PPI
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Chce sie dowiedziec czegos na temat PPI.otrzymuje czesto smsy ze naleza mi sie jakies pieniadze z PPI.Nie wiem co to jest,mam zwykle konto w banku,zadnego kredytu ani karty kredytowej.gdy oddzwaniam to nikt nie odbiera :roll:....czy ktos z Was mial z takim czyms do czynienia?
-

-
Mean Girl
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: -15
witaj,
Jeżeli nie masz i nie miałaś nigdy ani żadnego zaciągniętego kredyty ani karty kredytowej to nie należą Ci się żadne pieniądze z PPI (Payment Protection Insurance) to po prostu zwykły sms-spam. Mnóstwo ludzi otrzymuje tego rodzaju smsy.
A tak w skrócie - PPI to jest ubezpieczenie kredytu bądź karty kredytowej, które to banki wciskały na siłę bądź bez wiedzy kredytobiorcy, a teraz dobrano im się do d.... i muszą wszystkim oddawać te pieniadze wraz z odsetkami.
pozdrawiam
-

-
Dżastina
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 1
Możecie coś więcej o tym powiedzieć?
-

-
komar77
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 2
Temat był już poruszany, poczytaj tu
viewtopic.php?f=13&t=9980&hilit=ppidużo informacji jest też na forum Mojej Wyspy.
pozdrawiam
-

-
Dżastina
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 1
Ja widze ze niektorzy to zamknieci chyba w domu siedza caly czas, o PPI trabia juz prawie dwa lata wszedzie w TV, gazety, radio ...
-

-
Alzak
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 55
Alzak wrote:Ja widze ze niektorzy to zamknieci chyba w domu siedza caly czas, o PPI trabia juz prawie dwa lata wszedzie w TV, gazety, radio ...
Niektorzy maja inne zajecia niz siedziec przed telewizorem i ogladac reklamy czy sluchac radia.wiec daruj sobie zbedne komentarze jesli nie umiesz odpowiedziec na zadane pytanie
-

-
Mean Girl
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: -15
Return to SZUKAM INFORMACJI