szkoła strażacka

Wasze opinie na temat szkół w Birmingham...

MalePostNapisane by explor » 5 Dec 2010, 21:32 szkoła strażacka

witajcie mam do was prosbe chcialbym studiowac jako strazak ale nie wiem gdzie udezyc bo nie umiem zbyt dobrze ang. i mam slabe wyniki w terazniejszej szkole (przez j.ang.)lecz nie jestem zniej zadowolony poniewarz nie robie tego co lubie ( studiuje healt and social care ;/) i tu do was prosba pomoglibyscie znalezc mi szkole badz cos takiego gdzie moge sie udac zeby byc strazakiem ? z gory dziekuje

explor
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by kik1976 » 6 Dec 2010, 14:34 Re: szkoła strażacka

jesli nei znasz dobrze angielskiego, to jak wyobrazasz sobei byc strazakiem. to tak saomo, jak policja. jezyk musi byc min poziom l2. najpierw zrob wszystkei poziom esol. niestety takie realia.
kik1976
Zadomowiony

Reputation point: 5
Neutralny
0

MalePostNapisane by TomGru » 7 Dec 2010, 20:32 Re: szkoła strażacka

Witam .
Że nie znasz angielskiego nie szkodzi nie bazuj zawsze na niektórych opiniach bo mogą być błędne .
Swoją przygodę ze straża pożarną w UK rozpcząłem niedawno około 2 lat temu na dzień dzisiejszy mam posadę Community safety technician
2865597 to moję GG odezwij sie tam a ja postaram się odpowiedziec na nurtujące Cie pytania .

TomGru
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by Ekhm » 14 Jan 2011, 03:33 Re: szkoła strażacka

Wiek?
Aktualnie uczeszczam na kurs 'Public Services level 2' po ukonczeniu tego kursu (level 3 rowniez)
mozna dolaczyc do Armii, Policji, Strazy
Ekhm
Przyczajony

Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZKOŁY