Okradli mi auto

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by dodsonn » 19 Apr 2012, 12:30 Okradli mi auto

witam mam problem właśnie wyszedłem rano temu do pracy patrze a przed domem wybita szyba ukradzione radio. zadzwoniłem na policje policja zapytali o adres itd o numer rejestracyjny jak się zapytałem czy ktoś przyjdzie pobrać odciski czy coś. odpowiedzieli mi żebym niczego nie dotykał ze się wszystkim zajmą problem jest tez taki ze dziś co chwile kropi namokną mi siedzenia i wszystko zgnije co powinienem zrobić w takiej sytuacji???

dodsonn
Początkujący

Reputation point: 4
Neutralny
0

FemalePostNapisane by Ivoneczka23 » 19 Apr 2012, 12:51 Re: Okradli mi auto

obabul folia pokrowcem czymkolwiek

Ivoneczka23
Stały Bywalec

Reputation point: 40
Pokojowy
0

MalePostNapisane by dodsonn » 19 Apr 2012, 15:32 Re: Okradli mi auto

właśnie tak zrobiłem dałem przezroczysta folie.po czym zgłosiłem to do firmy co wymienia okna i sami przyjeżdżają powiedzieli ze 75 funtów to zrobią ale jeszcze będą dzwonić do ubezpieczyciela z zapytaniem czy oni pokryją koszty.swoja droga coraz więcej kradzieży w UK domów itd moi znajomi mieli nie dawno ze ukradli im laptopa na drogi dzień przyjechała policjantka autobusem która twierdziła ze złodziej musiał wejść od tylu przez ogród na co ja ze od ulicy od przejścia jest zniszczona kudka od bramki ze musiał tam iść bo jest zniszczona powiedziała może masz racje pojechała popatrzyła się i po sprawie

dodsonn
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by Ivoneczka23 » 19 Apr 2012, 16:04 Re: Okradli mi auto

ja juz miałam 5 razy wlamanie....
raz jak byłam w ciązy..to pamietam ze wielkie larum sie zrobiło bo kobieta w ciazy wezwała policje
oczywiscie kto mnie okradał? te skur..polacy
no bo jak ich inaczej nazwac....
nie ukradli jakichs szczegówlnych wartosciowych rzeczy bo to amatorszczyzna aczkolwiek teraz zapraszam...jestem przygotowana..
tylko ostrzegam ze tym razem mnie wsadza i to samo powiedzialam ostatnim razem na policji ze lepiej zeby zaczeli dzialac bo sama sie za to wezme

Ivoneczka23
Stały Bywalec

Pokojowy
0

FemalePostNapisane by malenkagdz » 19 Apr 2012, 16:32 Re: Okradli mi auto

mi jak sie gosciu wlamal do domu to nawet 20 minut nie czekalam jak sie policja pojawila. spisali zeznania samochod ten zostal skradziony to podalam im numer rejestracyjny i co zginelo . popoludniu przyjechali technicy pobrac odciski palcow i wogole,.

mialam szczescie samochod znalezli miesiac pozniej ale zawsze i w jednym kawalku i goscia znalezli i siedzi 3 lata w wiezieniu :)

malenkagdz
Zaangażowany

Reputation point: 47
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by gaga01 » 19 Apr 2012, 19:10 Re: Okradli mi auto

Mnie tez okradli kilka dni temu, skoczylysmy tylko do sklepu, jeszcze bylo jasno na dworze, przyjechala policja, spisali zeznania itd a na drugi dzien przyszla pani po odciski palcow, to bylo dobre bo popedzlowala to co trzeba i poszla sobie, nawet nie zdjela tych odciskow.

