The Best Connection agencja i inne.
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
witam
1 lipca przyjechalem do uk do mansfield dowiedziale, ze jest mozliwosc pracy w magazynach
lecz brak doświadczenia w pracy w polsce prawowałem w sezonie lub jakis wolonariat.
Pojechalem do nottingham do tej calej agencji
(The Best Connection), po paru pytaniach pani powiedziala ze nie przyjmuja studentów ( moglem powiedziec, ze skonczylem ale skad moglem wiedziec, że z tego powodu odpadne)
Lecz polak ktory usłyszał rozmowe doradzil mi idz do innej agencji tez w nottingham
tam wstępna rozmowa pozniej test- ktory rozwiazalem pozytywnie i kolejne papiery w których nie umialem sie odnalesc ( ang na podstawie) do wypełniania bylo dosc sporo dokumentów ...
gdy sie uporałem rozmawialem z gosciem pyta sie ile bede w uk pracował
( przyjechałem na wakacje )
no to odpowiadam, ze dokladnie nie wiem, lecz pan naciska i odpowiedam ze jakies 2 miesiace
i tutaj znow zaskoczenie nie moge dac panu pracy w direx sport bo szukamy ludzi na dluzej ( interesuje mnie tylko ta firma bo kolega tam pracuje i mam transport)
Co robic?
mam ponownie isc do The Best Connection i sie nie przyznawac ze przyjchalem na wakacje i mam jeszcze szkole?
jesli ktos juz tam przechodzil te pytania jakich moge sie spodziewac?
test pewnie bedzie ten sam takze spoko dam sobie rade. prosze o pomoc co robic?
-

-
pawel333
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
jak chcesz miec prace to niestety ale bez klamstewka sie nie obejdzie. Musisz powiedziec ze tu chcesz zostac a jak juz bedziesz musial wracac do pl to podziekuj za prace i powiedz ze np.dostales lepsza oferte, cokolwiek. Niestety tak robia studenci w uk
-

-
jo14189
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 10
Dziękuje za udzielanie sie w tamacie
pozdrawiam :)
-

-
pawel333