agencji która zapewnia prace i kasuje przed jej podjęciem.Nie wierz w takie cuda
Hunteros30
Stały Bywalec

Reputation point: 42
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by Ljusal » 30 Aug 2012, 13:22 Re: szukam pracy

no jakos szczesliwa nie jestem.. nie wiem juz w sumie co robic ;/ potrzebuje roboty a ciagle stoje w miejscu ;/ zadnych opcji .. chyba trzeba bedzie wracac z niczym do kraju ;/ a agencja allianz czy jakos tak..
Ljusal
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by Szelest » 30 Aug 2012, 21:27 Re: szukam pracy

38748459 odezwij sie na gg moze cos zlapiemy. A tak szczerze to kazdy ma na poczatku klopoty jak sie zabrac do pracy Ljusal.
Szelest
Raczkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by Tomasss011 » 8 Sep 2012, 20:00 Re: szukam pracy

czy orientuje sie ktos gdzie AKTUALNIE sa przyjecia do pracy niedaleko centrum?? interesuje mnie praca dla dziewczyny . Prosze o info o ewentualnym rodzaju pracy i agencji ,przez ktora sa przyjecia z gory dzieki :grin:

Tomasss011
Początkujący

Reputation point: 8
Neutralny
0

PreviousNext

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to PRACA