gaga01
Rozeznany

Reputation point: 1
Neutralny
0

FemalePostNapisane by malenkagdz » 19 Apr 2012, 19:14 Re: Okradli mi auto

moze odciskow swiezych nie bylo to i nie zebrala. oni niestety w tych sytuacjach sa straszni

malenkagdz
Zaangażowany

Pokojowy
0

MalePostNapisane by xxxx30 » 19 Apr 2012, 19:18 Re: Okradli mi auto

Z tego co czytam to codziennie jakieś kradzieże - to jakieś miasto złodziei czy co? :] nie wiem czy ze sobą z Polski nie powinniśmy zabrać jakiegoś systemu kamer...
xxxx30
Rozeznany

Reputation point: 6
Neutralny
0

FemalePostNapisane by malenkagdz » 19 Apr 2012, 19:19 Re: Okradli mi auto

kradna wszedzie

malenkagdz
Zaangażowany

Pokojowy
0

MalePostNapisane by Adrian2712 » 19 Apr 2012, 19:47 Re: Okradli mi auto

Większość z nas tutaj na wyspach kiedyś została okradziona i nie wiem dlaczego to ciągle nas Polaków maja za złodziei?!
Adrian2712
Rozeznany

Reputation point: 18
Neutralny
0

MalePostNapisane by Mustafa75 » 19 Apr 2012, 20:58 Re: Okradli mi auto

Dobrze jest ubzpieczyc dom, place 18 f mc i jest ubez. od zniszczenia na 100k a kradziezy 15k i nie ma stresu.

Mustafa75
Rozeznany

Neutralny
0

PostNapisane by Guest » 19 Apr 2012, 22:07 Re: Okradli mi auto

Mustafa75, dostales cos juz z tego ubezpieczenia po kradziezy?

Guest

0

FemalePostNapisane by Ivoneczka23 » 19 Apr 2012, 22:09 Re: Okradli mi auto

justyna37 bo ja juz nie mam siły normalnie wszędzie zasadzki a jak nie moze mi policja pomóc to pomoge sobie sama ;)
poza tym uważam ze jak juz jestem tu 6 lat i płace podatki to nalezy mi sie to co i innym nie? to dlaczego mam trzymac dziób na klódkę i sie usmiechac?
ja mówie zawsze to co mysle czys ty biały czarny czy czerwony
ja jestem najmilszym stworzeniem na tym swiecie do czasu az mnie ktos porzadnie wqr ;)
mało razy słyszałam ze mam wyp..do siebie? jedna mi pokazał palec to jej powiedzialam ze ma 2 sekundy zeby go schowac bo w przeciwnym razie bedzie go szukała na podłodze....
brrr nie ejstem potworem tylko nie lubie chamstwa;)

Ivoneczka23
Stały Bywalec

Pokojowy
0

MalePostNapisane by dodsonn » 19 Apr 2012, 23:04 Re: Okradli mi auto

najlepszy to był mój ojciec .śpi w łózko nagle patrzy w kuchni ktoś łazi patrzy drze się 3 murzynów ucieka oknem tam gdzie weszli.Pobiegł za jednym jak szalony obezwładnił go wyciagnol mu z kieszeni swoje papierosy grzecznie zadzwonił na policje czekał wzięli tego bandytę zaczol mówić przez telefon z tłumaczką bo tam tez zeznania były. Ukradli jakieś telefony jakieś pieniądze.powiedzieli ze już długo nie wyjdzie.DŁUGO??? NA DROGI DZIEŃ ŁAZIŁ KOLO DOMU I SIĘ ŚMIAŁ W TRAWKA W USTACH ZA PEWNIE ZRABOWANIE PIENIĄDZE :) ( Bo oczywiście nic z pieniędzy i telefonów nie odzyskano)

dodsonn
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by Mustafa75 » 20 Apr 2012, 10:38 Re: Okradli mi auto

Draco wrote:Mustafa75, dostales cos juz z tego ubezpieczenia po kradziezy?

Nie. Jeszcze nie mialem okradzionego domu i mam nadzieje ze mi sie to nie przydarzy.

Mustafa75
Rozeznany

Neutralny
0

Next

Return to SZUKAM INFORMACJI