Natwest debit card
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam w sobote lece do Polski i tak sie zastanawiam czy bede mogła uzywac np.wyplacac z bankomatu pieniadze swoja karta debetowa???Konto posiadam w Natwest.
Moze ktos z was uzywal karty w polsce i jezeli tak to jaki jest kurs???
Zgory dzieki za odpowiedz pozdrawiam :)
-

-
julka030308
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: -1
witam, nie wiem jak w Twoim banku ale w moim nalezy zglosic to w banku (na jaki okres sie wybierasz) karte masz visa debet? czy jakas inna? a kurs to nikt Ci nie odpowie bo codziennie jest inny :)
pozdro
-

-
moloqu
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 1
ja mam natwest, musisz zadzwonic na infolinie i zglosic wyjazd od kiedy do kiedy, karta zostanie aktywowana, w polsce mialem ten problem, ze w niektorych miejscach nie przyjmowali kart z takim chipem jak sa w uk, nie wiem jak bankomaty, nie probowalem
-

-
Guest
-
-
ja mam tez natwest od czterech lat i nigdy nie zglaszalam, ze wybieram sie do Polski. karta zawsze dzialala w bankomatach i w punktach handlowych. jesli w ktoryms nie mieli terminala z czytnikiem chipa to uzywany byl pasek magnetyczny. wszysko gralo. Tobie tez zagra :lol:
-

-
Mirella21
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 24
Niekoniecznie zagra moją zablokowano co prawda nie w Polsce tylko w Hiszpanii. Od tamtej chwili zgłaszam wyjazd i podaje ze w takim okresie będę przebywała w .... i wszystko gra.
-

-
kasik62
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
dzieki za odpowiedzi.
Dzisiaj zapytalam w banu i powiedzieli ze nic niemusze zglaszac ze moge korzystac z karty w Polsce pozdrawiam
-

-
julka030308
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: -1
Return to SZUKAM INFORMACJI