Telford

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

FemalePostNapisane by pandora99 » 24 Apr 2012, 14:51 Telford

Witam
Założyłam ten watęk ponieważ dostałam propozycję pracy właśnie w Telford. Czy ktos by był tak miły i powiedział mi co nie co o tym mieście? Na przykład jak wygląda sytuacja wynajmu pokoju bądź studio flat w tym mieście albo tez w Wolverhampton? A także co sądzicie na temat tego miasta ? Na razie na part time, ale myślę że w przeciągu miesiąca myślę żeby się przenieśc w tamte tereny.

Licze na waszą pomoc :D
pandora99
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by monika8224 » 24 Apr 2012, 16:31 Re: Telford

no hejka:))) jestem z Telford właśnie no cóż wielkie to miasto to nie jest, raczej dużo tu fabryk i jak ktoś kumaty to łatwo o prace,jeśli chodzi o wynajem pokoju to ceny są różne zależy gdzie i do kogo się trafi, jeśli chodzi o flat to mieszkałam za 400ł miesięcznie za 2 pokoje ale można 2 pokoje za 385 to też zależy.A masz już mieszkanie tzn gdzie spac ogólnie? służę pomocą jakby co ;)

monika8224
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by pandora99 » 24 Apr 2012, 17:45 Re: Telford

Posadę mam w samym centrum miasta, w the shopping centre. Narazie biorę part time bo kończe kurs ESOL. Właśnie nie mam jeszcze, jak na razie mi sie nie śpieszy, ale w ten piatek i sobotę mam trening wprowadzający. I boli mnie to że muszę zmarnować kasę na bilety, które nie sa zbyt tanie , a podróz zajmuję 1 godz z Bham, oczywiście zależne na który się trafi :D Jak masz gg możemy pogadac, bedzie wygodniej a oto i mój nr 4847096.
pandora99
Początkujący

Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI