Szybki kredyt

Doradztwo w sprawie kont bankowych, pożyczek, podatków, pomysłów na własny biznes;

MalePostNapisane by walsall89 » 8 Jun 2012, 21:01 Szybki kredyt

Witam, wiecie gdzie mozna sie ubiegac o jakis szybki kredyt?
Chodzi mi o kredyt do 2tys max, znajomy tu przyjechal nie dawno i oczywiste jest ze mu bank nie da. Wiecie moze gdzie moglby dostac jakis kredyt ? Wspomne tylko, ze nie ma zbyt wysokich zarobkow, tzn mozna powiedziec ze prawie wogole nie ma... no i nie ma historii kredytowej wyrobionej.

walsall89
Raczkujący

Reputation point: -2
Neutralny
0

PostNapisane by Guest » 8 Jun 2012, 22:43 Re: Szybki kredyt

nigdzie nie dostanie takiego kredytu z Providenta na maxa jesli 1raz to nawet 200funtow nie dostanie a jak gdziekolwiek dostanie to na wieeelki procent.....powodzenia

Guest

0

MalePostNapisane by joseph85pl » 9 Jun 2012, 06:21 Re: Szybki kredyt

Zgadzam sie.predzej mu kolega pozyczy....
joseph85pl
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by euphora23 » 9 Jun 2012, 11:55 Re: Szybki kredyt

pounds to pocket http://www.poundstopocket.co.uk/ wszytkim daja trochre duze oprocentowanie ale splaca sie miesiecznie.
euphora23
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by agnieshka33 » 9 Jun 2012, 18:55 Re: Szybki kredyt

to jak chce brac kredyt jak nie ma zarobkow wystarczajacych by go splacac???..nie rozmumiem myslenia niektorych ludzi..

agnieshka33
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by walsall89 » 9 Jun 2012, 21:55 Re: Szybki kredyt

A ja nie rozumiem Ciebie. Chyba wiadome jest, ze jezeli ktos chce wziasc kredyt to bedzie go splacal ? nie bedzie chyba brac pieniedzy od Ciebie zeby go splacac....
Boze kiedy wy ludzie nauczycie sie, ze to o to forum jest by zadawac pytania a jak juz ktos zna odpowiedz to niech napisze. Nie potrzebne sa jakies zbedne komentarze.
Nie napisalem chyba ze koles szuka zapomogi czy cos w tym stylu...

Dodano: -- 9 cze 2012, o 21:59 --

euphora2, czy wiesz moze czy ta frima sprawdza ludzi historie kredytowa itp ? I jezeli sie orientujesz , to ile maksymalnie moga oni pozyczyc ? Dzieki za informacje

walsall89
Raczkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by ewela119 » 9 Jun 2012, 22:04 Re: Szybki kredyt

My teraz chcielismy wziac kredyt i to wcale nie jest taka prosta sprawa. Moj pracuje na kontrakcie juz od kilku lat, zarobki ponad 23k rocznie, ja pracuje przez agencje, zarobki 12-14k rocznie. Historia kredytowa jakas tam juz jest, mamy 2 karty kredytowe uzywane i zawsze splacane na czas, wynajmujemy chate, rachunki placone regularnie, zarejestrowani do wyborow, moj wczesniej mial tel na abonament placony zawsze punktualnie. Nigdy zadnych zadluzen ani tym podobnych rzeczy a credit score mamy zaledwie "fair" i kilka firm odmowilo nam pozyczki albo bez podania przyczyny albo np dlatego ze JA pracuje przez agnecje :roll:
ewela119
Wtajemniczony

Reputation point: 109
SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by walsall89 » 9 Jun 2012, 22:56 Re: Szybki kredyt

Ogolnie wiem , ze teraz jest ciezko dostac jaki kolwiek kredyt. Ja sam pracuje na kontrakt mam okolo 28k rocznie i probowalem raz i odmowili mi. Wiele osob narzeka, w banku wymyslaja nie wiadomo co, tylko zeby ludzi uspokoic i zeby nie odeszli od nich. Nie ma co, kryzys dotknal mocno banki i juz nie sa tak skorzy pozyczac jak kiedys :)

walsall89
Raczkujący

Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to FINANSE