Pytanie dotyczące egzaminów teoretycznych kat b

Dyskusje na temat wszystkiego, co ma kółka. Samochody, motory, rowery; sprawy techniczne ;

MalePostNapisane by Mastro » 19 May 2011, 17:11 Pytanie dotyczące egzaminów teoretycznych kat b

Wiem o lektorze w słuchawkach a jest mozliwość pytań napisanych po polsku, zeby poprostu wyswietlał mi sie język polski?

nie wiem czy ten temat był czy nie jest tu taki syf na tym forum nie mam sily szukac

Mastro
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

Pan sie ciebie spyta w jakim jezyku chcesz zdawac- przynajmniej u mnie tak bylo. tlumaczenie dotyczy tylko lektora, napisane jest po angielsku. ale wszystko jest ok mi sie nic nie mylilo:) ekrany sa dotykowe, wystarczy dotknac pytania czy ktorejs z odpowiedzi zeby lektor jeszcze raz przeczytal. ogolnie nie jest to w ogole skaplikowane. a co do hazard to nie mozna zbyt czesto klikac bo wtedy za dany film jest 0 pkt. jak dla mnie lektor byl smieszny troche bo co chwile czytala inna osoba, ale wszystko bylo zrozumiale:) powodzenia zycze

koperek
Początkujący

Reputation point: 2
Neutralny
0

dzięki za wyjasnienie gdzies tu czytałem, ze ktos sie zalil na tego lektora ze nie zrozumiały heh a w hazard do ilu razy mozna kliknąc bo jak ograniczałem sie do dwóch max klikniec sobie na probe to zadko kiedy mialem pass jak robilem po 4-7 to zdawałem, nie wiem czy treningi z płyty oceniają tak samo jak w dvla no i czy klipy są takie same na tescie finałowym czy oni to zmieniają co jakis czas...?

ps system hazard perception jest mocno niedopracowany heh.

Mastro
Początkujący

Neutralny
0

Jezeli chodzi o hazard to wazne jest klikniecie w odpowiednim czasie. ja za jeden film mialam 0 poniewaz kliknelam chyba z 6 razy. pozniej sie kontrolowalam i klikalam po max 5 razy no i sie udalo. ale jak dla mnie to hazard jest troche bez sensu bo jak zauważysz zagrożenie szybciej niz powinienes i klikniesz to mozesz nie trafic w ta strefe punktowa od 5 do 1 no i masz wtedy 0. jest kilka filmow gdzie sa po 2 zagrozenia a reszta to po 1.

Dodano: -- 20 maja 2011, o 16:35 --

co do nauki hazard to ja tylko kilka filmikow sobie przerobilam i nie wiem czy dvla ma takiesame co na plytach. moje sie nie powtórzyły na egzaminie.

koperek
Początkujący

Reputation point: 2
Neutralny
0

wydaje mi sie ze hazard jest trudniejszy od pytan.musialem wiele razy pojezdzic na ekranie zeby zaskoczyc co jest punktowane klikanie wiele razy nic nie daje bo dostajeszo pkt.na plycie masz opcje gdzie po przejechaniu trasy masz zaznaczone gdzie bylo zagrozenie wiec potem trzeba siw tym kierowac odnosnie pytan mysle ze nie jest wielka sztuka zdac ten test przeczytalem raz testy i zdalem ale pytania sa dostosowane do inteligencji osob mieszkajacych na wyspach wiec spoko :D bylem chyba jednym z nielicznych Polakow ktory poszegl na test praktyczny i sie okazalo ze nie wzlsce ielem auta na test ale to bylo wiele lat temu i myslalem ze tak jak w Polsce dostane auto do jazdy: byla jazda ale ze smiechu jak to opowiadam teraz pozdro

suchyuk
Przyczajony

Neutralny
0

no wlasnie czesto zagrozenie widzisz i klikniesz setną za wczesnie, ale nie dadzą ci punktów bo system nalicza np punkt na okresie kilku sekund w filmiku szkoda, ze trafnie zaznaczając zagrozenia nie zawsze dostaje sie punkty słaby system poprostu łatwo przez to oblać a suchy racja pytania dobre są hehe

Mastro
Początkujący

Neutralny
0

w hazard hodzi o czestotliwosc klikniec a nie o ilosc morzesz kliknac hyba 3 razy w ciagu dwoch sekund jakos

KRUSZKA
Raczkujący

Reputation point: -12
Wyśmiewca
0

KRUSZKA wrote:w hazard hodzi o czestotliwosc klikniec a nie o ilosc morzesz kliknac hyba 3 razy w ciagu dwoch sekund jakos

3 razy w ciagu 2 sekund ? nie wydawac mnie sie hehe

Mastro
Początkujący

Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to MOTORYZACJA