Serenity Birth Centre Birmingham

Rodzina, dzieci i ich wychowanie, sprawy związane z codziennym życiem rodziców.

FemalePostNapisane by Żaneta25 » 27 Feb 2012, 23:48 Serenity Birth Centre Birmingham

Witam wszystkich!
Jestem w 27 tygodniu ciąży i miałam rodzić w Dudley Russell Hall Hospital, kilka tygodni temu dostałam list ze szpitala że miejsce narodzin zostało zmienione z powodu wysokiej liczby kobiet, które właśnie w tym terminie bedą rodziły w RHH. Ze względu na to ze moja ciąża przebiega bez żadnych komplikacji zostałam przydzielona do Serenity Birth Centre w Birmingham. Chciałam wiedzieć czy któraś z mamusi właśnie tam rodziła i jakie są jej doświadczenia związane z tym miejscem? Pozdrawiam serdecznie!

Żaneta25
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by ChrisVanT » 28 Feb 2012, 00:29 Re: Serenity Birth Centre Birmingham

W Dudley RHH rodzila kolegi z pracy znajoma. Bardzo sobie chwalila szpital. Ponoc niebo a ziemia miedzy Anglielska a Polska sluzba zdrowia. A z tego co mi sie obiło na forum byl juz chyba watek o szpitalu w Birmingham. Musisz sie rozejrzec w archiwum :)

Pozdrawiam i gratuluje dzidziusia :)
ChrisVanT
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by juliana » 29 Feb 2012, 15:23 Re: Serenity Birth Centre Birmingham

Witam.ja rodziłam w tym szpitalu w serenity birth centre,miałam poród w wodzie-polecam!!!!jeśli chodzi o położne to były fajne babki i atmosfera była dobra.urodziłam o 15.10 a o 22.00 już wychodziłam do domku,bo wszystko było dobrze,a ja wolałam w domku być z bobasem.bardzo polecam ten oddział i radze spróbowac w wodzie,jest napewno lżej.życze szybkiego i udanego porodu.

juliana
Przyczajony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by Żaneta25 » 1 Mar 2012, 15:36 Re: Serenity Birth Centre Birmingham

Dziękuje bardzo za odpowiedzi, co do rodzenia w wodzie to mam spore obawy, gdyż słyszałam że dużo kobiet kończy z oparzeniami ciała. Musze się jeszcze poważnie zastanowić, na pewno chce urodzić bez znieczulenia (epidural). Pozdrawiam serdecznie.

Żaneta25
Przyczajony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by juliana » 14 Mar 2012, 22:24 Re: Serenity Birth Centre Birmingham

Boze, kto naopowiadał Pani takich BZDÓR!!!!!!! jakie oparzenia???co to za bzdury!!!!skąd niby poparzenia od wody????!!!!zastanowi sie Pani czy to ma jakiś sens.nie ma żadnych poparzeń podczas porodu w wodzie.jest lżej i bardziej komfortowo.

juliana
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by Albiorix » 15 Mar 2012, 22:58 Re: Serenity Birth Centre Birmingham

bzdur
Albiorix
Stały Bywalec

Reputation point: 68
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by juliana » 18 Mar 2012, 10:47 Re: Serenity Birth Centre Birmingham

faktycznie BZDURA!!!

juliana
Przyczajony

Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to RODZINA I DZIECKO