Nowy benefit z Job Cenre plus

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

PostNapisane by EWELINASTG2 » 14 May 2012, 12:12 Nowy benefit z Job Cenre plus

czy ktos wie cos na temat nowego benefitu dla osob szukajacych pracy i zarejestrowanych w J.C.P?wiem tyle ze mial wejsc w zycie od maja.

EWELINASTG2

-1

FemalePostNapisane by malenkagdz » 14 May 2012, 15:25 Re: Nowy benefit z Job Cenre plus

nielepiej isc i samemu zapytac niz pytac o opinie tutaj od osob ktore nie wytlumacza ci tego dokladniej

malenkagdz
Zaangażowany

Reputation point: 47
Pokojowy
0

PostNapisane by EWELINASTG2 » 14 May 2012, 17:10 Re: Nowy benefit z Job Cenre plus

po chyba jest forum, co? a pytam sie bo moze juz ktos otrzymuje ten benefit.nie wiesz o co chodzi to nie pisz

EWELINASTG2

-4

FemalePostNapisane by BBeatka67 » 14 May 2012, 18:09 Re: Nowy benefit z Job Cenre plus

forum jest po to aby zasięgnąć informacji ale w tym przypadku najlepszym źródłem jest strona Job Center. Tak mi się bynajmniej wydaje :)
BBeatka67
Początkujący

Reputation point: 2
Neutralny
1

PostNapisane by EWELINASTG2 » 14 May 2012, 21:00 Re: Nowy benefit z Job Cenre plus

z idiotami nie dyskutuje...zegnam :rozwalkompa:

EWELINASTG2

-4

MalePostNapisane by baranek28 » 14 May 2012, 21:11 Re: Nowy benefit z Job Cenre plus

weszedl od maja i ma byc 200 funow tygodniowo:-)

baranek28
Początkujący

Reputation point: -17
Nieprzyjazny
1

PostNapisane by EWELINASTG2 » 14 May 2012, 21:17 Re: Nowy benefit z Job Cenre plus

dziekuje dobra duszyczko

EWELINASTG2

1

MalePostNapisane by pabloski » 14 May 2012, 21:26 Re: Nowy benefit z Job Cenre plus

oooo, to wiecej niz ja wyrobie w 60 godzin, gdzie to trzeba isc!

pabloski
Raczkujący

Reputation point: 4
Neutralny
0

PostNapisane by EWELINASTG2 » 14 May 2012, 21:29 Re: Nowy benefit z Job Cenre plus

warunek jest taki ze musisz sie podpisywac w job centre,i masz przepracowane 12 miesiecy ale nie wiem jak sie nazywa ten benefit wyczytalam w gazecie ze nawet mozna dostac do 1000 funtow na miesiac.to chyba jakis zamiennik Job Seeker Allowance

EWELINASTG2

0

FemalePostNapisane by malenkagdz » 14 May 2012, 22:34 Re: Nowy benefit z Job Cenre plus

skad mozesz wiedziec ze nic nie wiem na ten temat. ale moim zdaniem lepiej zasiegnac informacji u zrodla ale jak to napisalas "z idiotami nie rozmawiam"

ktos ci dobrze radzi to ty ich od idiotow wyzywasz.. ogarnij sie

malenkagdz
Zaangażowany

Pokojowy
0

MalePostNapisane by walsall89 » 15 May 2012, 08:05 Re: Nowy benefit z Job Cenre plus

malenkagdz, nie rozumiem Ciebie, po to jest te forum zeby ludzie mogli zadawac pytania, a ty z tego co zauwazylem piszesz gdzie tylko sie da , czyzby po to aby nabic sobie liczbe postow ? Dziwne i dziecinne to jest. Ale skoro dajesz juz taka rade, to zrob dobry uczynek i pojdz do Job Centre Plus i dowiedz sie jak nazywa sie ten benefit i podziel sie ta wiedza, zawsze to jeden post wiecej.
Ku**a mac, ludzie ogarnijcie sie, najezdzacie na siebie przy pierwszej lepszej okazji, zamiast sobie pomoc, podzielic sie swoja wiedza. Odnosze wrazenie, ze czesc ludzi tutaj piszacych, czeka aby moc kogos pocisnac.
Forum jest po to by zadawac pytania, nie wazne czy sa one glupie czy tez madre. Znasz odpowiedz? to napisz, nie znasz odpowiedzi, to siedz cicho.
Sorry ze nie na temat ale juz nie wytrzymalem ...

walsall89
Raczkujący

Reputation point: -2
Neutralny
5

PostNapisane by EWELINASTG2 » 15 May 2012, 09:05 Re: Nowy benefit z Job Cenre plus

walsall89, i tu dziekuje za szczera wypowiedz :564:

EWELINASTG2

1

FemalePostNapisane by Dora86 » 15 May 2012, 16:10 Re: Nowy benefit z Job Cenre plus

A propo benefitu tez slyszalam ze mial wejsc jakis nowy ale to mialy byc trzy benefity w jednym o ile pamietam ale nie jestem pewna.

Dora86
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by malenkagdz » 15 May 2012, 17:19 Re: Nowy benefit z Job Cenre plus

ale czy ciebie ktos o cos pytal . nabijam sobie posty.. hahaha dobre sobie. mnie malo interesuje ten benefit bo go nie potrzebuje a skoro taki madry jestes to idz i sam sie zapytaj a nie jak to nazwales najezdzasz. sledzisz moje posty ze niby wszedzie komentuje :lol: zalosne. niepodoba ci sie ze zaproponowalam jej by poszla i sie dowiedziala sama bo wiadomosci ze zrodla sa najlepsze niz z 3 reki to NIE komentuj tego proste i zegnam .. :mrgreen:

i apropo jezeli ktos daje rade by isc do jobcentre i zapytac a ktos go nazywa idiota to wedlug ciebie jest wporzadku ? niesadze :)

malenkagdz
Zaangażowany

Pokojowy
0

PostNapisane by EWELINASTG2 » 15 May 2012, 17:36 Re: Nowy benefit z Job Cenre plus

malenkagdz, a czy ty wogole wiesz jak to jest w Job Cenre? ja nie mam zamiaru opowiadac im ''znowu''mojego zyciorysu :roll: sorki ale jestes troszeczke za mloda do mnie zebym sie z toba sprzeczala na publicznym forum wiec badz laskawa i nie nabijaj sobie postow na moim wpisie.

EWELINASTG2

0

Next

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI