Jak kupić grę na ps3 polską wersję ?

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

FemalePostNapisane by malaroksi » 10 May 2012, 08:59 Jak kupić grę na ps3 polską wersję ?

Hej , trochę głupie pytanie, ale chcę kupić grę na ps3 singstar polskie hity . Widzę ją tylko w Polsce w UK nie potrafię znaleźć, czy ktoś wie jaki sprawdzony sklep sprzedaje gry i wysyła do UK , lub może ktoś widział w UK tą gre ? Za wszelkie info z góry dziękuję , a jak by ktoś miał na zbyciu to chętnię odkupię wtedy zapraszam na pw lub gg :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputation point: 170
SzanowanySzanowany
0

FemalePostNapisane by karmelek » 10 May 2012, 09:20 Re: Jak kupić grę na ps3 polską wersję ?

obawiam się, że tu nie znajdziesz. Ja także długo szukałam tej gry, najprościej poprosić kogoś w Polsce, żeby Ci kupił i przesłał, ja tak zrobiłam :) a widzę, że już wyszła 2 część więc przy najbliższym pobycie w kraju zaopatrzę się w nią :mrgreen:
Może jest możliwość zakupu na allegro i przesłanie jej bezpośrednio tutaj, ale to musisz indywidualnie zapytać sprzedawcy.

karmelek
Rozeznany

Reputation point: 27
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by malaroksi » 10 May 2012, 09:25 Re: Jak kupić grę na ps3 polską wersję ?

No właśnie , szkoda że tylko taka jest opcja, wkurza mnie to że muszę zamówić na czyjś adres , zapłacić za przesyłkę potem jeszcze ktoś się musi fatygować i iść na pocztę i to posyłać i się jeszcze zamartwiać co będzie jak nie dojdzie...
Dlatego pytam bo wiem że pewnie więcej ludzi ma tu taki problem i może juz znalazło jakiś sklep który bezpośrednio przesyła do UK lub może już coś prosperuje w UK ...
Dzięki karmelek, za odpowiedź :)
malaroksi
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany
0

FemalePostNapisane by karmelek » 10 May 2012, 09:46 Re: Jak kupić grę na ps3 polską wersję ?

Mnie to też denerwuje, ale co zrobić. Niestety tak już jest człowiek się napali, coś sobie ubzdura, że musi to mieć, a tu przychodzi rozczarowanie, bo akurat tutaj tego nie dostanie, a w teorii tu wszystko jest :mrgreen:

karmelek
Rozeznany

Reputation point: 27
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by kindzulinaa » 10 May 2012, 10:23 Re: Jak kupić grę na ps3 polską wersję ?

malaroksi,mozesz zamowic przez neta.My tez zamawialismy singstar(swoja droga,fajna zabawa :) ).Tu masz stronke,z ktorej my zamawialismy http://www.ps3sklep.pl/ Moj maz z tym kolesiem ze sklepu byli w kontakcie,takze super.Na gre czekalismy okolo tydzien czasu.Musisz sie tam zalogowac na te stronke.
Jest duzo polskich sklepow wysylkowych,ktorzy za granice wysylaja,ale ten wyzej akurat mamy sprawdzony.
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputation point: 22
Pokojowy
3

FemalePostNapisane by malaroksi » 10 May 2012, 11:30 Re: Jak kupić grę na ps3 polską wersję ?

kindzulinaa, super, o taką odpowiedź mi chodziło , zamówiłam właśnie ale mimo wszystko jedynkę bo z 2ki nie znam żadnych piosenek :oops:
Wysłałam zamówienie podałam angielski adres i płatność za przesyłkę zagraniczną z jakąś przedpłatą na konto 36zł tylko nie wiem jak to wpłacić jakoś mało informacji wyszło przy kupnie , mam nadzieję że się odezwą do mnie :)
malaroksi
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI