Roof Box do 200 stów, co wybrac ???
Dyskusje na temat wszystkiego, co ma kółka. Samochody, motory, rowery; sprawy techniczne ;
heja
Do wszystkich którzy maja lub mieli . Jakie sa wasze spostrzeżenia , na co zwrócić uwagę.
Chcialbym sie skupić głownie na produktach firmy Thule , ale co konkretnnie to nie wiem. Tak do dlugosci 200 cm . Jest tego troche na ebay ale nie wiem na co zwrócic uwage przy zakupie.
-

-
marcin.p
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 3
-
Kupujac box-y firm renomowanych jak Thule czy Mount Blanc kryterium wyboru to wymiary i cena zestawu (z mocowaniami)- nie ma co nad innymi aspektami dumac............
Kupujac chinskie g^%#o, nie ma z koleji podstwa zeby wiele oczekiwac -wiec jak dojedzie do PL (nie wypelniony deszczowka) i z dachu nie spadnie to zdal egzamin i zaoszczedzilismy kolejne kilkadziesiat cennych $$$$ (czy tez ekwiwalent lokalnej waluty)
-

-
lysy
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 2
o ja stary tyle to kazdy wie .... Konkrty modele takie tam
a nei generalnie o niczym
-

-
marcin.p
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 3
-
marcin.p wrote:Do wszystkich którzy maja lub mieli . Jakie sa wasze spostrzeżenia , na co zwrócić uwagę.
Czesc,
Moja rada nie kupuj nic taniego, jak ci odpadnie na trasie to moze sie zrobic na autostradzie niezly bajzel ;-) Mam thule alpine 100, model juz nie produkowany teraz odpowiednikiem jest chyba Thule Atlantis. Kupilem uzywanego na ibaju za ok 100, do tego mialem poprzeczki Thule o przekroju prostokatnym ale bylo za glosno, swistalo i brzeczalo wiec zainwestowalem w Thule Aero o przekroju owalnym - troche ciszej.... Generalnie roofbox to rewelacja drugi bagaznik wiec mozna nabrac z polski Piwa i zarcia ;-) Najelpiej wejdz na strone Thule, dobierz sobie wszystko do swojego autka, pospisuj product/part number i szukaj tego taniej na necie.
HTH
-

-
zmielna
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 14
-
klamka zapadla thule atlantis 200
drazki mam bo kiedys zainwesrowalem w bagazniki na rowery
-