Lot liniam KLM

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

FemalePostNapisane by gloria27 » 30 Jul 2012, 15:08 Lot liniam KLM

Chciałabym wiedziec bo lęce pierwszy raz do Polski z przesiadką czy w danym miejscu gdzie masz przesadke przewoznik automatycznie przenosi twoje bagaze do nowego samolotu na kolejny lot bo ja lece z Birmingham do Amsterdamu i z Amsterdamu do Polski. :)

gloria27
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by Luiza » 30 Jul 2012, 16:26 Re: Lot liniam KLM

Tak , przewoźnik sam przenosi bagaże. Ty masz tylko się przesiąść do drugiego samolotu. Bagażem zajmą się oni.
Korzystałam z tego połączenia wielokrotnie. Dolatujesz do Amsterdamu, wysiadasz, idziesz do terminala i bramki z którego odlatuje samolot do Polski. Oznaczenia są doskonałe. Ciężko zabłądzić.
Lotnisko wielkie, i strasznie na mim drogo.
Luiza
Wtajemniczony

Reputation point: 71
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by bogini8 » 30 Jul 2012, 16:46 Re: Lot liniam KLM

gloria27, tak jak Luiza napisala, bierzesz ze soba tylko podreczny bagaz, duze walizki oni przenosza i lecado PL. Jak dla mnie to najlepsze linie ktorymi latalam, pod wzgledem obslugi.( co prawda ostatnim razem moj bagaz zostal w Amsterdamie...ale na drugi dzien kurier dostarczyl mi go z samego rana do domu, i dostalam rowniez 25E znizki na nastepny lot).
Co do cen na lotnisku ,male nie sa, ale napoje w tym piwo, wino, soki herbata kawa, do tego przekaski, kanapki wliczone sa w cene biletu, wiec w zasadzie na lotnisku nigdy nic nie kupowalismy, pozatym nie bylo na to czasu, bo zazwyczaj mamy tylko godzine pomiedzy lotami , wiec wyrabiamy sie na styk;) a jakis prowiant mozna miec zawsze ze soba ;)
bogini8
Wtajemniczony

Reputation point: 100
SzanowanySzanowany
0

FemalePostNapisane by gloria27 » 30 Jul 2012, 17:58 Re: Lot liniam KLM

Dzięki za informację . Mam tylko 50 minut ale mam nadzieję że zdąże :lol: będę dobrej myśli :)

gloria27
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by zwierzakfm » 30 Jul 2012, 18:15 Lot liniam KLM

Jezeli masz czas na przesiadke ok. 2h to spokojnie bagaz zdazy za Toba. Bagaz bedzie nadany do polskiego lotniska.
zwierzakfm
Stały Bywalec

Reputation point: 22
Pokojowy
0

Return to SZUKAM INFORMACJI